Topic: Ultimaten salivuoromaksut 2013!

Moikka!

Kuten tiedätte, ultimaten salivuorot ovat alkanet ja jatkuvat aina kevääseen asti. Valitettavasti Porin kaupunki ei halua päästää meitä ilmaiseksi treenaamaan. Mustavaris on lupautunut sponsoroimaan vuorojamme puolella niiden hinnasta. He kuitenkin edellyttävät, että jokainen, joka on halukas sisäkaudella pelailemaan, maksaa Mustavariksen jäsenmaksun. Jäsenmaksu on 12e, ja sen mukana saa myös Suomen Frisbeeliiton jäsenyyden. Ja tietysti kaikki Mustavariksen edut, pääsyn foorumille (http://mustavaris.com/keskustelu/index.php) ja mahdollisuuden osallistua tapahtumiin. Lisäksi puolet salimaksusta tulee pelaajien maksettavaksi. Koska Mustavaris lupasi hoitaa laskujen maksamisen, on pitäisi meidän maksaa myös salivuoromaksu jäsenmaksun yhteydessä. Salivuoromaksu on 10e/syksy ja 10e/kevät tai 4e/kerta. Erilliset maksut siksi, että jos maksuja tulee syksyllä riittävästi kattamaan meidän osuutemme salivuoromaksusta, ei kevään maksuja tarvita. Jos taas käy niin ikävästi, että pelaajia ei riitä enää kevätkaudeksi ja vuorot pitää perua, ei kenenkään tarvitse maksaa ”ylimääräistä”.  Maksujen dead line 11.10.2013.

Kuinka siis toimit?

Jos haluat pelata syyskaudella (28.12. asti) toimi seuraavasti:
Maksa 12e + 10e =22e Mustavariksen tilille (tilitiedot viestin lopussa). Kirjoita viestiksi seuraava: ”Jäsenmaksu ja ultimaten salimaksu syksy 2013”. Täytä myös jäsentietolomake: https://docs.google.com/spreadsheet/vie … E6MA#gid=0 Seuraavaksi saavu pelivuoroille!

Jos olet jo Mustavariksen jäsen, mutta haluat pelata myös ultimatea, niin:
Maksa 10e Mustavariksen tilille. Kirjoita viestiksi seuraava: ”Ultimaten salimaksu syksy 2013”.

Jos taas et ole varma pystytkö pelaamaan syyskaudella, etkä ole vielä jäsen, mutta haluat kuitenkin mahdollisuuden tulla pelaamaan, jos aikataulu sallii, toimi seuraavasti: Maksa Mustavariksen jäsenmaksu 12e Mustavariksen tilille ja täytä jäsentietolomake: https://docs.google.com/spreadsheet/vie … E6MA#gid=0. Maksa 4e käteisellä Riikalle, Askolle tai minulle tullessasi pelaamaan.

Maksutiedot:
Liitokiekkoseura Mustavaris ry
Huittisten säästöpankki
445617-225302

Jäsentietolomakkeelta valitse ”kyllä” vain jäsenmaksuun ja merkkaa lisensseihin ja kiekkoihin ”ei”, jos et sitten halua kilpailla frisbeegolfissa. Lisätietoa jäsenyydestä: http://mustavaris.com/jaesenyys ja Mustavariksesta: http://mustavaris.com.

Nähdään lauantaisin!
t. Suvi

P.s. Jos on kysyttävää, niin laita viestiä. :)