51

(57 replies, posted in Porin ratahanke)

Olisko niin, etta tiikyltissa on tai on ollut epaselvemmin se OB, koska myos porilaiset on olleet siita epavarmoja. Ja kuulemma parigolfin SM-kisoissa osa porukasta "seiftas" sen kautta, eika sita luettu OBksi.

Enka nyt muutenkaan sita epavarmuutta ihmettelisi, koska (aivan jarkevasti) Kirjurissa oikeastaan vain asfaltti on OBta. Ja lisaksi se nurmikon reuna on aika kaukana kasin pelilinjasta, joten ei, se ei todellakaan ole koko radan yksinkertaisin OB.

Team Aulu kiittää leppoisista ja hyvin järjestetyistä kisoista. Tutulla radalla oli kiva heittää, ja kun sunnuntaina vielä onnistuttiinkin, niin jäi hyvät fiilikset kisoista.

Onkos Markon (tai muidenkin) ottamia kuvia tulossa verkkoon näkyville?

Aloitetaan huvit jo perjantaina ja heitetään kierroksen mittainen parikisa. 5€ per pari, heittämään voi tulla klo 16-17 ja kiertämään lähteä kun on saanut toisen parin kaveriksi. 5€ per pari ja 2 parasta paria jakavat potin 60%-40%.

Ilmoittautuneita varsinaiseen kisaan 37

24 kisailijaa ilmoittautunut ja nyt jo muutama Variskin.

Lisäinfona tarjolla Patajussilta lämmin ruoka + salaatti + kahvi/mehu huikeaan 3€ hintaan!

10 ilmoittautunutta toistaiseksi.

Kuulin, että teillä on omat skabat sunnuntaina, mutta jos jollakin on niin paljon intoa, että lauantainakin pitää päästä lämmittelemään, niin tervetuloa!

Onko Porkassa heitetty huonompaa kierrostulosta, kuin mun eilinen 53?

Aulu+Aulu ilmoittautuu (olinko eka?)

59

(45 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Onnittelut Kankaanpäästäkin kaikille Variksille tasapuolisesti. Pelkkä sijoitus SM-kisoissa on jo kova sana! Erityisesti tietysti itsensä ylittäneille.

Huudellaanpa Mustavariksia sunnuntain kisoihin. Jazzit varmaan painaa päälle, mutta koittakaa, jos siivet kantaisi naapuriin asti big_smile

Sunnuntaina 25.7. klo 16.00 heitetään Viidentienristeyksen 10-väyläisellä avajaiskisat.

-Ilmoittautuminen 15.30 parkkipaikan nurkilla (etukäteen olis myös suotavaa ilmoittautua).
-Osallistumismaksu 3 €
-Heitetään 2x10 väylää ja 6 parasta heittää 4 reiän finaalin (1,2,9,10)
-Palkinnot osallistujamäärän mukaan, mutta vähintään 3 parasta saavat käteistä ja 1 kiekko arvotaan.

Ajattelin tähän kysäistä, että jos ei sunnuntai vielä ole lyöty lukkoon, olisko variksilla intoa lähteä kpäähän, jos järkättäis siellä kisat sunnuntaina johonkin kellonaikaan?

62

(33 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Hienoa peliä ja varmasti mahtava tunne painaa holari tuollaisessa kisassa! Taisi olla silläkin kierroksella paras avaus big_smile.

63

(34 replies, posted in Yleinen)

Komia video ja komiat kaverit. Saisko tota pistää fgr.fihin radan esittelyvideoksi?

Lähtekääs ny joku pojille kuskiksi, niin saadaan Kpäähänkin uutta verta kisailemaan. Ja kisat muuten alkaa oikeasti vasta 13.00, mutta hyvä siihen on vähä ennen tulla, että ehtii laittaa nimet ja kasata poolit sun muut.

Sää oli aika vetinen ja surkea, mutta oli kiva heittää pitkästä aikaa Kirjurissa. On se vaan hieno rata säällä kuin säällä. Lauri oli aika maaginen, vaikka niitä lipsumisia tulikin. 10 heiton marginaali on raju

66

(19 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Kiinteä on tosiaan suunniteltukin ihan aloittelijoille, eikä siinä haastetta juuri ole. Lähipelin ja neppailun harjoitteluun sopii, mutta täysillä ei tarvi heittää missään. Suunnittelin radan ihan puiston ehdoilla ja siitä lähtökohdasta, että kaupungissa oli ehkä pari harrastelijaa, ei yhtään heittäjää. Siihen näytti toimivan paremmin kuin hyvin, koska lajista innostui ensimmäisten parin kuukauden aikana useampi kymmenen (jos ei sata) heittäjää. Ekan kesän heittäjälle, jonka draivi on 70m tuo sopii, ei niille joiden putti on sen 70m.

Isolle ja haastavalle radalle on suunnitelmat ja paikka jo valmiina, kunhan vaan saadaan lopulliset luvat, eli luultavasti keväällä saadaan Kankaanpäähän jo sitten "oikea" rata pystyyn.

Kisarata sävellettiin siten, että pieni tila hyödynnettäisiin jotenkin niin, että olisi heittäjillekin jotain haastetta, mutta kuitenkin tilan ehdoilla, eli niin, että ei ihan koko ajan ole toisten edessä. Ei tämäkään lay-out mikään vaikea rata ole hyvälle heittäjälle, mutta sentään vähän enemmän kommervenkkejä ja erilaisia väyliä. Ei siinä mitään tosikisoja heitä, mutta tälläiseen karvalakkitouhuun kai ihan riittävä. Ja tosiaan itse oletin, että paikalle vaivautuu ehkä parikymmentä kun ei muissakaan näissä "hevonkuusessa" heitetyissä kisoissa montaa mukana ole ollut.

Juu, ja mainitaan nyt vielä, että olen nuo radat arponut itsekseni, eikä mulla ole minkään vertaa kokemusta, kun koskin kiekkoon ekan kerran 5 kuukautta sitten, olen heittänyt 3 kisaa, ja käynyt yleensäkin heittämässä vain noin kymmenellä radalla. Joten mulle ittelle toikin rata on haastava ja saan pistää parastani. Nimimerkillä paras harkkakierros Kirjurissa +5 (onko se nyt 71?).

67

(19 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Joo, lauantaina kisaillaan ja olisi tosiaan kiva tietää, jos sieltä Porin suunnalta tehdään jotain megainvaasiota. Rata ei tosiaan mikään järkyttävän iso ole, mutta eiköhän sinne mahduta, kun sovussa ängetään.

Tossa infoa kisasta meidän foorumilta: http://frisbeegolfkankaanpaa.foorumit.f … mp;start=0
Ilmottautua voi sinne tai vaikka mulle maililla.


Tapani Aulu
Kpään kisan "td" tai mikä lie
aulu@sci.fi