51

(5 replies, posted in Yleinen)

Onks toi määritelmä (1990 tai jälkeen syntyneet) ajantasalla kun kahtena viime vuotena raja on ollut muistaakseni -89 syntyneet?  Että se tekee sitten 1990 syntyneeltä 12¤+15¤=27¤ vai kuinka?

52

(5 replies, posted in Yleinen)

Onkos jotain kriteeriä siihen kuka voi osallistua sm-kisoihin? Mitäs maksuja on maksettava jos osallistuu sm-kisoihin? Täällä ollaan ihan pihalla...

Jaahas jaahas...onko jokku kisakki tiedos vai? Onko jollakki niist jottai inffoo?

54

(1 replies, posted in Yleinen)

Tollane video löyty Ulvilan sivuilta.  En tiedä vaikka joku olisikin jo puhunut tästä videosta, mutta nyt huomasin itse vasta. http://www.youtube.com/watch?v=20svclfmQ-M

55

(7 replies, posted in Yleinen)

Tulemme Jussin H:n kanssa ulvilasta porin porttiin klo 8.30 ja hypätään sitten jonkun kyytiin ja matkaamme Raumalle. Eikös vain?

56

(7 replies, posted in Yleinen)

Ajattelimme Hietalan Jussin kanssa ottaa auto Ulvilasta niin ei tarvitse kenenkään kiertää mutta miten vain sovitaan.

57

(6 replies, posted in Yleinen)

No niin...tarvitaa hiukan vain tarkennusta eli nyt puhutaan asiaa. Onhan siinä ideaa järjestää erilaisia kisoja ja näin saadaan monipuolisuutta. Ehdotuksena se että kisat pidettäisiin pitkin kesää eikä syksyllä. Olisi hienoa kisata upeassa kesäsäässä kun taas sateinen syksy ei oikein inspiroi kisoihin.

58

(6 replies, posted in Yleinen)

Hmm. eikös Ulvila kuulu Satakuntaan ainakin toistaiseksi niin eikös voisi myös ottaa Ulvilan rata mukaan sarjaan. Vai onko tämäkin vain Rauman ja Porin välistä kamppailua...mitä häh?

59

(13 replies, posted in Yleinen)

Paikalla ollaan kans!

Tommin siis kannattaa varata paikka Turun joukkueesta, jos vain mahdollista kun täältä ei näytä olevan ketään lähdössä.

Olisihan se kiva lähteä kisaamaan, mutta ei se yhdestä pelaajasta paljoa parane.

62

(2 replies, posted in Yleinen)

Näyttää viikkokisat olevan loppu joten lähteekö joku tänään heittämään kiekkoa Ulvilaan? Noin viiden aikaan voisi vielä nähdä hiukan. Hieno ilma ja kaikkea. Vai onko muita ehdotuksia?

Olisihan jokin pieni kiertopokaali kiva takanreunalla. Viime vuonnahan ei ollut mitään palkintoa...vai oliko?!?

64

(5 replies, posted in Yleinen)

Tuleeko rata siis suolle? Jotain käsitystä siitä? Niin ja oliko Raumalle tulossa jokin rata vai ja mihin rojekti kaatu?

65

(5 replies, posted in Yleinen)

Lehdessä oli juttua, että Köyliöön tulisi rata suolle. Mitenhän tämä järjestetään? Eikös ole hieman hankalaa rämpiä suossa vai mitä tällä kaikella mahdetaan tarkoittaa? Onko jollakin tarkempaa tietoa tästä tapauksesta? Ja koska tällainen rata olisi tulossa? Oliko tämä kunnan vai jonkun maanomistajan idea? Paljon kysymyksiä...Onko vastauksia...

Päivämäärä ehdotus minun puolestani olis 4.10 tai 5.10. Kirjotukset painaa päälle ettei oikee muuten sopis. Joka tapaukses täytyy päivä oikein sovittamalla sovittaa. Mutta siinä on ainakin ehdotus. Olisihan se kiva kokeilla eri kiekkoilu muotoja...pituutta tai tarkkuuta.

Nyt on Jussi A iloinen kiekon löydettyä ja harrastus voi jatkua:D On noissa Wraitheissa jokin perustavaa laatua oleva vika kun minullakin katosi kiekko aivan yllättäen Ulvilassa 3. väylän rutakkoon (ensimmäinen Ulvilassa hukattu kiekko). Elikkäs valkoinen European open wraith. Nimi ja nummero löytyy. Ei taida kannattaa enää wraithin osto kun kaikilla tuntuu menevän kyseinen kiekko hukkaan.
Kiekkoa kaivaten Lauri.

terve? Heittelemään Ulvilaan tänään 4.6. klo 18:00.

Mikä meni vikaan? keskiviikko on 4.6. eli onkos viikkokisat tänään keskiviikkona vai seuraavana sunnuntaina 8.6.?

70

(10 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Viikkokisat sunnuntaisin klo 12.00 kuulostaa hyvältä ja mestaruuskisat vielä sitäkin paremmalta. Viikollakin voisi olla  sunnuntain lisäksi heittoa, mutta ei taida olla käviöitä?

71

(8 replies, posted in Yleinen)

Intersportita ei kyllä kiekkoja varmaankaan kannata ostaa, kun ovat niin kalliita. HongKongista sen sijaan aloittelijalle ihan hyviä perus kiekkoja.(Ei kannata tilata netistä 1 euron hintaeron tähden, kun tulee vielä postimaksukin päälle.) Saisivat kuitenkin laajentaa kiekkovalikoimaa.En tiedä onko vain kokeilumielessä myynnissä vai meinaako hongkong laajentaaa valikoimaansa, jos kiekot menee hyvin kaupaksi. Näyttää kuitenkin siltä, että kiekot eivät mene kaupaksi kovinkaan hyvin. Varmaaan pitäisi valistaa ihmisiä paremmin hienosta lajista. Kyllä ne hyvät kiekot edelleen saa netistä tilaamalla.

72

(3 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Kyllähän tuota ultimatea voisi kokeilla, jos vain saa porukkaa kiinnostumaan asiasta.

73

(6 replies, posted in Yleinen)

Saako mustavarikset jotain kiekko- tai muita tavara-alennuksia kiekkomyyjiltä, kuten discmania tai frisbeekauppa?

Joitakin ehdotuksiani olisivat:

Discmania CD
Innova Star Max
        ''  Teerex
   Champion Sidewinder
        ''  Roadrunner
Millenium Exp1
Discraft Elite Z-Flash
          ''   Z-Crush
          ''   Z-Surge

Ei tullu enempää mieleen.
big_smile

75

(23 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Terve! Heitin kansallisen kisan jälkeen Ulvilassa holarin Ma 21.5.2007 väylällä 3 (94m). Hienoa oli ja todistajia oli kolme(Tommi, Jussi, Mikael). Kiekko oli vihreä Innova Champion Viking.

Lisäksi on tullut heitettyä vuonna 2007 Ulvilassa holari kaksi kertaa väylällä 2. Todistajia oli paikalla. Innova DX Sharkilla.

Lauri Lousti big_smile