Rapsunalle wrote:

Itsellä sopii lohko 2 matseja ensi viikolla(vko 19) ti ja to klo 18 ja ehkä varauksella myös ma. Vko 20 olen duunimatkalla Saksassa, mutta siitä eteenpäin sopinee paremmin. Arkimatseja en pääse töiden takia pelaamaan ennen klo 18 pl. 3.6 jolloin käy koko päivä. Toivoisin saavani omat pelit juhannukseen mennessä pelattua,koska sen jälkeen olen lähdössä reissuun.

Jos et vielä ole sopinut muitten kanssa niin torstaina 12.5 klo 18.00 sopisi mulle. Mennäänkö?

MikeJones wrote:

lohkojen 2 parasta jatkoon ja näiden ulkopuolelta 2 parasta pistenikkaria? näin mä näkisin tongue

Just näin.

rikuzhi wrote:

Ja jos se vielä on jollekin epäselvää, niin ratana on koko kirjurin rata. Eikä esmes 2 x areenaa tai ulvilan rataa.

No tuossa ei ole mitään epäselvää, mutta entäs jatkopelit? Eniten pisteitä kerännyt vs. vähiten pisteitä kerännyt? Toivotaan, että lohkot ovat tasaisia, koska jatkoonmenijäsysteemillä saitte lohkoihin jakamisen hyvyyden nollattua tyylikkäästi. Ois ollu ihan sama arpoa kaikkien pelaajien joukosta 5 peliä kullekin.

rikuzhi wrote:

Lohko 2: Pasi K, Lauri L, Jari K, Tuomas N, Marko T, Anna E.

Ois tarjolla peliaikaehdotusta:

la 7.5 klo 9.00-12.00 ja
su 8.5 klo 9.00-11.00.

Kellonajat kuvaavat lähtöajan ajankohtaa. Jos jollekulle lohkon jäsenistä sopii noina päivinä ilmoitettujen kellonaikojen puitteissa lähteä pelaamaan niin ilmoitusta kehiin. Laita myös tarkka kellonaika, jolloin haluat aloittaa.

Meneekö lohkoista 2 parasta + 2 parasta kolmanneksi sijoittunutta jatkoon?

http://www.youtube.com/watch?v=EprQGmZ3Imw

Kiitos kisoista. Aavistuksen olisitte edes voineet vieraskoreutta harrastaa!

anna wrote:

Mäkin voisin tulla kuukkarista jos sopii? Monelta startataan?

Noin 8.15. Soittelen tänään asianosaisia lävitte...

tuncle wrote:

Voisin tulla Kuukkarista kyytiin jos vielä mahtuu?

Mahtuu. The car is täynnä nyt.

anna wrote:

Kiinni veti! Mä voin antaa pelkääjänpaikalta hyviä ajo-ohjeita wink

Mun kyydissä on nyt 2 joten yksi  mahtuu vielä.

Ohjeet ovatkin tarpeen smile

anna wrote:

mä voin tulla kyytiin, jos joku ottaa!

Erityisesti naiset mahtuu minun kyytiini!

Mun kyydissä pääsee myös ainakin 3, pieniä miehiä/naisia jopa 4.

Komppaan Mikkoa - sääennusteet yli 12 tunnin päähän ovat pelkkää arvailua, jos sitäkään.

Tapanote wrote:

Eli ei kannata Jarinkaan turhaan liikoja jännitellä lohkojen kanssa smile

Jännittäminen ja Jari eivät kuulu samaan lauseeseen kun puhutaan mistä tahansa urheilusta. Mulla käy vain aina erittäin huono tuuri smile

MikeJones wrote:

Varikset sanoo vain rohkeasti jos kokee olevansa väärässä lohkossa!

Minä en katso kuuluvani ykköslohkoon. Eikä tämä ole vaatimattomuutta sillä god knows, that is not the case smile

Alternate shot on ilman muuta paras pelimuoto epätasaisten parien tapauksessa. AS:n ongelma (minun mielestäni) on se, että se on epätavallisen tylsä. Kävellään lähinnä rataa ympäri ja katellaan toisten heittoja. Pelasin sitä ekan kerran parigolfin SM-kisoissa eikä siitä jäänyt häävit muistot. Mun lähtökohta on aina ollut se, että enemmän heittelyä ja vähemmän kävelyä (siksi yleensä itse kierrän aina 2-3 kiekolla best- tai worst-shottia).

Hommahan käy ihan miten tahansa, jos pääasia on kuitenkin vain hauskanpito. Ja jos käy niin, että heittopäivän aamuna porukasta puuttuu vain vaikkapa 2-3 heittäjää niin koko hommahan menee uusiksi. Ehkä tuo lohkoihin jakaminen on ok, jos joku vain osaa sen tehdä.

Lukasin vasta nyt lävitte Tomoottajien sivulta löytyvän speksin (hitaalta kaverilta menee linkit ohitte). Ehdotan seuraavaa:

Molemmat seurat rankkaavat pelaajansa kuten haluavat. Pelaajien ei ole pakko olla täysin paremmuusjärjestyksessä. (Täydellistä paremmuusjärjestystä tuskin on edes mahdollista saada aikaiseksi.) Sen jälkeen puheenjohtajat (tai heidän valtuuttamansa henkilöt) tsekkaavat listat ja pistävät pelaajat vastakkain suoraan rankkauksen perusteella. Ja sitten eikun reikäpeliä pelaamaan.

Saman listan perusteella valitaan parigolf-parit. Ykkösrankattu saa parikseen listan puolivälin jälkeisen ensimmäisen pelaajan. Esim. jos pelaajia 20 niin ykkösrankattu heittää yhdessä 11. rankatun kanssa. Kakkosrankattu heittää yhdessä 12. rankatun kanssa, jne. Ja pelitapana ehdottomasti joka toinen kori best shottia ja joka toinen worst-shottia (tai though shottia).

Erittäin yksinkertainen ja tässäkin lajissa todennäköisesti toimiva. Rankkausessa voi olla jopa vapaa kädet sijoittaa pelaajat täysin kuten haluaa, mutta se sitten mennee melkoiseksi taktikoinniksi (joka ehkäpä kolisee omaan nilkkaan).

Ilman muuta mukana.

42

(1 replies, posted in Porin ratahanke)

Siirtäkää se kori takaisin alkuperäiseen paikkaan - väylä on aivan liian vaarallinen. Eilen olin tehdä ruumiin kyseisellä väylällä uudella teräväreunaisella R-Pro Bossilla. Väylän poikki kulkeva asfalttitie on kävelijöiden suosiossa ja jos minä en huolellisella katsomisella näe ihmisiä niin ei näe välttämättä muutkaan.

Se auttaisi vähän, jos jaksaisi kävellä vanhalle koripaikalle kuikuilemaan, mutta eihän sitä jaksa kukaan tehdä. Mun kiekko meni eilen maksimissaan kiekon mitan päästä mummon takaraivosta - mummo ei huomannut mitään, mutta mun piti hetki istahtaa.

En ihan muutenkaan tajua kuinka puistotoimi on sallinut tuon väylän? Sehän kielsi Porkan puolelta pari sellaista aloituspaikkaa, jossa puut ovat heti heittopaikan vieressä näköesteenä? Niiltä paikoilta vahinkoja ei olisi päässyt syntymään juuri mitenkään, mutta A7 on todella potentiaalinen hengenlähtöväylä.

43

(57 replies, posted in Porin ratahanke)

Markus wrote:

Mielestäni vesiesteiden yksi hyvä puoli on juuri se, että kiekon saattaa jopa menettää. Heittoon tulee ihan erilailla jännitystä (varsinkin treenirundilla), jos kiekon voi oikeasti menettää.

Eikö kannattaisi mennä irtokorin kanssa Yyteriin ja nakella vesirajassa pitkää siivua jännitystä hakien?

Samapa tuo muutenkin jo alkaa olla mitä radalle tehdään - on se sen verran hyvin pilattu. Puistotoimi kaatoi lähes kaikki muut puut/pensaat paitsi ne mitä alunperin piti kaataa. Ennestään oli avointa väylää niin maan perusteellisen paljon ja nyt on vielä enemmän - kiva. Ja ne väylät, joissa ei väylää ollutkaan, eivät omaa sitä vieläkään. Ei o pahempi sekään.

44

(44 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Hyvä Marko! Pitääkö nikkaroida lisää palkintokaappeja?

45

(15 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Marko wrote:

Mä osaan kyl ton unohtamisen ... wink

Juu, iän myötä tämä osa-alue alkaa olla hyvin hanskassa. SM-kisoissa väylällä 6 olin jo unohtanut missä kisoissa olin ja mikä oli paikan nimi.

Hyvät tarinat Markukselta ja Mikolta.

46

(15 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Jokainen lähestymistapa toimii jollakin ihmisellä. Jotkut tavat toimivat yleisellä tasolla paremmin kuin toiset. Jos hermo ei petä, suosittelen käyttämään edelleen jo käyttämääsi tapaa. Jos olet parhaimmillaan pakkotilanteissa ("jollei tää putti uppoa niin tappio tulee") niin käyttämäsi tapa on varmasti paras.

Jos hermoissa on edes pientä vikaa niin kehoitan ainakin kokeilemaan "teen parhaani ja katson mihin se riittää" -tapaa (eli tuota tapaa, jota lähes kaikki suomen huippu-urheilijat sanovat/väittävät käyttävänsä). Tämä toimii suht mukavasti, jos siihen osaa yhdistää sen, että unohtaa kaikki edeltävät suoritukset.

Mulle ainakin tuo unohtaminen on ollut vaikeaa jo 40vuoden ajan smile

47

(15 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Markus wrote:

Osittain koitan huijatakkin itseäni hyvin menneellä kierroksella uskomaan, ettei kierros ole ollut kovin kummonen ja alan miettimään kaikkia kierroksen epäonnistumisia. Tunne siitä, että on tulossa loistokiessi on osoittautunut tuhoisaksi lähes joka kerta..

Huhhuh, Markus. Ei tartte sitten kaukaa hakea syytä mikset ole terävin kärki. Älä mieti ollenkaan menneitä äläkä tulevia heittoja. Mieti vain ja ainoastaan menossa olevaa heittoa ja eriytisesti sitä kuinka mikään ei estä sen onnistumista!

Tiedän kokemuksesta, että aktiivinen unohtaminen molempiin suuntiin on todella vaikeaa, mutta mahdotonta se ei ole. Menestymisen kannalta se on kuitenkin ilmeisen pakollista.

48

(45 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Onnea Markolle ja Annalle. Ja Marko - pronssihan oli voitettu, otit sen sudarilla.

49

(45 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Ilmeisesti on niin, että kaikki osa-alueet eivät vaan voi toimia yhtäaikaa ja sillä siisti. Tänään pistin yhtä vaille kaikki alle 10-metriset putit sisään. No kun näin tein niin tietenkään väyläheitot eivät olleet eilistä luokkaa. Parin pelastustalkoissa olin vähintään joka toisella väylällä eikä läheskään aina onnistunut.

Silti runnoin 18 ensimmäistä väylää tulokseen +5 ja olin liian tyytyväinen. Loput 3 väylää meni tulokseen +4 ja taas sai ajaa kotiin vitutuspäissään.

Huomenna on kuitenkin yllättäen taas uusi päivä!

50

(45 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Eka päivä meni semmoiseksi pelleilyksi, että alta pois. Väylällä meni kivasti - tottakai muutama huono heittokin joukkoon eksyi, mutta ei voi olla tyytymätön. Mutta se saatanan putti oli niin hukassa kuin hukassa voi olla. Hukkasin sen jonnekin viime jouluna eikä sitä ole sen jälkeen näkynyt.

Laskin takaisin ajellessani, että puttasin 3-4 metristä ohitse 7 kertaa! Seitsemän kirjaimin ilmaistuna. Tuolta etäisyydeltä ei voi putata ohi! Itketti niin paljon asian mennessä kunnolla tajuntaan, että piti pysähtyä Nousiaisiin pyyhkimään silmiä. Kylpypyyhkeellä.

Toisaalta on turha itkeskellä. Oishan sitä voinut lisäksi vielä mämmätä oikein tuelta väylältäkin...

Onneksi huomenna on uusi päivä. Toivottavasti kujeet ovat erilaiset.