51

(1 replies, posted in Yleinen)

Hyvä huomio ja vinkki kiitos Lauri, en ollut ennen nähnyt saati kuullut hyvä mainos pläjäys. Ja mun mielestäni hyvin katsottavakin, näin radan tuntien.

52

(13 replies, posted in Yleinen)

Nyt jäi vähä epäselväks koska nua Satakunnan mestaruuskisat olis .

No nii nyt se varmistui, meinaan vaan että olen tulossa tai menossa parigolfiin satoi tai paistoi elippä paistaa. Jk.ei must kyll paljoo oppaaks ol mut olen ainakin parina.

Olen tulossaja menossa tuonne "Porin" radalle,Tuo kello 18.00 on hyvä. Vaikka rata on vielä epävirallinen niin on kai viikkokisa silti virallinen,meinaan vaan tota kahta euroa¤.

55

(6 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Mitäs boonus alettia sit saa ku o rekisteröitynyt ja ja ollu talkoissaki joskus? vissii. No tulen kuitenkin heittää, että elikkä väriskää variksen pojat "KRAAAB"
Nii ja se syöpöttely, hiukkaraumal on toi ritas plase josta saa   kaike sorttist syömist suht etullisesti, noo o niit muitaki paikkoi tää o vaa se yks.

56

(10 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Tuo kello 12.00 on ihan hyvä.Ja klo 14.00 kin käy, ole mukana.

57

(10 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Hieno idea, kannatetaan.Päiväkin on varmaan ihan hyvä sopii ainakin mulle.Ei muuta ku porukat koo.

Kyllä kiinnostusta löytyy ja haluja siis kiekkoilemaan. Sovitaan vain joku sopiva kello? esim.klo 13.00 sopii mulle. Olen menossa Turkkusee Ti-Ke kyläilemää siinä samalla heitetään  pari rataa sillee kokeeks. Toisin sanoen olen tulossa menossa Yyteriin sunnuntaina klo.13.00,kaikki kärpät ja minkit mukaan myös patasydämet oho nyt lipsahti.

59

(11 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Kiitokset kaikille mukana olleille.Porukka oli mitä parhain ainakin jutuissaan, niinkuin talkoissa pitääkin.Kuten saunassa sovittiin pitää järjestää useammin noita kal..kalj..talkoita.Asiaan ,eikö veretä syksyn "viimeinen" viikkokisa Yyterissä koko porukalla,junnut kerätään kyliltä kyytiin. JK.olen kuski T:Pasi

60

(2 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Kiitoksia kaikille mukana olleille ja varsinkin näille lupaaville nuorille. No olihan nämä vanhatkin ihan jees, jos ei ota huomioon sitä "läjää"siinä 4, ja 11, tiin välillä ja tuota pientä viuhahdusta. Ja aatelkaapa koko porukalta jäi Vaasaan 11kpl kiekkoja että sillee.Niin ja itse olen tyytyväinen saamaani kokemukseen. T:Pasi.

61

(6 replies, posted in Yleinen)

Esille tulleissa asiossa on vinhasti perää,vaikkakin omat kiekot olis ihan "fantsuja" ja toisaalta myös tuo paita juttu on ihan jees, onhan noista paidoista jo puhuttukin.Voisihan tuohon paitaan "kerätä"pari mainosta minkä johdosta  hintakin laskee. Siitä sitten saadaan kerättyä sitä kiekko rahaa,tai jotai sen tapaista.

Mitäs tehdään jos ei saadakkaan porukkaa kokoon.Eihän ole kivaa jattää puolta porukkaa rannalle,vai pistetäänkö pieni "kloonaus"sydeemi pystyyn :twisted:

Ei mun mielestäni lainkaan liikaa emo vikaa kun kattelee tätä porukkaa.Kaikki vinkit kannattaa huomioida onhan nou kisat yleensäkkin ulkotapahtumia.Ja näin syssyllä voi tapahtua mitä vaan.

64

(5 replies, posted in Yleinen)

Tuli tässä mieleeni näin "alkuillasta"parin jäleen.Että miettikääpä sitä Turku sekä (Tampere) kiekkorinkiä. Molemmissa on muuten hyvät radat näin keltanokkaselle ainaskin. Voi olla että olen taas nopee tahi hidas niin tai näin ottakaa kantaa,oli muuten hyvää visk"no olkoon.Juttua kehii.

Tämä on tietysti vähän noloa,kun tuntuu että kaikki jutut tämän vaasa kisan tiimoilta kaatuu Markolle.Mutta kysympä silti,miten on tuon yöpymisen laita?Vai hoidellaanko sitä niinku sillai omipäite.

Nämä tämmöset tapahtumat ja erehdykset on just hyvä suola tähä arkisee aherruksee,näin saadaan helposti uusii lempinimiä.vitsi,vitsi...Eikä tästä sen enempää.

Anteeksi pojat urhot Ulvilan,sekä Marko joka tietysti ensimäisenä saa "syytökset"vääristä nimistä. Elikkä syy on tässä viestin lähettäjässä.Muistin saman tein kun luin tulokset,että minä Pasi Heikin poika Airaksinen kirjoitin väärät nimet tuohon tulos paperiin.Että sori vaan vieläkin.Mitäs poika tästä opeit,opettele kuuntelemaan ja kirjoittamaan tai jotai. :oops:

68

(11 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Olin taas oma itteni,eli pirun hätinkäinen.En tosiaankaan muistanut niitä uusia numero lätkiä koreille.Ja sekin on tosi ,että ajan myöden korit olis aika karseita kun se maali kuiteski rapisee,eli unohtakaa kaikki ja kaikki mitä vanha vaakku höpötti jostaki maalaamisesta.Löytyyhän ne korit ilman värejäkin ku o pari kertaa kirtäny,ko tulee se rata tutuks.Ja ny ei tarvii ko tehrä homma pois kuleksimasta roll

69

(6 replies, posted in Yleinen)

Kertokaa nyt ihmeessä mielipiteenne tosta kiekko jutskasta. Moni on kysellyt uusista kiekoista, näikin niitä vois hankkia niissä vain olis niin fiksu logo.

En tiedä ikärajoista josko tämmöne vanhakin kelpaa, no nii. Tottakai nuoret mukaan/innokkaat uudet tulokkaat. Niin on tuo tulevaisuus turvattu tällä kiekko puolella.Saadaan vain tuo kyyditys ja majoitus / finannssi puoli kuntoon. Ei muuta ko trrreeennniiii. wink T:Pasi

71

(11 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Tuli tässä mielehen jotta totanoi. Niin niistä korien maalauksesta voitais ihan suoraan vaikka"kerjätä"pyytää siis ponsoriapua eripaikoista. Tietysti vasta sitten jos kaupunki ei niitä anna.Olen valmis kerjuu reissulle. mielipiteitä kehiin .

72

(0 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Poikettiin siinä yyterissä äijäporukalla vähä niiku heittääs.Meni alkuus iha perinteisesti ja sit... jotenki muute. Täyty vaa vähä soveltaa ja tiätyst säheltää.Kunnei tahtonu löytää eres kaikkii vanhoi korei ja sit niit TEIT.Saati sit niit uusii,mitä ei tiätyst eres viä ollu. Mut jokuset väylät meni ihan kohtuullisesti.Kuten esim. 1.pasi4,mikko3,jere3,jukka5,sami3. no heiti mää se kahrellaki. 6.pasi2,mikko5,jere4,jukka4,sami4. ja heit mää pari vitostaki.Oli muute hyvä porukka ja kiva rämpii vaihteeks hiakas lol

73

(11 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Mukana ollaan kun peräpukama,no hyh,hyh.No kuitenkin,tää on hyvä juttu. Ja  kaikki mukaan vaikka juttu kaveriksi.

Kiitos,On kiva kun on noita ripeitä ja aktiivisia harrastajia. Toisin sanoen, hienoa kun tulokset on jo nähtävillä. Kun saatais vielä ne aikaisemmatkin tulokset niin vois vertailla vähän omiaan :oops: T:Pasi

75

(6 replies, posted in Yleinen)

Tou omalla logolla varustettu kiekko idea ei ole laikaan hullumpi. Voisin itsekkin ostaa pari.Pistäkääs harkintaan :?: