Topic: Vuosi 2009 ja kujeet

Homma on semmonen, että kun tappiolliset sm:t on vietetty niin voiton nälkä vain kasvaa. Ja jos saisi tuosta Markostakin sit vastustajan!

JOTEN: teeppäs arvon admin uusi aihealue vuodelle 2009, jossa voimme aloittaa tiukan keskustelun mm. aikatauluista, paikoista, pelitavoista ja palkinnoista!!! Mukaan on varmasti tulossa suuri määrä uusia harrastajia!

Vain voitolla on väliä!

Re: Vuosi 2009 ja kujeet

Oliko SM:t jotenkin taloudellisesti tappiolliset vai mistä tappiosta sä Mikko puhut? wink Mul oli ainakin yks rennoimmista vlopuist mitä koskaa ollu frisbeegolfin parissa vaikka peli kulki peruskökösti 2 kiessii ja enemmän kökösti yhen kiessin. Mutta KIITOSTA vaan järjestäjille, spottereille ja bunkkerin krokotiileille!! Ens vuonna toivottavasti uusiks!!!? Radasta ei voi nyt varmaan mitään sanoo mitä ei oo vielä sanottu, on se vaan gomee..

Heit lujempaa!

Re: Vuosi 2009 ja kujeet

mua kovasti innostais lähteä joskus teidän erittäin hyvien kanssa heittelemään kiekkoa, jospa saisin jotain vinkkiä, miten itekkin saisin ehkä sen kiekon lentämään vähän pidemmälle. ja ennen kaikkea oikeeseen suuntaan big_smile

Re: Vuosi 2009 ja kujeet

Kisat vedettiin kunnialla läpi ja kaupunkiin saatiin pystyyn uusi upea rata. big_smile

Nyt ryhdyn lämmittämään dieseliä!   Watch your back !  wink

Ja uudet kasvot mukaan treenaamaan! smile

Marko Timonen