Topic: Liikennepuisto A3 radan päälle? (Ehkä A2)

A3 Radan kohdille tulossa joku liikenne puisto? Viikkokisoissa just joku vitsaili et mitä siihenkin aukeelle keksitään ja nyt ne vissii keksi jotain.
Satakunnan kansan paperi versiossa parempi kuva ja enemmän juttua, mutta tästäkin saa aika hyvän kuvan.
http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta … istoa.html

Ei oo kauheen akuuttia asia (ensikesän alkuun) mutta perseestähän tää on mun mielestä että noita tulee koko ajan suoraan rata-alueelle?
Mitä nyt ton toisenkin viestin luin, että P1-P7 kin alueelle tulossa jotain?

Keskustelua asiasta.

Re: Liikennepuisto A3 radan päälle? (Ehkä A2)

Asia on vasta vireillä, eikä tuo alue varmasti ole kiveen kirjoitettu. Petanque porukkakin saattaa älähtää, jos heidän pelirauhaansa häiritään lasten voimin smile Valitettavasti tuntuu välillä siltä, ettei fribaajat&kump ole kovinkaan painava porukka siirrellä. Kunpa kohta koittaisi aika että saamme ihan vain meille dedikoidun alueen käyttöömme. Osittain tiedossahan tälläinen ruuhkautuminen on ollut jo siinä vaihessa kun ensimmäinen kori on kirjuriin nostettu pystyyn.

ps. Porkassahan veitsen alla, jotka on jo tiedossa ovat väylät: p4 ja p7, sekä mahdollisesti p2.

Vain voitolla on väliä!

Re: Liikennepuisto A3 radan päälle? (Ehkä A2)

Lasten liikennepuiston alle jääneiden väylien A2 ja A3 tilalle suunnitellaan yhtä ja A5:n ja A6:n välille toista uutta väylää. Näin Arenalla säilyy yhdeksän väyläinen rata.

Uusi A2 lähtisi läheltä vanhaa tiitä kaartaen oikealle kohti Arenan verkkoaitaa. Kori tulisi korotetulle kummulle.
A5:n ja A6:n välille tulisi toinen uusi väylä, jonka tii löytyy kun jatkaa suoraan A5:n korilta eteenpäin. Väylä lähtee läheltä joenrannan kävelytietä ja päätyy rinteeseen mentäessä kohden A6:n tiitä.

Kuvia Variksen fb-sivulla:  https://www.facebook.com/groups/380037950524/

Olin itsekin unohtanut, että jo Kirjurin rataa suunniteltaessa vuonna 2009, oli tiedossa, että tälle alueelle rakennetaan joskus jotain. Nyt tuli liikennepuisto.
Kävimme viime viikolla Mikon, puistotoimen päälikön ja suunnittelijan kanssa katsomassa maastoa, ja suunnittelemassa muutoksia. Tänään kävimme Mikon kanssa hiomassa suunnitelmia ja merkitsimme uudistukset.

Porkan puolelle (P1-P7) suunniteltu Nuorisopuisto, Poripark on toistaiseksi jäissä rahanpuutteen vuoksi.

Last edited by Marko (24.10.2012 20:13:59)

Marko Timonen