Topic: Mustavaris Bag Tag -challenge

Mustavaris Bag Tag

https://drive.google.com/open?id=1E4BwQ … ixnV2IaaCw

Mustavaris Bag Tag challenge lähtee tosissaan käyntiin. Tarkoituksena on lisätä pientä kisailua niin harjoituskierroksille, viikkokisoihin ja miksei pienenä sivujuonteena myös virallisiin kisoihin.

Mukaan pääsee hankkimalla oman tagin ja haastamalla muita tagin haltijoita kisaamaan ja kisav voittaja vie paremman tagin mennessään. Haastaakseen tai ottaakseen haasteita vastaan, tagi on pidettävä näkyvillä laukussa roikkumassa.

Haasteita voi heittää reenaillessa, viikkokisoissa ja kisoissa. Pääsääntöisesti kisaillaan paremmasta kierrostuloksesta, mutta pelaajat voivat sopia toisinkin ja pelata esimerkiksi Best Shottina tai reikäpelinä. Puhtaasti harjoittelemassa ollessaan ei haasteeseen ole pakko lähteä vaikka tämä suotavaa onkin, kisoissa ryhmien sisällä haaste on automaattisesti voimassa.

Ja mistäs näitä saa ja mitä maksaa?
Tagit on seuran jäsenille ja Mustavaris ry:n jäsenille tagi on ilmainen. Tagit on tällä hetkellä allekirjoittaneen hallussa ja näitä saa ainakin minulta jatkossa mm. viikkokisojen ym. tapahtumien yhteydessä. Ja ken minut tuntee ja tietää, voi radalla näkiessä kysyä, josko sattuu mukana olemaan. Yleensä ne auton takakontissa mukana on. Pyrin ilmoittelemaan ajoittain mistä ja milloin on haettavissa.

-Antti-

Last edited by raaraa (05.09.2018 09:32:54)

- Kyllä siitä kolmosen tekee -

Re: Mustavaris Bag Tag -challenge

Morjesta! Liityin jäseneksi ja haluisin saada bag tagin. Mistä ja koska sopii tulla sellainen noutamaan?