On kyllä mukava lukea. Harmi vaan, että tilanteet itse kisassa ja radalla koettuna on entistä jännittävämpiä. Pitää lähteä finaalia seuraamaan ihan paikan päälle (vaikka videokuvauksen kera).

Matu wrote:

Mikä tilanne on muiden parien osalta?

Eikös ne ole tuolla Rikun alaraudassa?

Valtteri wrote:

löysin alatalon neon keltainen/vihree wraith väylältä a6

Ihan hyvä, koska muistaakseni P3:lla yritin järkyttävää pommihysseä n. 3-4 viikkoa sitten. Ei mikään ihme, ettei löytynyt P3:n läheltä.

29

(38 replies, posted in Liitokiekkoilu)

puppe wrote:

Star Wraith 167g 8e

Tuon voin varata. Ja ostaa, jos kunto on melko hyvä.

30

(50 replies, posted in Kilpailut)

3. kierros (Tuloskorttini: http://opendiscgolf.com/en/playercard/179):
Kakkoselta tuli sitten möhlittyä nelonen, Kolmosella tarjottimella oli par, mutta lähäri lähti liikaa oikealle. Nelosella tuli tehtyä sama töppäys, kuin Anna teki väylällä 18. Siis aivan typerä töppi, mutta par oli pelattavissa. 5-7 mukavasti pariin. 8: Avaus mukavan onnistunut, toinen heitto varmaan tämän vuoden paras draivini järkyttävän pitkälle, jonka jälkeen hysse liian korkeaksi ja kiekko tenniskentälle. Siitä sitten järkipelillä kutonen.

10: Avaus erinomainen, toinen heitto hitto jalkapallokentälle ja vitosta korttiin. 11: Avaus täydellinen 5 metriä kupista ja kakkonen korttiin! 12-14 tyrkkäsi bogia. Väylällä 15 avaus onnistui kuulemma Fiedbergin tyyliin eli erittäin hyvin, josta toinen heitto lähti kuten ennen heittoa arvelin liikaa oikealle metsään. 16 metrinen haaraputti puskan takaa ei mennyt koriin, joten pariin piti tyytyä erinomaisen avauksen jälkeen. 18: Taas kahden OB:n ansiosta kutosta korttiin.

Edelleen 7 metrin putit sisään, 7-17 metrin putit 95% aina metalliin, joten kisaputtiin olen tyytyväinen. Perus 80-90 metrin kontrollidraivit ovat ehkä tällä hetkellä eniten hukassa sekä 40 metrin lähestymiset.

31

(50 replies, posted in Kilpailut)

Mediakatsaus: http://www.pdga.com/european-open-day-2-0
Jauhopussimies draivaa.

32

(50 replies, posted in Kilpailut)

Pölypussit oli myyty kuulemma ekana päivänä. Tais tuo ostaa ne kaikki.

Marko wrote:

Mikä nyt olis se paras tapa valmistautua?

No valmistuminen väyläkohtaisesti toimii parhaiten siten, että heittää aivan tolkuttoman mauttoman avauksen jonnekin painajaispyltsiin, jolloin sitä seuraa yleensä heitto, jota ei osaa mitenkään edes uneksia koskaan. Olipas perheystävällinen kuvaus asiasta.

33

(50 replies, posted in Kilpailut)

Kisaraportti jatkuu:
2. kierros:
Etuysi sujui mukavasti parin lukemissa paitsi väylällä kahdeksan avausheitto OB:lle ja lopussa lähestyminen inan liian pitkäksi, jonka ansiosta tuli tienattua korttiin lukema 7. Pari poolikaveria otti yhdeksikön.

Tällä kertaa väylä 10 avaus ok sisällä, siitä sitten kiekko ei tahtonyt päästää sormista irti ja lähti oikealle OB:lle 20 astetta väärään suuntaan. 11 lähes samanlainen avaus kuin viime  kierroksella, mutta metrin ulos. Meinasin pelastaa 20 metrin putilla, mutta taas ketjuista ulos. Tällä kertaa väylällä 12 avasin pari ensimmäistä OB:lle ja vasta kolmas sisään. Siitä onneksi saareen ja 18 metrin putti ketjuista ulos ja kutonen korttiin. 13: Pelattiin nyt ilman seiftailua; avaus hieman lyhyt, mutta oolrait, siitä täysillä koria kohti ja taka-OB:lta ulos, 18 metrin putti ohi ja vitonen korttiin. Väylällä 14 avaus alas lyhyeksi, siitä räpellyksen kautta vitonen, 15 kerrankin portista läpi, joten nelosta korttiin. Loppu oli aika kauheata katseltavaa; 17: yksi ob ja 18: kaksi OB:ta.

Putti kulkee lähestyminen sujuu paremmin, kuin pari viikkoa sitten. Avaukset on ehkä eniten hukassa tällä hetkellä.

34

(50 replies, posted in Kilpailut)

Tuloskorttini: http://opendiscgolf.com/en/playercard/179
Kisaraporttia:
1. kierros:
Alkoi mukavasti, kakkoselta kakkonen 8 metristä. Kolmosella sitten koivun kautta ennen! mandoa tie-OB:lle!. Siitä sitten räpeltäen etiäpäin.

Nelosella 20 metriin, josta ns. varma lähestyminen täysin **tuiksi ja kiekko alarinteeseen 20 metriin. Vitosella pukkasi pirkkoa 10 metrin putilla.

Painajaiskutonen ihan ok avaus, siitä pelottava mutta ok jatko, josta lähestyminen liian pitkäksi. 15 metrin putti ketjuista ulos ja vitonen korttiin. Seiskalla tuli räpellettyä puiden kautta melkein kolmonen, mutta taas ketjuista jonnekin 9 metriin ja siitä nelonen. Väylä kahdeksan avaus suoraan alas ruohonleikkuriksi, josta mahtavan pitkä siipale mukavasti väylälle. Kolmas hyssellä toivoen koria kohti, mutta eihän siinä riittänyt pituus, joten neljas heitto mukavasti metriin ja siitä nosto vitonen.

Yhdeksiköltä avaus parempi kuin olematon, lähestyminen paska ja 22 metrin putti ketjuista ulos. 10: Avaus liian ylös vaikka yritys oli alas --> pituus ei riittänyt ja jäi 2 metriä liian lyhyeksi ja päätyi OB:lle. Siitä pari ok jatkoa ja 8 metrin putti sisään. 11: Avaus noin 16 metriin ja kakkosta tarjottimella: ketjuista ulos ja nosto kolmonen.

12: Avaus niin pitkälle kuin ilman OB:ta voi mennä. Joku kävi itsehillinnän päälle ja laitoin wraitin takaisin laukkuun ja lähestyin lähemmäksi saarta. Siitä pari tiibbaria takalaittomaktsi metrin ja kaksi, kolmas saareen. 13 metrin putti ketjuista ulos ja 7 korttiin! 13: Avaus ok sisällä, siitä seiftaamalla pusikkoon OB:lle ja siitä sitten uudelleen taka-OB:lle. Siitä 10 metrinen putti sisään.

14: Avaus hieman vaisu ja liikaa vasemmalla. Edelliseltä väylältä opittu, ettei seiftailla ja tiibbarilla kunnon draivi paskasta asennosta korille päin ja 7 metrinen putti sisään! 15: Avaus kuten aina isoon puuhun ja siitä räpeltäen vitonen korttiin, 16: Annukka ekaa kertaa ääri oikealle, josta oksaosumien kautta nelonen korttiin, 17: Avaus hullunrohkea ja uhkarohkea metrin päähän OB:sta, järkilähestyminen korille ja hillitty kolmonen korttiin, 18: Avaus täpöt kulmaan, siitä järkiheitto rinteeseen ja lähestymisen kautta 5 metrin putti sisään. Kierrokseen osui mukavia ja mahtavia itsensä ylityksiä sekä mukavaa puttailua, vaikkei kaikki jäänyt koriin. Myös pari äärihölmöilyä teki hallaa tulokselle.

35

(13 replies, posted in Kilpailut)

Jussin "Blogi":
1. round:
1:avaus hieman vaimea ja alas, pelastettu kuitenkin pariksi. 2: seifti avaus alas ja varma kolmonen tulossa, mutta lähestyminen noin 10 metriin ja putti ketjuja kilistellen ohi. siitä nelonen. 3: Avaus aivan loistava noin 20 metrin "putilla", toinen heitto kilistellen ketjuihin ja noin 8 metriin muistaakseni, siitä sitten ohi että soi ja neloseksi sekin. 4: Annukka hyvin johonkin 7 metriin ja taas kilisitellen ohi, jonka jälkeen putti kuitenkin pariin. 5: Koetin forella ja oikealle puuhun se meni päin mäntyä, lähestyminen alas rinteeseen 8 metriin, jonka pelastiin taas pariksi! 6: Haasteellinen väylä tuli pelattua mallikkaasti kaksi heittoa buncr hazard -alueella ja siitä saareen helppo putti. 7: Pari forepelleilyheittoa alkuun metsään ja ihmeen kaupalla sieltä jotenkin korille ja kutonen korttiin. 8: Seiftaus mandoportin eteen ja siitä mandoportista läpi puuhun, jonka kautta taka-OB:lle koiratarhaan. Siitä sitten monen puuosuman kautta koriin. Ei jaksa tarkkaan muistaa. 9: Komiaa pikkuannukka lähdin heittämäänm mutta heitto otti ja meni äkkivasemmalle puuhun ja siihen jäi. Siitä sitten uuden karhealla kevyelle raitilla ihmapelastus 8 metriin. Siitä sitten par korttiin...

Saunomistauko

36

(7 replies, posted in Kilpailut)

Näköjään tosiaan ikimuistoinen lol (hörönaurua tuosta kertomuksesta. onneksi kahvi tuli juotua ennen tämän lukemista).
Luultavasti Marko ottaa tästä lähin kiekot mukaan majapaikkaan, jotta on niiden kanssa samojen lukkojen takana. Tai vähintään muovikassillisen niitä omia luottokiekkojansa.

37

(23 replies, posted in Kilpailut)

Ryhmäjaot ekalle kiessille:
https://spreadsheets0.google.com/spread … utput=html

38

(50 replies, posted in Kilpailut)

Tuo väylä 12 herättää pieniä hikipisaroita jo nyt, jos siinä on vielä joku paikallissääntö tai ob-saari tms., huh huh.

Tuskin ko. rata jää pysyväksi, koska tuolla on yhdistelty nykyisiä lyhyempiä väyliä jokunen: http://frisbeegolfradat.fi/rata/nokia_d … park_nokia

39

(5 replies, posted in Viikkokisat - 2011)

Heittääkö jokainen viikkokisaan osallistuvaa sillä yhdellä samalla kiekolla lol

Matias: Aikasintaan sunnuntaina, jos räkäflunssakurkkuköhä on ohi.

Markus wrote:

16 Väylän reikäpeli ei varmaankaan paria tuntia kestä?

Kyllä se sen voi ottaa, jos kaikki väylät pelaa, mutta Markuksen kanssa pelit on melko nopiaa ohitte luultavasti.

42

(50 replies, posted in Kilpailut)

Minä koetan pistää kampoihin ja yritän olla jotain muuta kuin viimeinen. Eli kolmanneksi viimeinen sija ylittää jo tavoitteeni. Mitäs muut lähtevät kisasta hakemaan?

Edit: Typot

musa wrote:

mulle sopii kyllä!19.30 a1 vai? rami.m

Aloitetaan jo 19.00 aikoihin A1, jos vain käy. Heittelen huvikseni, jos pääset vasta 19.30 paikalle.

rikuzhi wrote:

Ja Jussille tosta Ulvilassa/Yyterissä pelaamista, niin eikös topicci jo kerro? smile

No miksi sitten Messipojanpuistossa pelataan? wink Yritin tuoda erittäin huonolla menestyksellä ilmi oman mielipiteeni pelattavasta radasta: minulle on aivan sama, millä layoutilla (tai missä) pelataan, kunhan pelataan.

Eetu, Rami, Matti, Matias: Huomenna tiistaina reikäpeliä aikasintaan 19.30 alkaen? Ehtiikö kukaan?

roberd wrote:

Entäs, jos Jussi voittaa kaikki loput pelinsä ja Matias kaikki muut paitsi Jussin?

Niin ja mahtoiko meillä olla mikon kanssa tasapeli juuri ennen A5:sta wink Minun puolesta voidaan käydä vaikka Yyterissä tai Ulvilassa pelaamassa.

Marko wrote:

Hienoa vastuunkantoa, mutta kyllä viikkokisavastaava vois joskus vapaavuoronkin pitää.

Ei näköjään siunaantunut mahdollisuutta. Riku oli jo eilen kahden kisakierroksen jälkeen lähdössä vielä kotiradalle. Ainakin puolitosissaan.

Meikäläinen pyrkii tämän hetkisten tietojen mukaan starttaanaan porista kohti kankaanpäätä klo 10-10.30. Yksi tai 3 paikkaa vapaana. Aamulla tiedän tarkemmin paikoista.

Meikäläinen vei raihnasella selällä Mikkoa kuin sikaa säkissä. Joillakin väylillä siis.

Kävin kolme kiekkoa ottamassa omaan haltuun. Niitä palauttamalla tienaa niin hyvin ;-)

rikuzhi wrote:

Onkos joku käyny tyhjentääs ton lötälaatikon 23-24.5 jälkeen, sillon siellä oli muutama kiekko mitkä jätin sinne.
Jos ei ni siellä on käyny pari ~13v pojankloppia varkaissa ja saaneet kiekot pois sieltä....

MikeJones wrote:

lohkojen 2 parasta jatkoon ja näiden ulkopuolelta 2 parasta pistenikkaria? näin mä näkisin tongue

Näköjään meikäläinen karsiutuu helpommalla, kun ei pelaa yhtään peliä. Varsinkin kun katsoo tuota meidän lohkoa.