Topic: Tali Open 2011

Rukoukseni on kuultu.  wink   Tällaista peliseuraa Talin ekalla kiessillä.

http://www.youtube.com/watch?v=njb4DmYjfXI

Marko Timonen

Re: Tali Open 2011

Ja tokalla kiessillä sitten Terttu wink

http://www.youtube.com/watch?v=cg-AXox7 … age#t=112s

Last edited by MikeJones (12.07.2011 10:57:59)

Vain voitolla on väliä!

Re: Tali Open 2011

big_smile

Re: Tali Open 2011

No niin irvistelijät. Tutkimattomat ovat Herran tiet. roll

Marko Timonen

Re: Tali Open 2011

Kisakuulumisia odotellessa... Mukana on Marko, Anna, Jussi, Lauri ja Kai.

Vain voitolla on väliä!

Re: Tali Open 2011

4.    Anna Elo        70   

36.    Jussi Alatalo        71   
46.    Lauri Lousti        80   

Nää on väliaikatietoja ensimmäiseltä kierrokselta... osa vielä kierroksella.

Vain voitolla on väliä!

Re: Tali Open 2011

Marko 64
Kai 71

Huomioitavaa: Marko johtaa sarjaansa ja Anna (4.) paras ei-jenkki (2 heittoa paremmin kuin Matilainen)!

Vain voitolla on väliä!

Re: Tali Open 2011

Jussin "Blogi":
1. round:
1:avaus hieman vaimea ja alas, pelastettu kuitenkin pariksi. 2: seifti avaus alas ja varma kolmonen tulossa, mutta lähestyminen noin 10 metriin ja putti ketjuja kilistellen ohi. siitä nelonen. 3: Avaus aivan loistava noin 20 metrin "putilla", toinen heitto kilistellen ketjuihin ja noin 8 metriin muistaakseni, siitä sitten ohi että soi ja neloseksi sekin. 4: Annukka hyvin johonkin 7 metriin ja taas kilisitellen ohi, jonka jälkeen putti kuitenkin pariin. 5: Koetin forella ja oikealle puuhun se meni päin mäntyä, lähestyminen alas rinteeseen 8 metriin, jonka pelastiin taas pariksi! 6: Haasteellinen väylä tuli pelattua mallikkaasti kaksi heittoa buncr hazard -alueella ja siitä saareen helppo putti. 7: Pari forepelleilyheittoa alkuun metsään ja ihmeen kaupalla sieltä jotenkin korille ja kutonen korttiin. 8: Seiftaus mandoportin eteen ja siitä mandoportista läpi puuhun, jonka kautta taka-OB:lle koiratarhaan. Siitä sitten monen puuosuman kautta koriin. Ei jaksa tarkkaan muistaa. 9: Komiaa pikkuannukka lähdin heittämäänm mutta heitto otti ja meni äkkivasemmalle puuhun ja siihen jäi. Siitä sitten uuden karhealla kevyelle raitilla ihmapelastus 8 metriin. Siitä sitten par korttiin...

Saunomistauko

Last edited by Jussi A (16.07.2011 20:58:52)

Re: Tali Open 2011

"puuhun se meni päin mäntyä"... odotan innolla loppukierroksen tarinaa wink

Vain voitolla on väliä!

Re: Tali Open 2011

64.    Kai Vesa        71    68    66            205        +25
74.    Jussi Alatalo        71    72    71            214        +34
76.    Lauri Lousti        80    70    65            215        +35

1.    Marko Timonen        64    68    65            197        +17

Annan kierros vielä kesken ja päivän päätteeksi finaalit odottaa masteria ja leidiä, muut ilmeisesti saa pakata itsensä kotiin? smile

Vain voitolla on väliä!

Re: Tali Open 2011

Onnea Markolle hienosta voitosta!

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: Tali Open 2011

Onnea markolle voitosta. pistäkäähän anna&marko rapsaa tulemaan!

Re: Tali Open 2011

Kiitos.
Palaan Talin tunnelmiin tänään illalla, kun pääsen Nokian harjotuskierroksen jälkeen huilimaan Edenin lämpöön.  smile

Marko Timonen

Re: Tali Open 2011

Avauskierros Eric McCaben kanssa alkoi mukavasti ottaessani, ekalta väylältä ryhmäni ainoan kakkosen. (johdin siis McCabea !  = ) Tuota riemua taisi riittä jopa mutaman väylän verran.

Lauantain eka kierros Talin pitkiä tarkkoja heittoja vaativalla radalla tuntui hyvältä, vaikka korjattavaakin jäi, mutta niinhän aina. Tuloksena kärkipaikka sarjassani, muistaakseni hataran kehden heiton turvin.

Väylän pahin moka sattui kieroksen loppupuolella, lyhyellä väylällä, jossa kori oli sijoitettu jyrkänteen reunalle, korkean keskisalon nokkaan. Yletyin juuri poimimaan kiekon korista.
Liian lyhyt avaus, liian lyhyt lähestyminen, jonka jälkeen ajattelin, että kyllä mä tästä jo koriin puttaan, vaikka kori oli ylhäällä ja korin takana jyrkänne. Putti ohi ja alas mäkeä, jolloin tein kaikkien kypsien viiskymppisten tavoin teatraalisen tasajalkaloikan F-sanalla säestettynä. Anteeksipyytelyn jälkeen tuumin, mahtoiko ryhmäämme koko kierroksen kuvannut kuvaaja saada sadetanssini talteen. No se nähdään, kun kisavideo valmistuu.

Toinen kierros tuulisemmassa säässä tuntui aika karmealta, ja ajattelin, että nyt pudotaan sijoituksissa. Kierroksen tulos oli 4 heittoa huonompi, kuin ensimmäisen, vaikka pelatessa se tuntui paljon pahemmalta. Tuuli rokotti ilmeisesti muidenkin peliä ja säilytin kärkipaikkani ja eroa toisena olevaan Hartsaan oli kertynyt jo 4 heittoa.

Lähdin sunnuntain kolmanteen kierrokseen pelaamaan maltillisesti omaa peliäni. Ei mitään sirkustemppujen yrityksiä. Tehköön muut virheet. Strategiani toimi ja johdin kisaa yhdeksällä heitolla, Hartsan ja Ilen ollessa tasapisteissä takanani.

Finaaliin lähdin samalla suunnitelmalla ja varmistelemaan kärkipaikan säilyttämistä. Jo finaalin ensimmäisellä väylällä muilla alkoi hermostunut ja hurja kamppailu. Oma pelini ei ollut säkenöivää, mutta se riitti. Ilkka sai mua yhden heiton verran kiinni, ja sijoittui toiseksi. Finaalin päätyttyä jaloissa alkoi heti tuntua kävellyt kilometrit.

Palkintojenjakoa odotellessa amerikkalaiset ja muutamat muut intoutuivat sponttaaniin pituuskisaan. Pisimmän leiskauksen esitti Saksan Lizotte. Toivottavasti saamme nähdä saman sirkuken Nokialla EO:ssa.

Hieno kisaviikonloppu!

Marko Timonen