Topic: Kiekkoja kaupoissa !

Porin HongKongissa Innovan golfkiekot maksavat 9,50 - 13,00 euroa.
Porin Intersportissa golfkiekot 18,90euroa. Perusfrisbeet 10-20 euroa.

Ilmoitelkaa, jos löydätte alueen kaupoista kunnollisia pannuja.

Marko Timonen

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Intersportita ei kyllä kiekkoja varmaankaan kannata ostaa, kun ovat niin kalliita. HongKongista sen sijaan aloittelijalle ihan hyviä perus kiekkoja.(Ei kannata tilata netistä 1 euron hintaeron tähden, kun tulee vielä postimaksukin päälle.) Saisivat kuitenkin laajentaa kiekkovalikoimaa.En tiedä onko vain kokeilumielessä myynnissä vai meinaako hongkong laajentaaa valikoimaansa, jos kiekot menee hyvin kaupaksi. Näyttää kuitenkin siltä, että kiekot eivät mene kaupaksi kovinkaan hyvin. Varmaaan pitäisi valistaa ihmisiä paremmin hienosta lajista. Kyllä ne hyvät kiekot edelleen saa netistä tilaamalla.

Lauri Lousti

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Jos joku on tilailemassa itselleen kiekkoja, niin mä voisin samaan tilaukseen ottaa 2kpl star wraitteja niin sais jaettua toimituskuluja, hukkaan kuitenkin sen viimeisenkin täs pian!! smile

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Prisman hyllyiltä löytyi Discraftin kiekkoja siedettävään 12.90¤ hintaan. Kiekkoja oli yhteensä noin 10kpl, joten ei kestä yleisöryntäystä, mutta tämä on taas askel oikeaan suuntaan. Itselle tosin Discraftit eivät ole lainkaan puhuttelevia, mutta kyllähän noilla saa komeita siivuja.

Vain voitolla on väliä!

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Porin Hong Kong oli muutama päivä sitten tyhjillään kiekoista, mutta eilen sinne oli saapunut täyttöä. Yllätys oli suuri, kun telineestä löytyi star-muovin kiekkoja (ja oli siellä pari pro-destroyeria), sekä millenium malleja. Vielä suuremmaksi aukesi suu, kun silmiin osui Epic! Hintoja kiekoilla ei ollut, mutta tuskin mitään Kesportin tasoa (samat kiekot kuin Prismassa 4¤ arvokkaampia).

Kansa liikkeelle kiekkoja poistamaan, niin ensi kerralla valikoima on parempi. Tuo valikoiman laajeneminen on selkeä viite siihen suuntaan, että kauppias on huomannut myös menekin. GREAT!

Vain voitolla on väliä!

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Mihin on mahtanut hävitä discmaniasta starwraith? Vai saako sitä sieltä vaikkei nettisivuilla sitä ole, kaikki muut kyllä löytyy! hmm

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Tälläse hassu tarina kuuli tos muutama viikko sit turu viikko kisois.
Turun Stadium (vai sporttia) oli poistomyymässä "halppis" kiekkoja 3,99¤ hintaan ja joku kesätyöntekijä oli "intoa piukassa" pistänyt niihi hintalappuja. Tuttava oli kaks kertaa tarkistanut Innovan ja Discraftin kiekon hintaa kassalta ja lopulta ostanut X- Z- Star- Champion-Muovisia kiekkoja kassillisen xD
Näin meillä turussa hinnoitellaa.

Stadiumil o ollu myynnis myös niitte omaa fribakassii, melkeen suora kopio Revolutionin Pro Bagistä ja mukaan tuli myös strapsit. Hinta oli 15¤ paikkeilla.

-Tommi Airaksinen-
     Born to lose, Live to win

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Mulla myynnissä kiekkoja.

Hinnat lähes samat kun Discmanian nettisivuilla nyt olevat tarjoushinnat.
Listaa kiekoista voi tarkastella http://www.raumanfrisbee.net

Saan myös kiekkoa lisää tarvittaessa samaan hintaa, joten jos jollain tarvetta niin ilmottelua mulle päin
(en tilaa yksittäisiä kiekkoja kuitenkaan)

-kaitsu-
kaitsu(at)raumanfrisbee.net
050_3572 712

Re: Kiekkoja kaupoissa !

Satakunnan Urheiluliikkeestä löytyy kiekkoja (Innova) ja lisää tilaavat kun tyhjenee.

Kirjurinluodon Infopisteestä saa kiekkoja myös!

Kuten Kai jo kertoi, niin Latitudea Intersportista.

Vain voitolla on väliä!