Joo, ja anteeks munkin puolesta, kun pääs tuo "Tuomonen" livahtaan. Meni vaan energia tapellessa, että sain tulokset ylipäätään luettavaan muotoon. Onneksi sain nyt Jussilta koulutuspaketin.

Minusta on omituista, että kisasta ei ole vieläkään missään liiton sivuilla tai foorumilla mitään! Mailina sain nuo em. tiedot.

Osallistumismaksusta en tiedä. Kunkin pelaajan tulee maksaa SFL:n jäsen maksu (5euroa ja juniorit 3 euroa. Junnujen ikäraja täytyy vielä tarkistaa). Lisenssiä EI tarvitse maksaa.

1.  Timo Tuominen     29 26  55
2.  Lauri Lousti      30 27  57
    Pasi Airaksinen   30 27  57
    Marko Timonen     31 26  57
5.  Jouni Oljakka     30 28  58
    Tommi Airaksinen  31 27  58
7.  Tommi Sundell     33 30  63
    Mikael Peltomaa   33 30  63
9.  Olli Itkonen      33 31  64
10. Lauri Lamminen    31 35  66
    Jani Kärkkäinen   33 33  66
12. Mikko Kemppainen  33 39  72
13. Jere Tuominen     38 38  76
14. Teemu Rantanen    45 38  83

Yhden kierroksen pelasivat:
15. Jussi Alatalo   30
16. Sami A.         33
17. Emilia Järvinen 40

Edit: Korjasin erheet / Jussi A

Nättää siltä, että Vaasaan lähtee kaksi parvea variksia. Toinen joukkue vielä viimeistelee kokoonpanoaan.

Sen verran sain ongittua kisasta tietoa, että kisat pelataan la ja su Vanhan vaasan vallien alueella, missä on ennenkin pelattu golfkisoja.

Lauantaiaamuna on pelaajakokous klo 9.30 ja pelit alkavat klo 10.00.

Minusta ei kannata maalata. Tee-paikoille ja koreihin tulee uudet kirkkaan keltaiset muovitaulut mustin tekstein, jotka kiinnitetään popniiteillä. Tee-lapuissa on asianmukaiset tiedot: otsikkona Frisbee golf, väylän numero, pituus ja par. Korien pyöreissä, halkaisijaltaan 18cm, lätkissä on isolla väylän numero.

Korit ovat tietysti jo maailmaa nähneen näköisiä, mutta en usko, että maali pysyisi niissä kauaa, ja kun se rapisee, ne olisivat entistä törkeämmän näköiset. Uudet taulut auttavat varmaan erottamaan korit paremmin ja putit uppoavat hyvin ruosteisiin ketjuihin.

Radalla on 5 teetä, joilla joudutaan lapioimaan enemmän. Kullakin teellä tarvittavat laudat, tolpat ja tarvikkeet kuskataan leirinnän mönkijällä perille.

Ilmoitelkaa vaan tänne, jos olette tulossa. Kun nähdään paljonko väkeä tulee, osataan paremmin arvioida, paljonko hommaan menee aikaa, ja sovitaan sitten tarkempaa aikataulua. Saunominenhan ainakin kestää...

Selvyyden vuoksi, kerrattakoon Ulvilan radan OB-alueet:

1.  aidattu tenniskenttä
2.  aidattu tenniskenttä
3.  rämeikkö ja lampi oikealla. OB-alueen raja on hoidetun nurmikon reuna.
4.  rämeikkö ja lampi oikealla. OB-alueen raja on hoidetun nurmikon reuna.
5.  pelto korin takana. OB-alueen raja on hoidetun nurmikon reuna.
7.  Lampi oikealla. Oja ei ole OB.
8.  Lampi oikealla. Oja ei ole OB.

Vaasaan voidaan lähettää toinenkin joukkue.

Ilmoittautumisten mukaan, yksi joukkue on:
Marko Timonen
Jari Kyngäs
Jussi Alatalo
Tommi Airaksinen ja
Pasi Airaksinen

Lisäksi halukkuutensa ovat ilmoittaneet:
Jouni Oljakka
Sami Laakso ja
Lauri Lamminen

Tarvittaisiin siis vielä kaksi pelaajaa, jotta toinenkin joukkue saataisiin kokoon.

Yyterin talkoot lauantaina 30.9.

Talkoissa:
-pari koria siirretään
-Tee-paikoille tehdään laverit
-ja pystytetään uudet opastetaulut
-kaivetaan vanhat tee-tolpat pois
-laitetaan koreihin uudet numerot.

Varustukseksi voi ottaa lapion ja/tai akkuporakoneen.

Talkoiden jälkeen leirintäalueella on sauna ja ruokailu.
Varatkaa päivä kokonaan, koska ohjelmaa saunomisineen riittää varmaan koko päiväksi !

Toivottavasti varikset kerääntyvät runsain joukoin talkoisiin ja saunomaan !

Roberdilla ihan hyviä kommentteja väylien siirtämisestä. Ryteikkö tuo vaikeusastetta ja haastetta rataan, mutta kiekkojen häviäminen on tietty harmillista. Toivon vaan ettei radasta tule liian "lussu".
Tientakaisen alueen määrittäminen OB-alueeksi on hyvä idea.

Adressit eivät käsittääkseni enää auta, koska kaupunki on asiasta päätöksensä tehnyt  ja uudet kartat uusituin väylin on työn alla. Tietysti jos kartanpiirtäjät ovat yhtä nopeita kuin lapiomiehet...

Mukaan vaan "ei varikset" ja tumpelot ! Ei tässä niinkään jäsenkirjoja kysellä, vaan kiinnostusta lähteä. Joukkuekisa on myös hyvä tilaisuus aloitella kilpailu-uraa Porin ulkopuolella.

Jäsenyys ja lisenssi:
Selvitin asiaa, ja suurella todennäköisyydellä, jokaiselta joukkueen pelaajalta vaaditaan SFL.n jäsenmaksu (5e ja junnuilta 3e), mutta  EI lisenssiä. Maksettavaksi tulee myös kilpailun osallistumismaksu, mutta ainakin se voidaan maksaa seuran kassasta.

Nyt on viisi pelaajaa koossa. Jos lähtijöitä ilmaantuu lisää, voidaan harkita osallistumista kahdella joukkueella. Täytyypä kysellä, onko se mahdollista.

Seuraavaksi voidaan ryhtyä pohdiskelemaan maijoitusvaihtoehtoja.

Saataisko Variksista koottua parvi joukkuegolfin SM-kisoihin Vaasaan 9.-10. syyskuuta? Joukkueeseen tarvitaan viisi pelaajaa.
Tietoa joukkuegolfista löytyy osoitteesta: http://www.frisbeeliitto.com/?sivu=2.1.3

587

(10 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Eikös se Yyterin rata ois parempi ilman puisia lavereita? Meinaan hiekka tekee radasta vähän erilaisen ja tuo mukanaan haastetta.

Puiset laverit ovat kaivattu parannus Yyteriin. Ne olisi tehty jo aiemmin, jos olisi löytynyt rahoittaja. Nyt onneksi löytyi.
Jotkut porilaiset ovat varmaan tottuneetkin hiekkaan, mutta ainakin monet vieraspaikkakuntalaiset pelaajat ovat kaivanneet kunnollisia tee-paikkoja. Hiekassa tarpomista riittää kyllä uusien lavereiden jälkeenkin. Kunnolliset heittopaikat parantavat itse rataa ja tekevät siitä "tehdymmän" näköisen. Laverit parantavat myös mahdollisuuksia järjetää Yyterissä kisoja.

588

(10 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Sovin tänään, että radan Tee-paikoille tehdään puiset laverit . Laverit tehdään myös talkloilla ja Porin kaupungilta saadaan materiaalit. Huh huh, kun on tullut sovittua kaikenlaista. Toivottavasti nyt löytyy sitä talkooväkeä, tai mulle tulee pitkä viikko.

589

(10 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Yyterin rataan on tulossa muutoksia.
Rata on siirtymässa Porin vapaa-aikaviraston hallintaan. Tästä seuraa mm. että radan käyttö muuttuu maksuttomaksi.
Väliä siirretään pois alueilta, joilla on runsaasti auringonottajia ja "liikennettä". Muutokset koskevat lampien aluetta. Väylät 1,8,9 ja 10 poistuvat ja tilalle tulevat uudet.
Uudistettuun rataan tulee 11 väylää. Kaksi väylää pelataan samaan koriin. Uusien väylien myötä, pitkät siirtymät lyhenevät.
Myös radan tee-opasteet uusitaan.

Tämän hetken tilanne: Pari koria on jo vaihtanut paikkaa, uudet väylät on suunniteltu. Pituudet on mitattu ja par-arvot on määritelty.

Kun tee-tolpat valmistuvat, kaikille innokaille "Variksille" on tiedossa talkoot: Koreja siirretään, vanhat tee-tolpat kaivetaan pois ja uudet "istutetaan". Ilmoittelen kun asia etenee.

Ulvilan rataan on tulossa muutoksia. Ulvilan kaupunki on muuttamassa ainakin väyliä 3 ja 4, koska kiekkoja katoaa rutakkoon. Itse en olisi lähtenyt muuttamaan noita väyliä, koska niillä voi hyvin valita turvallisenkin reitin. Vesiesteet ja OB-alueet kuuluvat lajiin. Odotan mielenkiinnolla uusia väliä. Muutokset tehdään, kunhan lapiomiehet ehtivät paikalle. Radalle on tulossa myös infotaulu karttoineen.