Topic: Turnaukseen Hietsuun 5.-6.7.2014

Mustavaris on lähdössä ultimateporukalla pelaamaan rantaultimatea Hietsun Beach Ultimate -turnaukseen heinäkuussa. Yhdessä joukkueessa saa olla mukana siis vain kaksi pelaajaa, joilla on voimassaoleva kilpailulisenssi. Lisää tietoa turnauksesta täällä: http://hietsubeachultimate.wordpress.com/.

Turnaus on ehdottoman hauska kokemus ja rantaultimate on rentoa ja sopivasti haastavaa. Ja rannalla uskaltaa kuka vaan dyykata! smile Mukaan turnaukseen otamme mielellämme kaikki halukkaat. Ilmoittautua voit joko tähän alle tai mulle sähköpostitse (suvi.nurmi at gmail.com). Tähän mennessä mukaan ovat lähdössä ainakin Riikka, Jaakko, Miikka, Suvi ja Tommi.

Majoitusmahdollisuudet ovat Scandic Simonkenttä hintaan 51e/hlö/yö (olettaen, että majoitutaan pe-su). Hinta sisältää aamupalan ja Sport-buffetin (buffetin sisällöstä en tiedä sen enempää). Vaihtoehtoisesti voidaan myös majoittua Omppu-hotellissa hintaan n. 42,90/hlö/yö ilman aamupalaa ja buffettia (Ompun hinta riippuu myös osallistujien määrästä). Turnaus itsessään maksaa 15e/hlö sisältäen SLKL:n jäsenmaksun sekä ruokailun lauantaina ja tietty bileet lauantai-illalla!

Re: Turnaukseen Hietsuun 5.-6.7.2014

Onko joukkueenne nimi Musta Varis vai Mustavaris?

Re: Turnaukseen Hietsuun 5.-6.7.2014

Noh, mä tietääkseni ilmoitin meidät nimellä Mustavaris, mutta olkoot nyt sitten Musta Varis, jos he halusivat meitä sillä nimellä kutsua. smile Jos siis kukaan ei asiaa vastusta.