Topic: Suviseurat 2017 ja radan tilanne

Moi,

Kuten moni varmasti tietää, ensi kesänä Porissa järjestetään Suviseurat, jotka ovat varsin massiiviset järjestelyiltään. Tapahtuman vuoksi Suviseurat ovat varanneet areenan puolen käyttöönsä ja rakennustyöt ovat jo alkaneet.

Seuran toimesta on tänään käyty keskustelua Suviseurojen rakentamisesta vastaavan tahon kanssa lähinnä radan sulkemistarvetta ajatellen ja toistaiseksi Suviseurojen kanssa on sovittu, että rata voidaan heidän puolestaan pitää kokonaisuudessaan auki ainakin 18.6.2017 asti, mutta mahdollisesti Juhannukseen saakka.
Suviseurojen edustajan kanssa on sovittu, että asiaan tarvittaessa palataan ja mahdollisesti yksittäisiä areenan puolen väyliä voidaan joutua sulkemaan jo aiemmin. Pelaajia kehoitetaan varovaisuuteen ja mikäli radoilla liikkuu rakennushommissa ihmisiä, antakaa heille toimintarauha ja jättäkää tarvittaessa väyliä pelaamatta. Näin saadaan rata pidettyä auki mahdollisimman pitkään.

Asiasta tiedotetaan tarvittaessa lisää.

Heittelyn iloa!

Last edited by raaraa (16.05.2017 21:10:47)

- Kyllä siitä kolmosen tekee -

Re: Suviseurat 2017 ja radan tilanne

Suviseurajärjestelyt ovat siinä vaiheessa, että Areenan puolen väylät A6 ja A7 ovat tiistaista 6.6. lähtien toistaiseksi suljettu. Areenan puoli muuten vielä pelattavissa.

Last edited by raaraa (06.06.2017 08:30:11)

- Kyllä siitä kolmosen tekee -