Uutiset

Viikkokisat yms.

Ylläpidon ilmoitukset

Viikkokisat

”Pelin henki / Spirit of the Game: Frisbeegolfissa kilpaillaan pääsääntöisesti ilman ulkopuolista valvontaa, kuten tuomareita. Laji perustuu yksilöiden rehellisyyteen, toisten huomioon ottamiseen ja sääntöjen noudattamiseen. Kaikkien pelaajien edellytetään käyttäytyvän kohteliaasti, urheilullisesti ja kunnioittavasti toisia pelaajia kohtaan riippumatta siitä, kuinka kilpailuhenkisiä he ovat. Tämä on frisbeegolfin hengen mukaista.”

Mustavaris Ry:n viikkokiksat tarjoavat loistavan tilaisuuden tutustua lajin harrastajiin, kokeilla kilpailemista tai harjoitella.
Kisoja pelataan Porin lähialueen radoilla. Viikkokisojen pelaajakokous on pääsääntöisesti Maanantaisin klo 17.30 Rekisteröitykää kilpailuun metrix palvelussa. Mikäli viikkokisatoiminta ei ole tuttua, tulkaa paikalle reilusti ajoissa ja kysykää rohkeasti kysymyksiä.
Viikkokisoissa tullaan toivottavasti käyttämään PP:N tuunaamaa kisakonetta http://www.puskaputtaajat.com/revolution/ olemme pyytäneet heiltä tasoitusversiota, ja asia nostetaan siellä seuraavan hallituksen kokouksen esityslistalle. Joka tapauksessa tasoitusjärjestelmä otetaan takaisin käyttöön kaudella 2017.Disc golf metrix palvelua 

Huomaathan että mikäli haluat tasoituksen, palvelu vaatii rekisteröitymisen. Ohjeita löytyy palvelun käyttöön myös foorumiltamme.

Payout tullaan suuntaamaan laajalle pelaajakunnalle. Lisäinfoa löytyy foorumiltamme osoitteesta http://mustavaris.com/keskustelu/viewforum.php?id=27

Kaikissa Mustavariksen järjestämissä kilpailuissa käytetään Sfl:n kilpailusääntöjä. Kuitenkin kohteliaalla käytöksellä varustettu herrashenkilö oppii säännöt pelaamisen yhteydessä.

Ohjeita pelaajille:
Osallistumismaksu on seuran jäseniltä 3e muilta 4e.
Lue kisainfo kokonaisuudessaan http://mustavaris.com/keskustelu/viewforum.php?id=27
Jos joku asia askarruttaa, kysy foorumilla tai viimeistään pelaajakokouksessa.
Kuuntele mitä pelaajakokouksessa sanotaan! Joku asia on voinut muuttua kisakoneessa kerrotusta ja sen esiin tuominen pelaajakokouksessa tekee asiasta virallisen ilman kisakoneen tietojen päivitystä. Pelaajakokous ja TD:n sana on laki


Kiekkogolfin viralliset säännöt