976

(2 replies, posted in Porin ratahanke)

A1. Aita rajaa ob:n vasemmalla ja hoidettu nurmikko voisi olla oikealla luonnollinen ob (samoin minigolfin piha-alue jos sinne joku kiekon saa). Kesäteatterin alue myöskin ob.

A2. Korin takana oleva hiekkatie rajaa ob:n. Petanque-kenttä ob.

A3. Kesäteatterin alue ob.

A4. Hiekkatie rajaa ob:n ja kiinteä vesieste ob. Mandon voisi tekaista niin, ettei tule tien suuntaisia heittoja.

A5. Hiekkatie rajaa ob:n vasemmalla ja alkuun voisi mandoa ajatella niin, ettei tule tien suuntaisia heittoja.

A6. Kaikki asvalttialueet rajaavat ob:n. Korin takana oleva hiekkakenttä rajaa ob:n.

A7. Väylän alkuun kehitetään mandot ja ob:n rajaavat asvaltti- ja hiekka-alueet.

A8. Alkuun mando joka estää lavan kautta avaamisen. Asvalttialueet rajaavat ob:n. Myös lava ja sen edessä oleva laatoitus on ob.

A9. Aita oikealla rajaa ob:n ja vasemmalla ja korin takana olevat asvalttialueet rajaavat ob:n.

Ulkomuistista raapustettu ja täysin oman mielipiteen mukaan laadittu.

Huomenna käyn ehkäpä koeajamassa porkkaa, joten voin sen jälkeen kertoa mielipiteitäni sen puolen ehdotelmaan.

EDIT: Numeroiden edessä A (=arena), ei K (muokannut Jussi A)

977

(14 replies, posted in Porin ratahanke)

Koska merkattaisiin mahdollisia mandoja?

978

(5 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Palautetta annettu sähköpostiin...

979

(5 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Koitan muistaa tulostaa huomiseksi itselleni mukaan, joten kommentit seuraa perästä.

ps. peliseuraa voi tulla tarjoamaan perjantaina noin klo 19:30 aikaan ulvilaan...

pgatour wrote:

Jos joku kaipailee 7. väylän kuusikkoon hukkaamaansa kiekkoa, niin minulla on yksi jonka tänään sieltä löysin! Luovutus tuntomerkkejä vastaan! Toivottavasti jollekin kelpaa! smile

En kiekkoa ole sinne hukannut, mutta monta miljoonaa kertaa pelivireen ja fiiliksen! Täten ehdotankin rovion kaltaista polttohautausta tuolle koripaikalle, jonka jälkeen pari kiloa räjähdettä muokkaamaan maastoa. That's all...

Jussi ehtinee pelaamaan myös sunnuntaina, koska la-su päiväthän menee suoraan sijoituksen mukaan. Eli eiköhän Jussi löydä itsensä listan ensimmäisestä poolista ;D Ei vaineskaan... Alle 2h ajaa helsinkiin eli vielä noin klo 11:00 aloitus riittäisi sinulle.

Itselle tuo golf-lähtö kyllä muuten sopii, mutta pientä harmitusta vain aiheuttaa. Ennen lähtöä on turha toivoa, että voisi treenata väyliä, kun koko rata täynnä heittäjiä. Onnekseni voin sanoa, että heitto kulkee "paremmin" vähän suuremmalla kellotaulussa näkyvällä numerolla, joten jotain positiivistakin.

Paikallisten talkoot on suoriutunut suhteellisen hyvin ja kaikki korit ovat varmasti paikallaan kun sinne illalla tieni löydän.

Näyttää tähdet olevan aika epäsuotuisissa asennoissa injuryn lisäksi: helvetin heikko arpaonni jatkuu kun arvonta toi mukanaan viimeisen poolin. 10:30 Nokialle kuuntelemaan kokousta jonka jälkeen 5h 20min pippelin venyttämistä. Homma toimii ja kaikilla on kivaa.

No tällä kertaa ei ole pelkoa että pitää aloittaa "pahimmalta" väylältä, mutta lähtöaika näemmä voi tehdä ikävän tilanteen. big_smile

Selittely on hyvä aloittaa jo etukäteen, meni näet niska rikki lauantaina rantalentopallossa, joten vkl:n SM-kilpailuun saa lähteä täysin tyhjin toivein. Tavoitteena on siis kiertää kaikki kolme päivää urheasti läpi, ilman tulostavoitteita. Tänään menen kokeilemaan onneani treenikierrokselle ulvilaan, niska menee joko pahempaan tai huonompaa.

Tarkoitus on edelleen mennä kiertämään Nokian rata keskiviikkona töiden jälkeen, jos vain paikat kestää. Let's see...

No kuinkas kävi? Itse en haaveista huolimatta tosiaan päässyt.

985

(15 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Tänään noin klo 19:30-19:45 lähtö 18-väyläiselle. Halukkaat mukaan!

*Muokkaus*

Kierros peruttu märän kelin ja koska en jaksa hakea vedenpitäviä varusteita kotoa.

986

(8 replies, posted in Yleinen)

Porin Hong Kong oli muutama päivä sitten tyhjillään kiekoista, mutta eilen sinne oli saapunut täyttöä. Yllätys oli suuri, kun telineestä löytyi star-muovin kiekkoja (ja oli siellä pari pro-destroyeria), sekä millenium malleja. Vielä suuremmaksi aukesi suu, kun silmiin osui Epic! Hintoja kiekoilla ei ollut, mutta tuskin mitään Kesportin tasoa (samat kiekot kuin Prismassa 4¤ arvokkaampia).

Kansa liikkeelle kiekkoja poistamaan, niin ensi kerralla valikoima on parempi. Tuo valikoiman laajeneminen on selkeä viite siihen suuntaan, että kauppias on huomannut myös menekin. GREAT!

Perjantaina on siis viimeinen päivä ilmoittautua! Ei näy esim Lauri L:n nimeä listalla... Ja missä luuraa herra P. Airaksinen?! Messiin vaan.

Ja liittyen kisaan: itse olen kaavaillut matkaavani tutkimuskierrokselle Nokialle ensi viikon keskiviikkona klo 19 lähdöllä porista. Hyvää heittelyaikaa jää noin 2h ja tuskin kovin ruuhkaista enää silloin. Talkoita paikallinen väki on silloin viettänyt 2 päivää ja torstaille on luvattu aamuksi rata käyttöön. Itse ei viitsi edellisenä päivänä ennen kisoja käydä siellä, joten keskiviikko lienee paras päivä. Kuka olisi mahdollisesti lähdössä mukaan?! Markus M. varmaankin tampereelta liittynee joukkoon?

988

(15 replies, posted in Liitokiekkoilu)

MikeJones wrote:

Tuloksia 2008 kesän ajalta.*päivitetty 02.08.08*

989

(8 replies, posted in Yleinen)

Prisman hyllyiltä löytyi Discraftin kiekkoja siedettävään 12.90¤ hintaan. Kiekkoja oli yhteensä noin 10kpl, joten ei kestä yleisöryntäystä, mutta tämä on taas askel oikeaan suuntaan. Itselle tosin Discraftit eivät ole lainkaan puhuttelevia, mutta kyllähän noilla saa komeita siivuja.

990

(15 replies, posted in Liitokiekkoilu)

roberd wrote:

Alkoi jo 18-reikäinen kyllästyttää, joten piti väsätä uusi
rata:

1. Uimahallin bussipysäkin vierestä ykköselle. 3
2. Normi 2. 2
3. 9 korilta vitoselle. 4
4. 5 korilta taaksepäin viimeisen pihlavan vierestä seiskalle.
     Heitetään polulta. 4
5. Normi 8. 3
6. Sillan (leikkikentän vieressä) vierestä ysille. 3
7. Kolmostiin vieressä ojan takana on iso puu. Sen rungon tasalta kasille.
     Heitetään ojan puolelta puuta. 3
8. 8 korilta kutoselle. 3
9. 6 korilta ysille. 3
10. Normi 3. 3
11. Normi 4. 3
12. Kävele nelosen korilta kohti ryteikköä. Polulla olevan viimeisen
      lyhtytolpan vierestä kolmoselle. 3
13. 8 tiilta neloselle. 3
14. Normi 5. 4
15. 6 korilta seiskalle. 3
16. 8 tiiltä vitoselle. 3
17. 6 väylä vedettynä noin 10m taaksepäin. Suoraan tiin takana on puu,
      sen oikealta puolelta. 3
18. Normi 7. 3
19. 3 väylän tiiltä suoraan oikealla kahden koivun verran. Puun oikealta puolelta. 3
20. 5 tiiltä kasin korille. 4
21. Normi 9. 3

Radan par 66. Yhtä siirtymää lukuunottamatta erinomainen rata. Vanhatkin
väylät tuntuvat uusilta kun järjestys pistettiin uusiksi.

Taitaa mennä heti testiin tämä rata seuraavalle kerralle. Vaikuttaa mielenkiintoiselle smile

991

(6 replies, posted in Yleinen)

Saahan sieltä laskun toimituksen mukaan, jolloin maksu tapahtuu jälkikäteen. Se lienee pelkästään seuratilauksilla mahdollista.

992

(6 replies, posted in Yleinen)

Mikä ylimääräinen lisä? Ainakin oma tilaus jossa oli useampi kiekko ja bägi, tuli huomattavasti edullisemmaksi tilata seurahinnalla, kuin ilman. Meresmania veloittanee (ainakin itseltä) vain heille koituvat toimituskulut, ei enempää.

993

(15 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Pieni päivitys taas: uusina heittäjinä lauri ja anu... lisää vaan rohkeita osallistujia, niin saadaan lisää vertailtavaa smile

ps. esim juha k. & kump.: lauantaina (huomenna) noin klo 16:30 lähtee startti 18-väyläiselle...

Kisasivut Nokian SM-osakilpailu 15-17.8.2008

Osallistukaas arvon variksen näihin karkeloihin! Käydään oppimassa kisailun saloja ja samalla tarkkaillaan kuinka kisajärjestelyt hoidetaan kunnolla. Meresmaa on TD-hommissa aika vakuuttavaa jälkeä tehnyt ennenkin, joten tämä tuskin jää poikkeukseksi.

Itse kävin Markuksen ja naisväen kanssa eilen kiertämässä kiinteää rataa nokialla parigolfina ja lopuksi tutkittiin vielä SM-kisaa varten tulevia väyliä. SUOSITTELEN! Potentiaalisia ob-vierailuja on luvassa taas reilusti jos tarkkuutta ei hallita.

Ilmoittautua voi 8.8.2008 asti ja osallistumismaksu on 20¤(avoin). Lisäksi SM-kisaan vaaditaan kilpailulisenssi!

pgatour wrote:

Tiistaina oli kuulemma ollut porukkaa kahlaamassa 3. väylän lammessa ja siltä se kyllä eilen näyttikin!! "Reidenvahvuista" tukkia oli kumossa ja kaislat laossa, kaislojen ei niin väliä mutta ei noita puita nyt prkl tarvis kaataa sentään muutaman löytökiekon takia, toki ymmärrettävää jos jonkun toimeentulo on siitä kiinni! Joku onnellinen varmaan tälläkin hetkellä "Wraitteja" paiskoo hymy korvissa kun löysi uutena 10¤ maksavia käytettyjä kiekkoja! wink

Tosiasiassa toi puiden kaatojuttu on aika ikävää!!!

Ja joku elämän voittaja oli kolmosella kuorinut puun rungon, joten se kuollee pystyyn. NICE!!!

Toivotaan ettei nämä hukatut kiekot jää löytäjien käyttöön, vaan rehellisesti palautetaan. Tietysti iilimatoja toivotaan kaikille epärehellisille, ei ole meinaan kaiken puhtainta se kuravesi siellä big_smile

996

(0 replies, posted in Porin ratahanke)

Tässä linkki Satakunnankansaan, joka uutisoi ratahankkeestaan nettilehdessä ja huomenna paperiversiossa. Hieno kuulla esim kovin aktiivisen Pihlaviston innokkuus tätäkin lajia kohtaan. Toivotaan että saadaan lisää innostuneita tälläkin artikkelilla!

Yritän päästä paikalle, joskin saattaa rantalentopalloturnauksen johdosta krapula painaa päälle. Ei lupauksia, ei pettymyksiä wink

998

(14 replies, posted in Porin ratahanke)

Jussi A wrote:

Voisiko sekä kori- että teepaikka merkitä tarpeeksi järeillä kepeillä, jotta niitä voisi käydä heittelemässä ja koeajamassa. Järeällä tarkoitan sitä, ettei jokainen räkänokka niitä saisi katki.

Lisäksi kalkituskoneella voisi piirtää teeboxit ja ruksit korin kohdalle. Kalkkiviivan poisnuolemisessa räkänokilla voi tulla jo "paskanmaku" suuhun.

Itsellä kävi mielessä myös tuo paikkojen maalaaminen.

999

(14 replies, posted in Porin ratahanke)

Eilen kävin tarkistamassa kirjurin kuntoa ja heittelin ensimmäisiä väyliä. Tiitolppia ei ollut missään ja "korit" oli paikallaan 3. ja 4. väylillä. Hyvää jälkikenraaliharjoitusta lausteelle tuo oli kyllä muutenkin, sen verran tuuli tuiversi ja puhalteli tongue

Kaikista puutteista huolimatta tein "suhteellisen" hyvän suorituksen 1. väylällä, jolla valkoinen star valkyrie löysi tiensä kahdella heitolla korin paikalle (noin 3m säteellä). Varsinkin kova tuuli toi lisää vaikeusastetta. Kolmosella onnistui myös rollerit mukavasti smile

Melkein päivälleen tapahtumaan on 2 kuukautta, mutta millä aikataululla aletaan laittamaan rataa / ratoja kansallisia varten kisakuntoon? Tiipaikoilla saa varmasti tehdä töitä ja mikä ettei käytäisiin tarkistamassa mahdollisia ob-linjoja (eihän me voida helpompaa tehdä kuin turkulaiset wink ).

1,000

(118 replies, posted in Liitokiekkoilu)

pgatour wrote:
MikeJones wrote:

Käyn vaikka tänään kahluuhousujen kanssa kurkkaamassa, josko sieltä wraideja löytyis.

No löytyikö lättyjä?? smile

Käytiin kierroksella, mutta housut unohtui big_smile joten seuraavaan kertaan yritän muistaa!