Heinäkuussa Kirjurinluodon valloittaa erinäiset tapahtumat, joten pelipaikkamme siellä on silloin muussa käytössä. Siirrymmekin heinäkuuksi pelailemaan Harjunpään urheilukentälle. Paikalle löydät osoitteella Kullaantie 126 (https://www.google.com/maps/place/Kulla … c28728adeb). Peliaika pysyy samana eli tiistai klo 18. Kaikki halukkaat, myös uudet ja aloittelevat pelaajat, ovat tervetulleita!

Nähdään Harjunpäässä!

27

(2 replies, posted in Ultimate)

Noh, mä tietääkseni ilmoitin meidät nimellä Mustavaris, mutta olkoot nyt sitten Musta Varis, jos he halusivat meitä sillä nimellä kutsua. smile Jos siis kukaan ei asiaa vastusta.

28

(2 replies, posted in Ultimate)

Mustavaris on lähdössä ultimateporukalla pelaamaan rantaultimatea Hietsun Beach Ultimate -turnaukseen heinäkuussa. Yhdessä joukkueessa saa olla mukana siis vain kaksi pelaajaa, joilla on voimassaoleva kilpailulisenssi. Lisää tietoa turnauksesta täällä: http://hietsubeachultimate.wordpress.com/.

Turnaus on ehdottoman hauska kokemus ja rantaultimate on rentoa ja sopivasti haastavaa. Ja rannalla uskaltaa kuka vaan dyykata! smile Mukaan turnaukseen otamme mielellämme kaikki halukkaat. Ilmoittautua voit joko tähän alle tai mulle sähköpostitse (suvi.nurmi at gmail.com). Tähän mennessä mukaan ovat lähdössä ainakin Riikka, Jaakko, Miikka, Suvi ja Tommi.

Majoitusmahdollisuudet ovat Scandic Simonkenttä hintaan 51e/hlö/yö (olettaen, että majoitutaan pe-su). Hinta sisältää aamupalan ja Sport-buffetin (buffetin sisällöstä en tiedä sen enempää). Vaihtoehtoisesti voidaan myös majoittua Omppu-hotellissa hintaan n. 42,90/hlö/yö ilman aamupalaa ja buffettia (Ompun hinta riippuu myös osallistujien määrästä). Turnaus itsessään maksaa 15e/hlö sisältäen SLKL:n jäsenmaksun sekä ruokailun lauantaina ja tietty bileet lauantai-illalla!

29

(3 replies, posted in Ultimate)

Hyvä! smile Kiitos paljon Anna!

30

(3 replies, posted in Ultimate)

Huomenna se alkaa! Nähdään pelipaikalla! smile

31

(0 replies, posted in Ultimate)

Kevään salivuorojen maksu on vihdoin päätetty. Jos siis epäilet käyneesi pelaamassa ultimatea Kaarisillan koululla 11.1.-5.4.2014 useammin kuin kerran, toimi seuraavasti:
Maksa 10e salivuoroista ja 12e Mustavariksen jäsenyydestä (yht 22e) Mustavariksen tilille viestillä "Jäsenmaksu ja ultimaten salimaksu kevät 2014". Muista täytää myös jäsenmaksulomake: https://docs.google.com/spreadsheet/vie … E6MA#gid=0.
Jos kuitenkin olet jo Mustavariksen jäsen, maksa Mustavariksen tilille vain 10e viestillä "Ultimaten salimaksu kevät 2014".
Tilitiedot löydät tuolta: http://mustavaris.com/Jaesenyys.
Jos et tiedä, mitä maksaisit, laita minulle viestiä.

32

(3 replies, posted in Ultimate)

Ultimate mainos

Ultimatea pääsee jälleen pelaamaan ulkona, jee! Pelit ovat viimevuotiseen tapaan tiistaisin klo 18.00 alkaen. Paikkana edelleen Kirjurinluodon Areenan takainen nurmialue. Pelit ovat siis jo nyt käynnissä, mutta alkeiskurssi alkaa 27.5.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelaajat heti ensi viikosta (6.5.) alkaen!

34

(7 replies, posted in Ultimate)

Moikka!

Huomenna (28.12.) Mustavaris lähtee turnaukseen Toijalaan. Sen jälkeen seuraava pelivuoro on jo MAANANTAINA 30.12. klo 18.00-20.00 Noormarkun urheilutalolla.
Seuraavat harjoitukset ovatkin sitten taas Kaarisillan koululla, jos toisin ei ilmoiteta. Seuraavien vuorojen ajankohdat:


29.03.2014 14:00-16:00
05.04.2014 14:00-16:00
12.04.2014 14:00-16:00 PERUTTU!
19.04.2014 14:00-16:00 PERUTTU!
26.04.2014 14:00-16:00 PERUTTU!
03.05.2014 14:00-16:00 ULKOPELIT
10.05.2014 14:00-16:00 ULKOPELIT

35

(7 replies, posted in Ultimate)

Tänään 30.11. vielä vuoden viimeinen vuoro Kaarisillan koululla! Nähdään siellä!

36

(7 replies, posted in Ultimate)

Heips,

Loppuvuoden ultimate-vuoroihin on tullut vähän muutoksia. Alla loppuvuoden uudet vuorot.
Kuten huomaatte, melko moni niistä on isoissa saleissa, joten paikan päälle toivotaan mahdollisimman paljon osallistua. Uudet harrastajat ovat erityisen tervetulleita!

La 30.11. klo 14:00-16:00 Kaarisillan koulu
La 07.12. klo 12:30-14:00 Porin urheilutalo. Huom. aika!
La 14.12. klo 16:00-18:00 Porin urheilutalo. Huom. aika!
La 21.12. klo 12.30-14.00 Noormarkun urheilutalo. Huom. aika!
La 28.12. klo 14:00-16:00 PERUTTU!!!
MA 30.12. klo 18.00-20.00 Noormarkun urheilutalo. Huom. päivä!

37

(0 replies, posted in Ultimate)

Terveisiä Vaasasta legendaarisesta NSUT-turnauksesta! Muistakaahan, että tämän päivän pelailut on taas ISOSSA salissa Noormarkun urheilutalolla. Aika on sama tuttu 14-16. Kaikki halukkaat tervetulleita mukaan! 
Jos joku kaipaa kyytiä keskustan lähettyviltä, niin esim. Henkan kyytiin pääsee. Laittakaa viestiä Henkalle 0408479553.

38

(7 replies, posted in Ultimate)

Totta kai uskaltaa. smile
Kopioinpa tähän osan meidän facebookryhmän kuvauksesta: "Ultimate on liitokiekolla eli frisbeellä - tai tuttavallisemmin kiekolla - pelattava joukkuelaji. Hyökkäävän joukkueen tavoitteena on saada kiekko kiinni vastustajan maalialueen sisällä (yllätys!). Laji on parhaimmillaan nopeatempoinen ja näyttävä ja vaatii kovaa kuntoa. Sitä voi kuitenkin harrastaa myös vain pelaamisen ilosta, koska laji todellakin koukuttaa.
Ultimate eroaa useista muista juokkuelajeista siinä, että ultimatessa pelaajat toimivat itse tuomareina. Peliin kuuluu olennaisena osana hyvä urheiluhenki ja korkea pelimoraali - kyseessä on siis "herrasmieslaji". Ultimaten säännöt on tukevat tuomarittomuutta. Pelaajien välillä ei sallita tahallista fyysistä kontaktia eli taklaukset ja estäminen ovat kielletty."

Lisää infoa, sääntöjä ja jotain taktiikoitakin löytyy mm. facebookista ryhmästä "Ultimatea Porissa", johon olet enemmän kuin tervetullut liittymään. smile Siltä löytyy mm. lyhyitä teoriatekstejä tiedostoina. Löytyypä ne jostain täältä forumin syövereistäkin, mutta nyt juuri en osaa sanoo tarkemmin mistä, koska ovat postattu jo ennen tämän "Ultimate"-ketjun perustamista.

39

(7 replies, posted in Ultimate)

Huomenna 12.10. ollaan Porin urheilutalolla klo 14-16. Kaikki ovat tervetulleita ja jokainen pelaaja otetaan ilolla vastaan! smile

40

(2 replies, posted in Ultimate)

DriveIn wrote:

Kuten jo Facebookin puolelle kirjottelin niin pääsen mukaan ja tulen varmastikkin omalla autolla.
Valkoinen paitakin löytyy jo smile
Koitan päästä paikalle ensi lauantaina kun on reenit urheilutalolla.
Pitääkö tuohon turnaukseen ilmoittautua vielä jotenkin erikseen henkilö kohtaisesti?

Mahtavaa! Ei tarvitse ilmoittautua erikseen turnauksen järjestäjille. Nähdään lauantaina!

41

(2 replies, posted in Ultimate)

Heips!
Meiltä on nyt jengi ilmoitettuna Tampere Beginners aloittelijaturnaukseen. Tämä siis Tampereella 20.10.

Nyt kaipailtaisiin melko ripeitä vastauksia, moniko kykenisi turneeseen lähtemään? Pelaamassa siis vain tänä kesänä tai myöhemmin aloittaneita, eli me oltaisiin siis sieltä kokeneesta päästä. Mukaan tarvittaisiin nyt ainakin 5 uutta pelaaja, sillä meitä "vanhoja" saa olla vain yksi kentällä.

"Liitokiekkokerho TT-Lätty järjestää jälleen syksyn alkeiskurssilaisille tarkoitetun Tampere Beginners -ultimateturnauksen. Turnaus pelataan Tampereen Hervannassa su 20.10.2013 klo 10-16.

Tampere Beginners on tämän syksyn ja kesän alkeiskurssilaisille suunnattu sisäultimateturnaus. Joukkueella saa olla kentällä kerrallaan vain yksi ennen kesää 2013 aloittanut kokeneempi pelaaja. Turnaus on loistava paikka uusille pelaajille kokea kilpailun huumaa samantasoisia pelaajia vastaan pelaamalla. Turnaus on myös oiva ensimmäinen “tavoite” alkeiskurssin jälkeiseen pelielämään.

Pelit pelataan Tampereen teknilisen yliopiston ohessa olevalla Tamppi-Areenalla.

Turnausmaksu on 30euroa / joukkue. Turnaukseen mahtuu mukaan kuusi joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuinfon saat ilmoittatumisen jälkeen.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset osoitteeseen aki.ropo[at] tut.fi

Ja vielä löpinää säännöistä:

Pelit pelataan 5 vs. 5 normaaleilla sisäultimatesäännöillä, peliaika 25 minuuttia tai 11 pistettä.

Seuraavat poikkeukset sääntöihin ovat voimassa:

Peliajan umpeutuessa pelataan piste loppuun. Mikäli peli on tämän jälkeen tasan, pelataan ratkaiseva piste, muussa tapauksessa peli päättyy. Jos peliaika loppuu pisteiden välissä, uutta pistettä ei aloiteta ja peli päättyy.

Aloitusheiton vastaanotossa tapahtunut kiinnioton yrityksen tiputus ei aiheuta “hyökkäysvuoron” menettämistä eli kiekon saa poimia maasta ja jatkaa peliä siitä kohdasta. Kertokaa pelaajillenne, että kyseessä on poikkeussääntö. Spiritin mukaista ei ole käyttää tätä sääntöä kiekon pysäyttämiseen.

Kentällä saa pelata yksi kokenut pelaaja. Tämän pelaajan on merkittävä itsensä näkyvällä hatulla, esimerkiksi saunapäähineellä tai silinterihatulla (pipo on myös hyvä). Kokenut pelaaja on ennen syksyn tai kesän alkeiskurssia aloittanut.

Tervetuloa!

- TT-Lätty."

Ilmoitelkaa tähän alle, jos pääsette mukaan. Ajatuksena on, että pelattaisiin valkoisilla paidoilla, mutta kertokaa myös, jos teiltä ei löydy käyttökelpoista valkoista paitaa.

42

(0 replies, posted in Ultimate)

Moikka!

Kuten tiedätte, ultimaten salivuorot ovat alkanet ja jatkuvat aina kevääseen asti. Valitettavasti Porin kaupunki ei halua päästää meitä ilmaiseksi treenaamaan. Mustavaris on lupautunut sponsoroimaan vuorojamme puolella niiden hinnasta. He kuitenkin edellyttävät, että jokainen, joka on halukas sisäkaudella pelailemaan, maksaa Mustavariksen jäsenmaksun. Jäsenmaksu on 12e, ja sen mukana saa myös Suomen Frisbeeliiton jäsenyyden. Ja tietysti kaikki Mustavariksen edut, pääsyn foorumille (http://mustavaris.com/keskustelu/index.php) ja mahdollisuuden osallistua tapahtumiin. Lisäksi puolet salimaksusta tulee pelaajien maksettavaksi. Koska Mustavaris lupasi hoitaa laskujen maksamisen, on pitäisi meidän maksaa myös salivuoromaksu jäsenmaksun yhteydessä. Salivuoromaksu on 10e/syksy ja 10e/kevät tai 4e/kerta. Erilliset maksut siksi, että jos maksuja tulee syksyllä riittävästi kattamaan meidän osuutemme salivuoromaksusta, ei kevään maksuja tarvita. Jos taas käy niin ikävästi, että pelaajia ei riitä enää kevätkaudeksi ja vuorot pitää perua, ei kenenkään tarvitse maksaa ”ylimääräistä”.  Maksujen dead line 11.10.2013.

Kuinka siis toimit?

Jos haluat pelata syyskaudella (28.12. asti) toimi seuraavasti:
Maksa 12e + 10e =22e Mustavariksen tilille (tilitiedot viestin lopussa). Kirjoita viestiksi seuraava: ”Jäsenmaksu ja ultimaten salimaksu syksy 2013”. Täytä myös jäsentietolomake: https://docs.google.com/spreadsheet/vie … E6MA#gid=0 Seuraavaksi saavu pelivuoroille!

Jos olet jo Mustavariksen jäsen, mutta haluat pelata myös ultimatea, niin:
Maksa 10e Mustavariksen tilille. Kirjoita viestiksi seuraava: ”Ultimaten salimaksu syksy 2013”.

Jos taas et ole varma pystytkö pelaamaan syyskaudella, etkä ole vielä jäsen, mutta haluat kuitenkin mahdollisuuden tulla pelaamaan, jos aikataulu sallii, toimi seuraavasti: Maksa Mustavariksen jäsenmaksu 12e Mustavariksen tilille ja täytä jäsentietolomake: https://docs.google.com/spreadsheet/vie … E6MA#gid=0. Maksa 4e käteisellä Riikalle, Askolle tai minulle tullessasi pelaamaan.

Maksutiedot:
Liitokiekkoseura Mustavaris ry
Huittisten säästöpankki
445617-225302

Jäsentietolomakkeelta valitse ”kyllä” vain jäsenmaksuun ja merkkaa lisensseihin ja kiekkoihin ”ei”, jos et sitten halua kilpailla frisbeegolfissa. Lisätietoa jäsenyydestä: http://mustavaris.com/jaesenyys ja Mustavariksesta: http://mustavaris.com.

Nähdään lauantaisin!
t. Suvi

P.s. Jos on kysyttävää, niin laita viestiä. :)

43

(7 replies, posted in Ultimate)

Ultimaten sisävuorot

Oletus on, että vuorot ovat Kaarisillan koululla Isosannan salissa, Isosannanpuistokatu 23, jos ei päivämäärän perässä toisin mainita.

La 21.9. klo 14:00-16:00 Kaarisillan koulu
La 28.9. klo 14:00-16:00 Kaarisillan koulu
La 05.10. klo 14:00-16:00
La 12.10. klo 14:00-16:00 Pori urheilutalo
La 19.10. klo 14:00-16:00
La 26.10. klo 14:00-16:00 Noormarkun urheilutalo
La 09.11. klo 14:00-16:00
La 16.11. klo 14:00-16:00
La 23.11. klo 14:00-16:00
La 30.11. klo 14:00-16:00
La 07.12. klo 14:00-16:00
La 14.12. klo 14:00-16:00
La 28.12. klo 14:00-16:00
Jatkuu ensi vuonna...

44

(7 replies, posted in Ultimate)

Kiitos kuluneesta kesästä, oli mahtavaa, että innokkaita pelaajia oli niin paljon ja moni jaksoi jatkaa vielä loppukesästäkin. Ultimaten ulkokausi päättyi virallisesti viime viikonloppuna, kun Helsingissä pelattiin SM-finaalit. Nyt onkin siis hyvä aika aloittaa sisäkausi.
Ensimmäiset sisävuorot järjestetään Kaarisillan koululla Isosannan salissa lauantaina 21. ja 28.9. klo 14-16. Osoite on Isosannanpuistokatu 23. Mukaan nappiksien sijasta sisäpelikengät. Otetaan aluksi vähän käytännöllistä teoriaa siitä, miten sisäultimate eroaa ulkoultimatesta ja treenataan muutamaa uutta heittoa. Toivottavasti kaikki, jotka vähänkin harkitsevat ultimaten pelaamista sisällä, pääsevät mukaan jo ensi lauantaina. Mukaan voi tulla vaikka vain osaksi aikaa opettelemaan uusia heittoja ilman tuulen vaikutusta. Nähdään siis lauantaina!

45

(1 replies, posted in Ultimate)

Huomenna (23.7.) taas pelit normaalisti Kirjurissa klo 18-> (myöhemminkin saa tulla)!

46

(1 replies, posted in Ultimate)

Meidän perinteinen pelipaikkamme on Jazzeilla parkkipaikkakäytössä, joten tiistaina 16.7. pelataan Ruosniemen harjoituskentällä. Osoite on Myyrynkuja 3, kartta löytyy tuolta: http://kartta.pori.fi/web/Default.aspx? … nguage=fin.

Aika on sama kuin aikaisemmin, eli alotetaan klo 18. Mun kyytiini mahtuu kolme keskustasta tai matkan varrelta.

47

(1 replies, posted in Ultimate)

Virallista joukkuetta ei tosiaan ole. Nyt kesällä ollaan höntsätty Kirjurissa kerran viikossa (tiistaisin klo 18.- n. klo 20), paljon on kyllä ollut innostuneita osallistujia. Toivottavasti saadaan ylläpidettyä ainakin höntsypelejä myös talvikaudella.

Mutta pelailemaan sopii tulla mukaan milloin vaan! smile Ensi tiistaina ollaan tosin Ruosniemessä Jazzien takia. Tervetuloa mukaan tänne: http://kartta.pori.fi/web/Default.aspx? … nguage=fin (Myyrynkuja 3) smile

48

(3 replies, posted in Ultimate)

Tänään suunnitelma olisi se, että tehdään treffit viiden aikaan Yyterin kylplähotellilla. Löydetään sitten kaikki samaan paikkaan helpommin. Jos tulee myöhemmin, niin voi soittaa mulle (0443643764) tai Riikalle (0407394439). Voidaan sitten yrittää opastaa oikeaan suuntaan. smile

49

(3 replies, posted in Ultimate)

Hirveästi ei ole kyyditsijöitä ilmoittautunut, joten ehdottaisin seuraavaa vaihtoehtoa: Mennään kimppabussilla Yyteriin. Bussi nro 32 lähtee 16.45 linja-autoasemalta. Mä ainakin hyppäisin kyytiin torilta. Takaisin tulee busseja yömyöhään, tosin ne ei lähde enää ihan hotellin pihasta, vaan pitää kävellä isolle tielle.

50

(11 replies, posted in Yleinen)

Laitanpa Riikan viestin vielä tännekin, jos joku on missannut tuon uuden hienon "ultimate"-topicin. smile

"Enemmistön päätöksellä siis avaamme virallisesti höntsykauden Yyterissä tämän viikon perjantaina (28.6).
Nyt olisi taas saumat niillekin jotka eivät ole vielä pelaamaan uskaltautuneet lähteä messiin! Toivottavasti saadaan mahdollsimman paljon porukkaa mukaan lyhyestä varoajasta huolimatta!

Aikaa ei nyt vielä ole lyöty lukkoon Asko ainakin toivoi aikaista lähtöä. Allekirjoittanut ei pääse ainakaan ennen viittä. Onko toiveita/ehdotuksia jollakin? Kyytitarpeita tai -tarjontaa?"