201

(24 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Onks selkiytyny kellekää et onks menos ja millä? Lähinnä Porista kulkevia kyytejä kyselisin.
Kimppakyydit säästää luontoo!!

202

(24 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Mä ilmottaudun mukaan. Hankoonkin aattelin meneväni, mutta se saa jäädä nyt välistä, liian kaukana. Mun pitää ajaa pe - la Hkiin ja sieltä poriin niin voisin mielellään tulla jonkun kyydissä sappeelle, osallistuen bensamaksuihin tietenkin. Eli ketä sappeelle olisi mahdollisesti Porista sunnuntaina ajelemassa?

Hyviä heittoja en tosin lupaa...

Eli Kaarinassa pelataan maanantaina 13.4. ->

http://www.freeyabb.com/phpbb/viewtopic … um=7k#4937

Mä aattelin ainakin käydä kurkkaamassa. Mielenkiintoisia väyliä kisakartassa.

204

(9 replies, posted in Yleinen)

Paju ihanku tost listastas puuttuis joku.. alkaa C:llä, myös todella ruma. Pelasit sillä tänään mallikkaasti big_smile

205

(1 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Suunnittelin vähän jättäväni Oulun välistä ton välimatkan takii. Mutta mutta, taitaa olla hyvä rata ja aina onnistuneet kisat muutenkin niin täytyy katsastaa tilanne uusiksi lähempänä kisoja.

206

(23 replies, posted in Mustavaris.com ja Foorumi)

sweet cool

Ääni Destroyerille koska se ois autona jokin muu kuin Prius. Ja dessukka on uusin lisä bägissäni.. wicked fast.

No ehkä Prius korkeintaan. Järkevä vaihtoehto, mutta ei sillä nopeusennätyksiä rikota.

209

(23 replies, posted in Mustavaris.com ja Foorumi)

Kiitos kiitos. Nyt on muuten maailmankirjat sekaisin kun kaksi (2!) Raumalaista (Raumalaista!) liittyy porilaiseen seuraan samoihin aikoihin, mä ja s3r4x.

Ei tolla PDGA:lla muuten niin kiirettä, mutta jos mielii esim. EO:hon pelaamaan niin helpottaisi osallistumista jos olisi joku rating olemassa, mielellään 900+ big_smile

210

(23 replies, posted in Mustavaris.com ja Foorumi)

Mäkin tein saman, just hetki sitten. Maksoin myös kilpailulisenssin.

Eli lisäkysymys: Miten saan PDGA jäsennumeroni ja kuinka kauan siinä menee?

Osaako kukaan sanoa tai arvioida onko liian optimistista, että tietoni olisi PDGA:lla esimerkiksi ennen ekoja kansallisia 25.4.? Kansallisethan ovat rating-kisoja niin siksi kiinnostaisi tällainen...

211

(8 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Hyvä hyvä! Käytkö ahkerana tekijämiehenä laittaan Rauman koritkin kuntoon? big_smile

212

(9 replies, posted in Yleinen)

Kiitos Markukselle tästä selonteosta. Aina kiinnostanutkin tietää mitä lättyjä "Herra supervasuri", "Herra birdietalinviidellätoista" heittelee.

Noniin sitten omaan bägiini. 2007 kesällä "bägissäni" oli dx eagle, dx stingray ja dx aviar PnA. Olin suhteellisen uusi tuttavuus lajille ja nuo olivat ensimmäiset kiekkoni. Tallella noista enää aviar, tosin käytössä aina kun pelaan.

Bägi ja sen sisältö tällä hetkellä:

Latitude 64 Pro Bag

Driverit:

-2x Discraft Z flick (174g-173g)
Tämä on mun työjuhta forepeliini. Super ylivakaa ja supernopea. Voi heittää forella niin lujaa kuin haluaa, eikä käännä yli. Myös lyhyempiin forehysseihin. Jos pitäisi valita vain yksi kiekko upseihin, niin tämä olisi se. Kääntyy todella hitaasti ja ykkösvalinta peukku-upseihin.

-1x Innova Ch Banshee (175g)
Piiiitkiin sormiupseihin. Kääntyy hitaammin sormiupseissa kuin flick, johtuu ehkä spinnistä tjsp. Myös tuulisiin, ei niin pitkiin hysseihin backhandillä/forella. Hankintalistalla varakappale.

-1x Discraft ESP Force (174g)
Hyvä tuulella. Toimii forella/backhandilla. Forella pitkiin suoriin ja backhandilla pitkiin heittoihin mitkä päättyvät hysseksi. Kääntyy upseissa nopeasti eli käytän lyhyissä ja ahtaissa tiloissa heitetyissä upseissa. Paljon käytetty, pitäisi hankkia toinenkin.

-1x Discraft Elite X Predator (173g?)
Todella paljon hittiä ottanut. Lentää kuin vähemmän vakaa teebird. Käytetty pehmeisiin hysseihin mitkä eivät koukkaa voimakkaasti. Lentää suoraan jos heittää suoraan, myös forella jos ei voimaile heittoa liikaa. Ei käytetty tuulella koska niin kulunut ja lentoradalla ei mitään tekemistä uuden predatorin lentoradan kanssa. Jos menee hukkaan niin voisin kuvitella että Innovan TL tai Discraftin XS/XL tilalle.

-1x Innova DX Beast (175g)
Hankin testattavaksi, mutta nyt bägissä jäädäkseen. Pisin backhand-kiekkoni kunhan ei tuule vastaan eikä pahemmin sivuilta. En heitä jos edessä puita tai muita esteitä, dx-muovi ei mikään kestävin vaihtoehto. Todella epävarma ja herkkä kiekko ja näin ollen käytetty harvoin.

-1x Innova Star Xcaliber (175g)
Vakaisiin ja pitkiin foreihin jossa heiton liiallinen "voimailu" ei haittaa. Super nopea lätty! Iso skippi lennon jälkeen on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

-1x Discraft ESP Surge (173g)
Jos heitän backhandillä tiiltä niin melko varmasti tämä kiekko kädessä. Melkein yhtä pitkä kuin Beast mutta monin kerroin varmempi. Super nopea. Myös Pitkiin foreannukoihin hyvä. Hankin varalle useampia kappaleita kun kesä ja kisat koittaa.

-2x Innova Ch Teebird (175g)
Noh, teebird. Varma valinta. Suoraan ja loivasti vasemmalle. Forella suoraan ja loivasti oikealle. Käytän myös pommihkoissa, bh hysseissä. Luotettava vaikka pieni tuulenvire kävisikin.

-1x Innova Ch Sidewinder (175g)
Annukoihin kun foren lentorata ei onnistuisi. Harvoin käytetty.. melkein voisi jättää bägistä pois kokonaan.

-1x Discraft Elite X Xpress (174g)
Helppo rolleri. Hyvä "out-of-trouble" -lätty, eli kun ahdas stanssi eikä tilaa liikkua niin xpress lentää pienellä vaivalla pitkälle.

Midarit:

-2x Discraft Elite X Buzzz (173g-175g)
Suoraan lentävä midari. Lujaa heitettäessä ei käänny helposti yli; luotettava.

-1x Millennium Sentinel (179g)
Tuulella ehdoton. Ei turhan glaidaava ja kääntyy vasuriin kunhan lähtee suht puhtaasti kädestä. Luotan myös forelähestymisissä.

Putterit:

-1x Innova JK Aviar-X (175g)
Vakaampi kuin perus PnA. Hyvä myös pidemmissä lähestymisissä. Ykkösputterini tuulella.

-2x Innova Aviar PnA (173g-175g)
173g Aviar on eka ostamani kiekko ja luottoputterini. Puttasin pitkään Discraftin soft Magnetilla mutta aviar paljon luotettavampi heitettäessä, joten luovuin magnetista kokonaan joskus viime syksynä/alkutalvesta.

213

(11 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Meneeks joku huomen Ulvilaa? I know I am.

214

(11 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Äärimmäisen epävirallinen kisasarja ulvilassa saa jatkoa tänään n. klo 13oo. Osallistujia ainakin minä. Ts. Menen heittelemään, tulkaa mukaan, arskakin paistelee.

215

(5 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Jep ei ne korit oo niin heikot esim. kun yyterissä. Ja muistaakseni noilla uudella viidellä väylällä on paremmat. Ja radasta sen verran, että ei se mikään "lyhyt seppo-rata" oo. Onhan siellä yli 120 metrisiäkin. Kaunis puisto se on. Oli se mun lempiratani Suomessa vielä ennen tonttu openia kun kävin Talissa ensimmäisen kerran.

Niin ja olen kauhajoen karvikseen menossa Porista. Autossa tällä hetkellä kolme ihmistä mut mukaanlukien eli tilaa olisi, kaikki mukaan vaan.

http://keskustelu.frisbeeliitto.com/vie … p;start=30

Ton mukaan pitäs olla kisat yyteris. Sunnuntain kisat on taas Raumalla ja sen aikatauluu näkee -> www.raumanfrisbee.net

Eli huutelenko oikealle forumille kysyessäni lauantain aikataulua?
Koska lauantain pelit alkaa ja onko paikkana yyteri vai ulvila?

218

(13 replies, posted in Yleinen)

Tota noi, mikejones ookko tulossa? Sulla tais olla ne kahluusaappaat, otatko mukaan? big_smile Kiekkoja meressä ja varmaan tulee menemään kisoissa lisää.

Onks sunnuntailta olemassa mitaan kuvia? Jussilla tais olla ainakin kamera...

Hyvä hyvä. Hauskaa oli, ei ainakaan kuivaa hoho. Mä selittäisin omalta osaltani sen verran, että repes peli ulvilassa hyvän yyteripelin jälkeen kun ei ollu gore-texii kengis. Ja sit jäi pyyhe kotiin ja sit oli väärä takki ja sit ei tarpeeks snickersii ja energiajuomaa mukan... No ei kai, eipä tainnu olla Jarillakaan gore-texii mut silti varman vahva tulos, onnee mestarille!

Kiitos vastauksesta, todnäk saavun paikalle. Eikä sillä voitolla väliä, kunhan hauskaa on.

Onko mahdollista osallistua näihin mittelöihin vaikka ei mustavarikseen kuulukaan? Kun näin loppukaudesta ei varmaankaan kannata enää liittyä. Ja tarkoituksena olisi tänne Raumallekin seura perustaa... Elikkäs pääseekö mukaan vaiko eikö?