@A1 normaalisti, ilmo metrixissä https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=507445

27

(0 replies, posted in Viikkokisat 2017)

Mustavaris ry:n viikkokisat 7.8.2017 Klo 17.30 @ A1
Ilmoittaudu osoitteessa: https://www.discgolfmetrix.com/?u=score … ;ID=499128

Kisoissa käytetään discgolfmetrix-palvelua ja pelataan sekä parhaasta raakatuloksesta, että tasoituksellisesta tuloksesta.
Kisoissa myös holaripotti.

Sarjoja on kolme: Miehet, naiset ja juniorit alle 18-v. Kisat maksaa miesten ja naisten osalta Mustavaris ry:n jäsenille 3€ ja muille 4€.

Juniorit sarjassa ei ole osallistumismaksua.

Miehet- ja naiset-sarjoissa palkitaan sekä paras raakatulos per sarja, että tasoitettu tulos.
Juniorit sarjassa ei tällä hetkellä ole palkintoja, mutta tämän suhteen neuvottelut spnsoreiden kanssa on kesken.

Kisamaksuista 1€ per osallistuja menee holaripottiin, 1€ sarjan raakatulospottiin ja loput tasoituskisan pottiin.
paras raakatulos vie sarjan raakatulospotin.

Holaripotin payout on 50% kertyneestä potista.

Mikäli palkittu pelaaja ei ole palkintoja jaettaessa paikalla, siirtyy palkintosumma automaattisesti holaripottiin.

Tasoituskisassa palkitaan useampia pelaajia jaettavan palkintorahan mukaan, siten että aina kun palkintosumma ylittää 12€ jaollisen, palkitaan yksi pelaaja enempi (13€ kaksi pelaajaa, 25€ kolme pelaajaa jne.)
Suurin palkintosumma tasoituskisassa on 12€ ja pienin palkintosumma on aina vähintään 4€ (paitsi jos jaettavaa rahaa on yhteensä alle 4€, esim. jos vain pari osallistujaa sarjassa) eli jos jaettavaa on esimerkiksi 13€, se jakaantuu 9+4€ 1. ja 2.sijan kesken, jos taas vaikkapa 28 € jakauma on 12+12+4€ 1.,2. ja 3. sijan kesken jne..

Mustavaris-bagtagien osalta haaste on viikkokisoissa aina voimassa ryhmän sisällä. Mikäli heitetään kahtena/useampana kierroksena (esim. areenan puoli ja sitten Pormestarinluoto) haaste on erikseen voimassa molemmille kierroksille erikseen. Toisin sanoen BagTagien vaihdot tehdään joka kierroksen jälkeen ryhmän sisällä sen hetkisen kokonaistuloksen mukaan.

TERVETULOA KISAAMAAN!

Kesän kovatasoisin kotimainen touri Powergrip Pro Tour saapuu Poriin 12-13.8.. Kisajärjestelyt ovat hyvässä vauhdissa ja tarvetta olisi myös toki vapaaehtoisille sujuvien kisojen läpivientiä varten. Kiinnostusta erilaisiin tehtäviin on jo kiitettävästi ollutkin. Niinpä, jos koet halua auttaa ja olla mukana tekemässä kovan luokan kisoja Poriin, lähde vapaaehtoiseksi avuksi.

Jos kiinnostus heräsi ja pääset paikalle edes lyhyeksi aikaa, ilmoita itsesi facebookin puolella tai kommentoimalla tähän ketjuun. Jos olet jo kiinnostuksesi jo ilmaissut, voit myös ilmiantaa itsesi vielä Facessa tai kommentoimalla, keräillään porukka ryhmäksi tiedonkulun helpottamista ajatellen.

Tervetuloa mukaan.

Jahas, heinäkuu näyttää lipsahtavan ohi tagikisoitta, ehkä elokuussa kahdet?

Aloitellaan ensimmäisillä ensi torstaina 3.8. klo 18. Paikkana toejoen kiekkopyhättö. Ja kuten tavallista, pieni twisti mukaan.

Pelaillaan pari kierrosta käyttäen yhtä kiekkoa ja tuo kiekko on oleva Ultimatekiekko. Jos omaat oman, ota mukaan, seuralta saa tarvittaessa lainaan (lainakiekkoja 20-25 kpl). Pyrin tulemaan paikalle jo noin 1630 lähtien, jolloin voi hieman myös pelivälineeseen tutustua, jos ultimatekiekko on täysin vieras.

-kokoontuminen ja ilmoittautuminen Toejoen DGP parkkipaikalla ennen kisaa, miellään paikalla 17.45 mennessä.
-Kisa vain Mustavaris BagTagin omaaville
-Kisan alussa kerätään tägit osallistujilta ja lopuksi jaetaan tulosten mukaan
-pelataan kaksi kierrosta
-pelikiekkona ultimatekiekko (tarvittaessa seuralta lainattavissa, kiekkoja rajoitetusti)

Terveisin,

TD Antti Rautio

Pelataan Ulvilassa pari kierrosta, lähtö klo 18, kokoontuminen ykköstiin seudussa. Ryhmien jako tulosten mukaan kierrosten välissä. Tasoituskisa ei voimassa, mutta vastaavasti jaetaan CTP-palkintoina. Sarjat tutut miehet, naiset ja junnut. Junnuille ilmaista maineesta ja kunniasta, muissa sarjoissa seuran jäsenille 3€ ja muille 4€.

Metrix-linkki: https://www.discgolfmetrix.com/?u=score … ;ID=469938

TD: Matti Lindroos

p.s. pahoittelut myöhäisestä infosta.

No niin, aika seuraavan kisan.

Eli pelaillaan torstaina 29.6. klo 18 Lattomerellä:
-kokoontuminen ja ilmoittautuminen parkkipaikalla ennen kisaa, miellään paikalla 17.45 mennessä.
-Kisa vain Mustavaris BagTagin omaaville
-Kisan alussa kerätään tägit osallistujilta ja lopuksi jaetaan tulosten mukaan
-pelataan kaksi kierrosta
-pelataan siten, että draiverit on kielletty eli puttereilla ja midareilla. Muuten normisäännöin

http://frisbeegolfradat.fi/rata/lattome … egolfrata/

/edit 25.7.2017
Pitkään meni, mutta Top5 tulokset kisasta:
1.sija Aleksi Kankaanranta 71 heittoa
2.sija Samuel Stenman 72 heittoa
3.sija Antti Rautio 74 heittoa
4.sija Mikko Lönnberg 80 heittoa
5.sija Reijo Uusitalo 85 heittoa

Maanantaina 26.6. viikkikset tuttuun tapaan klo 17.30. Suviseurajärjestelyjen vuoksi pelataan Pormestarinluodon puoli kahdesti, ensin satunnaisjärjestyksessä ja sitten tulosjärjestyksessä. Pelaajakokous ja kisamaksut siis P1:llä ennen kisaa.
Pelataan tutusti sarjojen raakatuloksesta ja lisäksi tasoituskisa, holaripotti kuuluu kisamaksuun. Kisat maksaa 3€ jäseniltä ja 4€ muilta. Junnusarjassa ei kisamaksua, pelataan maineesta ja kunniasta.
Ilmoittautumiset etukäteen, ilmoittautumislinkki Metrixiin:

https://www.discgolfmetrix.com/?u=score … ;ID=456653

TD:nä häärää Samuel Stenman

Maanantaina 19.6. viikkikset tuttuun tapaan klo 17.30. Suviseurajärjestelyjen vuoksi pelataan Pormestarinluodon puoli kahdesti, ensin satunnaisjärjestyksessä ja sitten tulosjärjestyksessä. Pelaajakokous ja kisamaksuun siis P1:llä ennen kisaa.
Pelataan tutusti sarjojen raakatuloksesta ja lisäksi tasoituskisa, holaripotti kuuluu kisamaksuun. Kisat maksaa 3€ jäseniltä ja 4€ muilta.  Junnusarjassa ei kisamaksua, pelataan maineesta ja kunniasta.
Ilmoittautumislinkki Metrixiin: https://www.dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=451091

Maanantaina 12.6. viikkikset tuttuun tapaan klo 17.30. Suviseurajärjestelyjen vuoksi pelataan Pormestarinluodon puoli kahdesti, ensin satunnaisjärjestyksessä ja sitten tulosjärjestyksessä. Pelaajakokous ja kisamaksuun siis P1:llä ennen kisaa.

Pelataan tutusti sarjojen raakatuloksesta ja lisäksi tasoituskisa, holaripotti kuuluu kisamaksuun. Kisat maksaa 3€ jäseniltä ja 4€ muilta.  Junnusarjassa ei kisamaksua, pelataan maineesta ja kunniasta.

Ilmoittautumislinkki Metrixiin: https://www.discgolfmetrix.com/?u=score … ;ID=445763

Suviseurajärjestelyt ovat siinä vaiheessa, että Areenan puolen väylät A6 ja A7 ovat tiistaista 6.6. lähtien toistaiseksi suljettu. Areenan puoli muuten vielä pelattavissa.

Terve! Viikkokisaa pukkaa tuttuun tapaan tutussa paikassa
Mustavaris ry:n viikkokisat 5.6.2017Klo 17.30 @ A1
Ilmoittaudu osoitteessa: https://www.dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=438582 

Pelataan tutusti sarjojen raakatuloksesta ja lisäksi tasoituskisa, holaripotti kuuluu kisamaksuun. Kisat maksaa 3€ jäseniltä ja 4€ muilta.  Junnusarjassa ei kisamaksua, pelataan maineesta ja kunniasta.

23.5.2017 tiistaina klo 18:00 ja paikkana Toejoen DGP:
-Kisa vain Mustavaris BagTagin omaaville
-Kisan alussa kerätään tägit osallistujilta ja lopuksi jaetaan tulosten mukaan
-pelataan kaksi kierrosta
-pelataan kahdella putterilla (ei enempää, ei vähempää, saa olla samaa tai eri muottia/muovia, kunhan on putterit) ja koko kierros siis samoilla kahdella putterilla (korvata saa vain, jos sattuu tulemaan lost disc)
-ensimmäinen kierros best shot ja toinen tough shot
-Ilmoittautua saa tähän perään tai paikan päällä

TERVETULOA!!

/edit 30.5.2017

Kisat tuli pidettyä ja porukkaa oli mukavat 19 kpl. Kisan top5:
1.sija Antti Rautio -17
2.sija Marko Timonen -15
3.sija Samuel Stenman -14
4.sija Aleksi Kankaanranta -12
5.sija Mikko Lönnberg -11

Hei sinä jolla on Mustavaris Bag tag!

Ja sinä jolla ei ole, hankkimaan...

Tägiläisten omat erikoiskisat tulee ja homma toimii seuraavasti. Pyritään pitämään kesän aikana ainakin 4.kisaa ja yleensä pienillä erikoisuuksilla (kisojen määrää saattaa vielä muuttua td:n innostuksen ja ehtimisen mukaan). Kustakin kisasta jaetaan pisteitä ja vuoden lopussa eniten pisteitä kerännyt tullaan palkitsemaan Bag Tag pokaalilla (joka on tai ei ole kiertopalkinto... katotaan miten ens vuonna jaksaa big_smile). Ja tietysti joka kisan jälkeen tägit tulosten mukaan jakoon...

Pisteitä jaetaan seuraavasti:
1.sija -> 5 pistettä
2.sija -> 4 pistettä
3.sija -> 3 pistettä
4.sija -> 2 pistettä
5 sija -> 1 piste

p.s. Ja niitä tägejä, niitähän saa mm. kyseisistä kisoista paikan päältä, jos et jo omista. Mustavaris ry:n jäsenille tägi on ilmainen, muille kustantaa sen 10€.

Tilanne 2.osakilpailun jälkeen:
Antti Rautio 5p + 3p = 8p
Samuel Stenman 3p + 4p = 7p
Aleksi Kankaanranta 2p + 5p = 7p
Marko Timonen 4p
Mikko Lönnberg 1p + 2p = 3p
Reijo Uusitalo 1p

Moi,

Kuten moni varmasti tietää, ensi kesänä Porissa järjestetään Suviseurat, jotka ovat varsin massiiviset järjestelyiltään. Tapahtuman vuoksi Suviseurat ovat varanneet areenan puolen käyttöönsä ja rakennustyöt ovat jo alkaneet.

Seuran toimesta on tänään käyty keskustelua Suviseurojen rakentamisesta vastaavan tahon kanssa lähinnä radan sulkemistarvetta ajatellen ja toistaiseksi Suviseurojen kanssa on sovittu, että rata voidaan heidän puolestaan pitää kokonaisuudessaan auki ainakin 18.6.2017 asti, mutta mahdollisesti Juhannukseen saakka.
Suviseurojen edustajan kanssa on sovittu, että asiaan tarvittaessa palataan ja mahdollisesti yksittäisiä areenan puolen väyliä voidaan joutua sulkemaan jo aiemmin. Pelaajia kehoitetaan varovaisuuteen ja mikäli radoilla liikkuu rakennushommissa ihmisiä, antakaa heille toimintarauha ja jättäkää tarvittaessa väyliä pelaamatta. Näin saadaan rata pidettyä auki mahdollisimman pitkään.

Asiasta tiedotetaan tarvittaessa lisää.

Heittelyn iloa!

40

(10 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

reijou wrote:

Paidat ovat tulleet. Otan tänään viikko kisoihin mukaan. Sieltä saa tulla noutamaan.

Mihis nämä muuten maksetaan, käteisenä noudettaessa?

41

(8 replies, posted in Viikkokisat 2017)

Moro,

Viikkokisat 1.5. klo 17.30 Kirjurinluodon radalla.

Ilmoittautumiset ETUKÄTEEN discgolfmetrix.com sivulla https://www.discgolfmetrix.com/?u=score … ;ID=410189

Joten jos et jo ole rekisteröitynyt palveluun, mene sivulle https://www.discgolfmetrix.com/?u=main&locale=fi ja rekisteröi itsesi ensin sivuille ja sen jälkeen kilpailuun.

Ilmoittautuminen sulkeutuu klo 17:15.

Tervetuloa.

p.s. Viikkokisojen pääsivu https://www.dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=405384

42

(0 replies, posted in Viikkokisat 2017)

Moro,
Viikkokisat jatkuu ensi maanantaina klo 17.30. Kisojen rekisteröinti ja tuloskirjaus siirtyy kaikkineen discgolfmetrix.com sivulle, tällä helpotetaan tuloskirjausta ja mahdollistetaan tasoitusten käyttöönotto. Tätä ajatellen Metrixiin on nyt avattu viikkokisa-sivu, jota kautta löytyy tarkempaa tietoa niin kisamaksuista kuin palkintorakenteestakin, sekä löytää tulevien viikkokisojen ajankohdat ja sijainnit. Kisat lisäillään sitä mukaan kuin td:t varmistuu. Viikkokisojen pääsivun löydät https://www.dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=405384

Suora linkki 24.2.2017 kisan ilmoittautumiseen https://www.dgmtrx.com/?u=scorecard&ID=405393

Joten jos et jo ole rekisteröitynyt palveluun, mene sivulle https://www.dgmtrx.com/?locale=fi ja rekisteröi itsesi ensin sivuille ja sen jälkeen kilpailuun.

Tervetuloa!

43

(10 replies, posted in Tiedotukset - Uutiset - Info)

Kaksi kappaletta paitoja, koko xxl

44

(1 replies, posted in Kilpailut)

Mustavaris Bag Tag

https://drive.google.com/open?id=1E4BwQ … ixnV2IaaCw

Mustavaris Bag Tag challenge lähtee tosissaan käyntiin. Tarkoituksena on lisätä pientä kisailua niin harjoituskierroksille, viikkokisoihin ja miksei pienenä sivujuonteena myös virallisiin kisoihin.

Mukaan pääsee hankkimalla oman tagin ja haastamalla muita tagin haltijoita kisaamaan ja kisav voittaja vie paremman tagin mennessään. Haastaakseen tai ottaakseen haasteita vastaan, tagi on pidettävä näkyvillä laukussa roikkumassa.

Haasteita voi heittää reenaillessa, viikkokisoissa ja kisoissa. Pääsääntöisesti kisaillaan paremmasta kierrostuloksesta, mutta pelaajat voivat sopia toisinkin ja pelata esimerkiksi Best Shottina tai reikäpelinä. Puhtaasti harjoittelemassa ollessaan ei haasteeseen ole pakko lähteä vaikka tämä suotavaa onkin, kisoissa ryhmien sisällä haaste on automaattisesti voimassa.

Ja mistäs näitä saa ja mitä maksaa?
Tagit on seuran jäsenille ja Mustavaris ry:n jäsenille tagi on ilmainen. Tagit on tällä hetkellä allekirjoittaneen hallussa ja näitä saa ainakin minulta jatkossa mm. viikkokisojen ym. tapahtumien yhteydessä. Ja ken minut tuntee ja tietää, voi radalla näkiessä kysyä, josko sattuu mukana olemaan. Yleensä ne auton takakontissa mukana on. Pyrin ilmoittelemaan ajoittain mistä ja milloin on haettavissa.

-Antti-

45

(0 replies, posted in Kilpailut)

No niin. Mustavaris ry -Bag Tagit saapu perille ja nyt niitä pitäisi sitten päästä jakamaan, jotta pääsee jatkossa pelikaveria haastamaan.

Niinpä ensimmäinen jakotilaisuus itsenäisyyspäivänä 6.12., kokoonnutaan A1:lle ja lähtö klo 11 (olkaa jo vähän ennen paikalla), pelaillaan kierros kirjuria ja pannaan tulosten mukaan ekat tagit jakoon. 

Lysti on Mustavaris ry:n jäsenille ilmaista ja muilta kustantaa 10€, sisältää tagin, jonka saat ikiomaksi, kunnes voitat tahi häviät haasteen ja menee vaihtoon.

Ilmoittautumiset mielellään tähän perään tai facebookkiin, ilmoita myös oletko seuran jäsen. Toki viimehetkeläiset voi ilmoittautua paikan päälläkin.

46

(0 replies, posted in Viikkokisat 2016)

Viikkikset Kirjurissa klo 17 alkaen, käytetään skoorinia, kisa löytyy http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=297036 . Ilmot mielellään 16.45 mennessä joko paikanpäällä tai valmiiksi skooriniin. maksu 2€, payout voittajalle 40% ja katotaan pari ctp väylää, joista 30% kustakin.

47

(7 replies, posted in Kilpailut)

Mukana

48

(16 replies, posted in Kilpailut)

Jos tilaa on, niin mukana. Ja näin tietämättömänä, missä on "yläkioski"?

t: Antti Rautio

Heittämään menen kuitenkin, niin vedetään samalla kisat. Parikisaa Best shottina, maineesta ja kunniasta, halukkaille rinnalle rahabetsit 4€/pari, voittaja vie. Ilmot sisään mielellään 17.45 mennessä niin päästään ajoissa alkuun.