26

(6 replies, posted in Yleinen)

MikeJones wrote:

Saahan sieltä laskun toimituksen mukaan, jolloin maksu tapahtuu jälkikäteen. Se lienee pelkästään seuratilauksilla mahdollista.

Siis katsos joo, joko "noutona" tai lasku mukaan ja maksu jälkeenpäin. sekoitin ton laskun postiennakkoon. Mut silti kaksi euroa toimituskulut enemmän kun ottaa laskulla verrattuna muihin maksutapoihin!

27

(6 replies, posted in Yleinen)

MikeJones wrote:

Mikä ylimääräinen lisä?

Joku maksutapalisä tai jotain vai mikä se nyt oli...., mutta eihän se nyt ole kuin muutaman euron! smile Tarkoitinkin lähinnä, että frisbeekaupasta kun muutaman 5 tai alle kiekkoa tilaa niin tulee halvemmaksi ja esim. champ. muoviset siellä saman hintaisia normaalistikin kuin discmaniasta seurahinnalla! Eihän se nyt tee kuin muutaman euron sinnetänne! Mutta kuiteskin wink

Ja jos ostaa maniasta seura-alennuksilla niin ei voi esim. maksaa nettipankissa vaan postiennakolla ainoastaan, mutta pikkujuttujahan nämä ovat, kunhan nyt aikani kuluksi jotain kirjoittelen!

28

(6 replies, posted in Yleinen)

Eipä paljon ole hyötyä noista seura-alennuksista, kun tekee tilausta niin toimitustavat ainoastaan, nouto!! ja postiennakko!! Nouto jepjep! wink Postiennakkolla kun ottaa niin tilaukseen lisätään "ylimääräinen" lisä, jolloin jos tilaa alle rekka-autollisen kiekkoja niin "kalliiksi" tulee! Harmi sinänsä, eikös seura jotenkin jopa hyödy tuosta jos tilataan seuratunnuksilla?

Tiistaina oli kuulemma ollut porukkaa kahlaamassa 3. väylän lammessa ja siltä se kyllä eilen näyttikin!! "Reidenvahvuista" tukkia oli kumossa ja kaislat laossa, kaislojen ei niin väliä mutta ei noita puita nyt prkl tarvis kaataa sentään muutaman löytökiekon takia, toki ymmärrettävää jos jonkun toimeentulo on siitä kiinni! Joku onnellinen varmaan tälläkin hetkellä "Wraitteja" paiskoo hymy korvissa kun löysi uutena 10¤ maksavia käytettyjä kiekkoja! wink

Tosiasiassa toi puiden kaatojuttu on aika ikävää!!!

Kaverin häät edellisenä päivänä, mut jos olis ite kuski niin sit pääsee tulemaan! Mikon sanoin, ei lupauksia... smile

31

(8 replies, posted in Yleinen)

Jos joku on tilailemassa itselleen kiekkoja, niin mä voisin samaan tilaukseen ottaa 2kpl star wraitteja niin sais jaettua toimituskuluja, hukkaan kuitenkin sen viimeisenkin täs pian!! smile

MikeJones wrote:

Käyn vaikka tänään kahluuhousujen kanssa kurkkaamassa, josko sieltä wraideja löytyis.

No löytyikö lättyjä?? smile

3. väylän lampeen meni tänään valkoinen Star Wraith, aika keskella se siellä jossain on. Jos joku löytää niin maksan kyllä löytöpalkkion!!!


-Juha

Nyt on kassin sisältöä päivitetty ja kiitoksia kaikille vinkeistä!

2x Star Wraith
2x Star Sidewinder
3x Omega SS

Noi on ne joilla jo tehtiin uusi henk.kohtainen ennätys (eilen 23.07.) Ulvilan radalla, toki vielä vaatimaton mutta Par-tulos tyydyttää tässä vaiheessa kuitenkin! Tavoite on kuitenkin päästä sinne -3 paikkeille. Tekniikkaakin sain hiottua aika hyvin verrattuna viimeviikon viikkokisan räpellykseen!! smile Ei lähde enää nokka pystyssä!!

Lisäksi mukana joitain champ. muovisia "puska" kiekkoja. (Sidew., Beast, Fireb. ja Coyote) Noista 1-2 kassissa, loput autonperässä.

Onko jollain ylimääräisiä merkkauskiekkoja? Voisin yhden ostaa kun ei viitsisi tilata erikseen sitä netistä, kun en huomannut tilata samalla kun tilasin muut kiekot. Maksan päivän hinnan. smile


-Juha

Eikai kaikki ole Lausteella, joten mennään "kotiin" jääneet Ulvilaan! Klo 18.00.

Iltapäivää arvon varekset!

Avasin ketjun aiheesta josta varmasti saadaan keskustelua aikaiseksi.

Itse kaipaisin mielipiteitä ja eritoten faktoja koskien kiekkojen muoveista Champion vs. Star nyt lähinnä ja mitkä kiekot kannattaa sinne kassiin hommata.


Rupeaa kyllästyttämään kantaa niinkin kirjavaa valikoimaa kassissa mitä itseltä tällähetkellä löytyy. (Discgraftia,innovaa(champion ja dx), millenium (omegaa)) Tietysti löytyy kiekkoja hienojen nimien ja värienkin perusteella, eli on oikealle ja vasemmalle lentävää ja vaikka mitä rollerii!

Sitten kiekot jotka itse olen ajatellut pitää/hankkia:

Sidewinder 173-174gr. 2-3kpl (Tämä löytyy 1kpl jo kassista championmuovisena ja hyväksi todettu!!) mut olisko Star parempi?

Wraith 173-174gr. 3kpl (Näitä ei kassista löydy, mutta oon kuullu et hyvä kiekko on!! big_smile ) Champ. vai Star?

Firebird 175gr. (tämä löytyy Champ. hyväksi todettu tiettyihin tilanteisiin.) Champ. vai Star?

Coyote 176gr. ( tämä löytyy Champ. hyväksi todettu.) Champ. vai Star?

Omega SS 17? gr. 3kpl (tällainenkin löytyy 1kpl, todella hyvä putteri)

Mutta mutta

Entäs olisko Aviar sittenkin parempi vai ei? Star ilmeisesti? Jos Aviaariin päätyy niin kojootti varmaan lähtee pois.

Kaapin pohjalle menee kassista pieni määrä  kiekkoja joita ei kannata tässä edes mainita "varalle".

Eli tarkoitus olisi kaventaa kiekkojen "mallit" muutamaan erilaiseen, useampi samanlainen ja niillä treenata kiekot tutuiksi.

Championeilla oon heitelly ja tuntuma siihen muoviin on ihan hyvä ja tuntuu hyvältä heittää. Star vois olla kanssa hyvä vaihtoehto, hinnat samat joten sillä ei vaikutusta. Jos Stariin päätyy niin sitten koko kassin sisältö menee uusiksi, riippuen tietysti putterista jääkö SS vai tuleeko Aviar tilalle.

Jos joltakin kyseisiä kiekkoja löytyy kassista niin esim. viikkokisoissa voisin vaikka testiheittoja pari heittää, edellyttäen tietysti jos joku uskaltaa niitä lainata! smile


Mielipiteitä ja muutakin tietoa tähän ketjuun.


-Juha

37

(1 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Morjens!

Onko jollain listaa mistä näkee lättyjen alennettuja hintoja? Viime vuonna sellaisen Markolta sain, mutta tänä vuonna en sellaista ole missään nähnyt ja mitkäs ne tunnukset sinne discmaniaan oli? Varmaan yksityisviestinä/mailina noi täytyy laittaa, ettei kukaan jäsenmaksua maksamaton pääse käyttämään etua väärin. Itse toki olen maksun maksanut smile


-Juha


Edit. Aiheesta näköjään tuolla yleisellä puolella jotain keskustelua jossa myös linkki, se linkki ei toimi ainaskaan mulla. Tämän viestin varmaan vois sinne siirtää.

Mites tuolla yyterissä mahtaa päästä liikkumaan keppien kanssa? Vai onkohan se turhaa kikkailua? Saattaa olla järkevämpää odotella sitä yyterin korkkausta, kunnes omat jalat kantaa!

39

(14 replies, posted in Porin ratahanke)

Mikä mahtaa olla tällä hetkellä keppien kunto/määrä, eli onko kaikki paikoillaan? Jos joku tietää niin vastailkaa. Huomenna(tänään) perjantaina olis tarkoitus alkuillasta mennä kiertämään porkan puolelle.

40

(2 replies, posted in Yleinen)

roberd wrote:

Olisi tarjolla muutama ylimääräinen kiekko:

Innova    Pro Wraith    175g  Hyvä     3€
Innova    Pro Wraith    175g  Hyvä     3€

Kiekot nähtävänä ainakin viikkokisoissa.

Mä voisin ostaa nää, jos ne ei vielä ole mennyt kaupaksi!! smile

Yleensäkin Wraith kiinnostais jos jollain olisi ylimääräisiä!

-Juha

Minulle ainakin sopii kyseinen päivä/aika hyvin! Tulevista kahdesta sunnuntaista ei tiedä pääsenkö tulemaan, mutta muuten pääsen kyllä lähes joka sunnuntai! Joskus voitais vaikka treenata joitain tiettyjä heittoja, kun itse en ainakaan saa kovin varmaa suoritusta edes joka heitolla! smile

Tänään n. klo 16:00 olisin menossa Ulvilaan heittelemään. Oliskos muita mahdollisesti tulossa, ettei tarvitsisi yksin kiertää?

Mennään, mennään smile

klo 18:00 Porkan koulun piha vai missä kokoonnutaan?

Joku jo edellisviikolla kyseli onko halukkaita lähtemään kiertään rataa ja ilmoitin halukkuuteni mutta niinvaan ketjuavaus hävisi bittiavaruuteen eikä uuttakaan avattu...

Eli yksi ainakin olisi tulossa, ehkä voisin saada yhden kaverin mukaan!

-Juha