Re: European Open 2011

mä kans oon keskiviikkona lähdössä. Tarkoitus olis ehtii katsomaan president`s cup ja sit treenailla ilta radalla. jos kyytiehdotuksia tulee, otan ilolla vastaan. Mut junallakin pääsee...

Re: European Open 2011

Klo 13 noin about lähdettäis. paikka varattu eetulle, laurille ja annalle. Onk ok?

Vain voitolla on väliä!

Re: European Open 2011

Onkos joku vielä menossa kattoo pressacuppia mihkä mahtus 2?

Re: European Open 2011

Rata on monipuolinen, hieno ja haastava. Eilistä Pressa cuppia oli hieno seurata aurinkoisessa säässä. Tähdetkin mokeltaa, mutta etupäässä sai nähdä häikäisevän tarkkoja heittoja.

Nyt kun varsinainen kisa alkaa, taivaalta lorottaa vettä. Oma startti on 12.30 ja sateen pitäisi vain yltyä. roll

Voi olla, että joutuu vähän jarruttelemaan liukkaiden kiekkojen kanssa. Märkä nurmikko jarruttaa myös rollereita, joita olis tarkoitus heittää avauksissa väylillä: 2, 3, 8, 9, 14 ja ehkä vielä 17:sta.

Marko Timonen

Re: European Open 2011

http://opendiscgolf.com/en/scoring

Tuolta näkee tulostenseurantaa.. Tsemiä variksille kisaan!

Re: European Open 2011

Kierros alkoi niin kuin pitikin. Lämmittelyn sai tehdä kuivassa säässä ukkosen kuitenkin paukkuessa ympärillä. Kun startti koitti, taivas pimeni ja repesi. Vettä tuli kaatamalla ja olisi tarvinnut otsalampun. Sain kuitenkin heitettyä ihan kelvollisen avausheiton, kun kävälin starttikatoksesta kuiva kiekko tiukasti kädessäni heittämään. Koetimme kuulostella ykkösen korilla keskeytysäänimerkkiä, mutta emme kuulleet mitään lotinan ja jyrinän vuoksi. Päätimme kävellä lähtöteltan kautta kakkoselle varmistaaksemme tilanteen. Päästyämme katokselle, TRÖÖÖÖÖÖT.

Seurasi pitkä tauko märissä kamoissa. Ehkä tunnin odottelun jälkeen peliä jatkettiin. Pääsimme pelaamaan sateessa kakkosväylän, jonka jälkeen kolmosen tiillä odoteltiin taas ruuhkan vuoksi.

Alku oli siis aika rassaava, mutta peli lähti silti sujumaan par tahtiin. Rolleritkin toimi märästä nurmikosta huolimatta.

Saariväylällä, olin suunnitellut heittäväni toisen heiton saareen, jos avaus olisi hyvä. Tavoistani poiketen, päädyin pelaamaan hieman kauas jääneen avauksen takia vielä lähestymisen väylän perälle, ennen saareen heittoa. Ratkaisu tuntui oikealta kuitetessani väylältä nelosen, yhden ryhmästämme käyttäessä väylään 9 heittoa.
Seuaavalla, 13:sta, heitin avauksen ja lähestymisen korille ob:lle ja näistä kertyi harmittava kutonen. Tämän jälkeen loppukierros oli aika tahmeaa ja 18:sta avaus oli kiessin toinen aivan luokaton heitto ja tietysti ob. Onneksi kierros loppui, ennen kuin tuli pahempaa jälkeä.

Tavoite sunnuntaina pelaamisesta jäi vielä vähän uupumaan ja tulos on sama, kuin Paul Franczilla.

Kauden ehdoton uusi kiekko kassissani on Discmanian C linen TD. Se sopii mun tyyliini aivan loistavasti. Kovassa suorassa heitossa kiekko tekee loivan hallitun kallistuksen oikealle ja oikaisee itsensä pitkään suoraan liukuun. Uskon myös, että kuluessaan näistä kehittyy korvaajat vanhoille alivakaille museokiekoilleni, Milleniumin Orion LS:lle.
Heitin Talissa noin 85% heitoista C/TD:llä.

Toinen kauden ehdoton uutuushankinta oli juuri eilen hankittu kankainen puupölypussi. Hankin sen eilen ”teollisuusvakoilu”-mielessä, mutta tänään se joutui heti tositoimiin, ja sehän toimi loistavasti. Kiekko kuivaksi kostealla pyyhkeellä ja muutama pölypussin puristelu ja sateesta huolimatta, grippi oli kuin kuivassa kelissä. Pussukka pelasti kierrokseni.

Huomiseksi on luvassa trooppinen ja kuuma keli ja ei kun tulta päin ja kohti sunnuntain pelipaikkaa ja Paulin ohi.

Marko Timonen

Re: European Open 2011

1. kierroksen jälkeen:

Matias jaetulla sijalla 35
Mikko jaetulla sijalla 46
Lauri jaetulle sijalla 52
meikäläinen jaetulla sijalla 64
Kaitsu jaetulla sijalla 97
Jussi jaetulla jijalla 117
Markus jaetulla sijalla 143

Anna naisten sarjassa kuudentena.

Last edited by Marko (21.07.2011 22:47:34)

Marko Timonen

Re: European Open 2011

Joo, jotain tapahtu heti alkuun ja sit olinkin +3 kahden pelatun väylän jälkeen... sen jälkeen tapahtu kans yhtä ja toista ja olin 18 pelatun väylän jälkeen +3. Meikää ei ukkoset niin pelota eikä vesi, peliin ei vaikuttanut yhtä liukastumista (silloin ei edes satanut) lukuunottamatta laisinkaan.

Jos huomenna aloittais kaks ekaa -2 ja myös päättäis kierroksen siinä tilanteessa... sounds like a plan.

Vain voitolla on väliä!

Re: European Open 2011

Verkkainen aamiainen on nyt nautittu Hesaria lueskellen hotellin rauhallisella kattoterassilla. cool  Taivas on pilvetön ja keli lämmin, leutoa tuulta - mahtava päivä hyvälle tuloskierrokselle.
Rata on jo täynnä parempaa tulosta janoavia golffaajia. Starttaan 11.40 parantamaan omaani. Nyt lämmittelemään ja nostattamaan kisasähköisyys päälle.  wink

Marko Timonen

Re: European Open 2011

onkos joku menossa huomenna?

Re: European Open 2011

Huh huh. Peli oli niin nihkeää kuin kelikin. Aika huonoa peliä. sunnuntain kierrokseen on matkaa neljä heittoa, ja Paul livisti kaksi heittoa edelle.
Huomenna uutta matoa koukkuun omalla pelillä, eikä mitään taikatemppujen yrityksiä.

Pölypussi oli tänäänkin käytössä. Aivan ehdoton peli! kuuman kelin hiostamat tahmeat kädet sai parilla puristelulla hyvään grippiin. Täytyy todeta, kuin aikanaan Floora mainoksessa, mitä tehtiin ennen kuin oli purupusseja - ai ettei ollut purupusseja ? !

Marko Timonen

Re: European Open 2011

Tuloskorttini: http://opendiscgolf.com/en/playercard/179
Kisaraporttia:
1. kierros:
Alkoi mukavasti, kakkoselta kakkonen 8 metristä. Kolmosella sitten koivun kautta ennen! mandoa tie-OB:lle!. Siitä sitten räpeltäen etiäpäin.

Nelosella 20 metriin, josta ns. varma lähestyminen täysin **tuiksi ja kiekko alarinteeseen 20 metriin. Vitosella pukkasi pirkkoa 10 metrin putilla.

Painajaiskutonen ihan ok avaus, siitä pelottava mutta ok jatko, josta lähestyminen liian pitkäksi. 15 metrin putti ketjuista ulos ja vitonen korttiin. Seiskalla tuli räpellettyä puiden kautta melkein kolmonen, mutta taas ketjuista jonnekin 9 metriin ja siitä nelonen. Väylä kahdeksan avaus suoraan alas ruohonleikkuriksi, josta mahtavan pitkä siipale mukavasti väylälle. Kolmas hyssellä toivoen koria kohti, mutta eihän siinä riittänyt pituus, joten neljas heitto mukavasti metriin ja siitä nosto vitonen.

Yhdeksiköltä avaus parempi kuin olematon, lähestyminen paska ja 22 metrin putti ketjuista ulos. 10: Avaus liian ylös vaikka yritys oli alas --> pituus ei riittänyt ja jäi 2 metriä liian lyhyeksi ja päätyi OB:lle. Siitä pari ok jatkoa ja 8 metrin putti sisään. 11: Avaus noin 16 metriin ja kakkosta tarjottimella: ketjuista ulos ja nosto kolmonen.

12: Avaus niin pitkälle kuin ilman OB:ta voi mennä. Joku kävi itsehillinnän päälle ja laitoin wraitin takaisin laukkuun ja lähestyin lähemmäksi saarta. Siitä pari tiibbaria takalaittomaktsi metrin ja kaksi, kolmas saareen. 13 metrin putti ketjuista ulos ja 7 korttiin! 13: Avaus ok sisällä, siitä seiftaamalla pusikkoon OB:lle ja siitä sitten uudelleen taka-OB:lle. Siitä 10 metrinen putti sisään.

14: Avaus hieman vaisu ja liikaa vasemmalla. Edelliseltä väylältä opittu, ettei seiftailla ja tiibbarilla kunnon draivi paskasta asennosta korille päin ja 7 metrinen putti sisään! 15: Avaus kuten aina isoon puuhun ja siitä räpeltäen vitonen korttiin, 16: Annukka ekaa kertaa ääri oikealle, josta oksaosumien kautta nelonen korttiin, 17: Avaus hullunrohkea ja uhkarohkea metrin päähän OB:sta, järkilähestyminen korille ja hillitty kolmonen korttiin, 18: Avaus täpöt kulmaan, siitä järkiheitto rinteeseen ja lähestymisen kautta 5 metrin putti sisään. Kierrokseen osui mukavia ja mahtavia itsensä ylityksiä sekä mukavaa puttailua, vaikkei kaikki jäänyt koriin. Myös pari äärihölmöilyä teki hallaa tulokselle.

Last edited by Jussi A (22.07.2011 22:24:03)

Re: European Open 2011

Kisaraportti jatkuu:
2. kierros:
Etuysi sujui mukavasti parin lukemissa paitsi väylällä kahdeksan avausheitto OB:lle ja lopussa lähestyminen inan liian pitkäksi, jonka ansiosta tuli tienattua korttiin lukema 7. Pari poolikaveria otti yhdeksikön.

Tällä kertaa väylä 10 avaus ok sisällä, siitä sitten kiekko ei tahtonyt päästää sormista irti ja lähti oikealle OB:lle 20 astetta väärään suuntaan. 11 lähes samanlainen avaus kuin viime  kierroksella, mutta metrin ulos. Meinasin pelastaa 20 metrin putilla, mutta taas ketjuista ulos. Tällä kertaa väylällä 12 avasin pari ensimmäistä OB:lle ja vasta kolmas sisään. Siitä onneksi saareen ja 18 metrin putti ketjuista ulos ja kutonen korttiin. 13: Pelattiin nyt ilman seiftailua; avaus hieman lyhyt, mutta oolrait, siitä täysillä koria kohti ja taka-OB:lta ulos, 18 metrin putti ohi ja vitonen korttiin. Väylällä 14 avaus alas lyhyeksi, siitä räpellyksen kautta vitonen, 15 kerrankin portista läpi, joten nelosta korttiin. Loppu oli aika kauheata katseltavaa; 17: yksi ob ja 18: kaksi OB:ta.

Putti kulkee lähestyminen sujuu paremmin, kuin pari viikkoa sitten. Avaukset on ehkä eniten hukassa tällä hetkellä.

Re: European Open 2011

Nopea kisaraportti:

Ekan kierroksen startti klo 8:00. Vettä tuli reippaasti ja päätin skipata ulkona lämmittelyt. Kuminauhalla tuli lämmiteltyä vähän rikkinäistä kättä, jottei ainakaan lämmittelyn puutteen takia lisää hajoaisi. Ensimmäinen kerta eläessäni, kun major-turnauksen ykköstiillä ei ollu minkäänmoista kihelmöintiä ja innostuneisuutta. Lähinnä **tutti lähteä vesisateeseen kättään kiusaamaan. Ekalta väylältä heti bogi ja samoin toiselta, jonka kuitenkin pitäisi olla vasurin väylä. Ilopillerinä pirkku kolmosella parhaimmalla avauksella, mitä oon siinä koskaan heittänyt. Siinä joku noin 30m polulta eteenpäin keskellä väylää. Sitten muutama mokellus ja tasapaksua taaperrusta ysille, josta ok-avauksella pirkko. Seuraava onnistuminen väylällä 11, jossa hyvä avaus noin 10m korista pitkäksi. Siitä pirkkoputti sisään. Sitten alkoikin aivan käsittämätön vaihe. Väylältä 12 vasta viidennellä yrittämällä saareen ja seiska korttiin. Kaksi yritystä laskeutui oikealle takakulmaan saareen sisälle ja siitä kierähti vikan heinäpaalin viereen juuri ja juuri ob:lle. Kiekon paiskominen oli niin hienoa, että päätin jatkaa roiskimista väylällä 13. Huono avaus nippa nappa ob:lle oikealle, puuryteikön viereen. Siitä lähestyminen korille lyhyeksi lammen yli, mutta ob:lle. Uusi lähestymisyritys lammen yli, ja taas ob:lle. Uusi ja taas ob:lle. Uusi ja taas ob:lle, mutta tällä kertaa sentään takalaittomaksi. Sieltä putti ohi ja lopulta korttiin 12. En muista koskaan treeneissäkään saaneeni miltään väylältä vuosien saatossa noin kaunista lukua. Sitten vielä väylältä 15 yksi seiska, joten väyliltä 12,13 ja 15 tuli yhteistulokseksi 26. 14 yli parin. Ihan jees kolme väylää smile Ilopilkkuna loppuun hyvä avaus väylälle 17 ja pirkko korttiin. Fiilis ei kyllä silti hirveästi noussut, tulos kun oli komiat 81. 17 yli parin.

Tokan kierroksen startti klo 8:30. Käsi edelleen kipeä, mutta auringonpaiste sai kuitenkin odottamaan kisaa. Myös edellispäivän naurettava esitys sai haluamaan revanssia rataa vastaan. Tällä kertaa peli alkoi pareilla ykköselle ja kakkosella ja taas pirkulla kolmoselle. Nelosella pirkkoputti rollasi alas ja nelonen korttiin. Vitosella pirkkoputti rollasi myös alas, mutta tällä kertaa paluuputti sisään. Seiskalle hyvä avaus kupille ja pirkko korttiin. Kasilta perussuoritukset ja par. Ysiltä luokaton avaus, kohtalainen lähestyminen ja pitkä putti par-pelastukseen. Etuysi -1, ihan jees siinä vaiheessa. Kympillä hyvä avaus, hyvä lähestyminen ja korin alla 7 metrissä puttaamassa pirkkoa. Alarautaan ja rolli alas, ei kuitenkaan onneksi ihan ob:lle asti. Paluuputti sisään ja par korttiin. Väylällä 12 vastak kolmas yritys saareen ja vitonen korttiin. Tässä vaiheessa parissa. No peliä ei oltu vielä menetetty. Väylällä 13 olin päättäny yrittää avausta korille. Tuuli oli kuitenkin väylällä sivuvastainen, joten vaihdoin bossin tiibbariin ja päätin seiftata. No eihän se taaskaan kannattanut, vaan painoin samaan paikkaan ob:lle kuin edellisellä kierroksella. Sieltä kuitenkin ajattelin etten heitä enää yhtään lähestymistä lyhyeksi ja pistin maxilla täysillä takalaittomaksi. Vähän liioittelun makua, mutta tatsi ei riittänyt tarkempaan hiplailuun. Sieltä putti ohi ja tuplabogi kutonen korttiin. Silti 6 heittoa paremmin kuin viime kiessillä! Väylällä 15 kaamea avaus ekaan puuhun ja kimmoke pahimpaan pyltsiin. Vitonen sen jälkeen tuntui taisteluvoitolta. Väylällä 17 taas nappi avaus, jopa holari oli hyvin lähellä. Juuri oikea linja PD2:sella loivassa hyssessä, mutta inan pitkäksi. Pirkko kuitenkin korttiin. Tässä vaiheessa siis +2. Viimeisellä väylällä sitten oli pakko vielä korjata tulosta vähän ylöspäin heittämällä avaus pitkäksi outtiin, huono lähestyminen, huono lähestyminen, huono putti ja tuplabogi korttiin. Lopputulos 68 kuitenkin 13 heittoa paremmin kuin eka kierros.

Huomenna tavoitteena kierros kuudenkympin tuntumaan ja loppusijoitus sadan joukkoon. Cuttiin on jo liian pitkä matka, joten sunnuntai menee katsellessa parempien peliä.

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: European Open 2011

Jepulis... kivaa oli taas vaikkei iha koko kiessiä. ykkösellä pistin neljään metriin avauksen ja putin alarautaan... siinä sitten pari paria putkeen ja nelosella melkein holari. 30cm ohi ketjujen ja pitkäksi... pistin kuitenkin kivan 10m+ ylämäkiputin inessiiviin.

Kutosella sitten kopahti griplockin jälkeen puihin ja etenin tiiltä ehkä 25m keskelle puskaa josta ei muta voinut kun vipata 20m takaisin väylälle. tuplabogin sain siitä... seiskalla tarkoitus nollata tilanne mutta 8m pirkkoputista sain otettua tuplabogin taas!!!

Kasilla nokittelin hynösen about täydellisen avauksen ja pelasin itseni 6m pirkkoputille... arkaa oli ja ketjuista pihalle. sitten pari paria ja 11lla loistava seiftiavaus mutta jotain räpläsin lähärissä joka jäi kymppiin... ja tietty 4cm liian korkea putti ja neppari siittä. saaresta helpohko pirjo. alamäkiväylällä paska avaus mutta nelosta pääsi hakemaan. lähewtyminen kuitenkin korin viereisen puun keskelle ja taakse eikä supervenytysvippi mennyt. bogi!!!

14sta paska avaus ja täydellinen lähäri mutta 15m oli liikaa putille. nostonelonen siitä. 15sta tarjosi kolme loistavaa heittoa ja 5m putilla helppo pirkko. seuraavaks olin keskellä ojaa mutta nostelin kolmosen koriin.

17stadraivi lipes sormistaja hysses alas oblle. lähäri milliin ja nostobogi. vimosella sitten täydellinen seiftiavaus outin rajalle ja siitä haettiin pörölähäriä... Tiippari jäi kuitenki 5m lyhyeks ja feidas oblle... liian pitkä putti tälle päivålle ja bogi siitäki.

Eli piruilleen meni mut huomenna hyökätään uusiks ja tarkotuson tosiaanki pysyä cutin sisällä. jos tää ei tapahdu oon sybästi pettynyt omaan suorittamiseen!  tosin, ei toi oo ees mahollista etten pelais sunnuntaina! Siitä oon varma :-P

Vain voitolla on väliä!

Re: European Open 2011

kivaa luettavaa noi väyläkohtaset tapahtumat ja kirjottaisin omistani samat löpinät, mut kello on jo miljoona liikaa ni palailen myöhemmin kirjottelemaan.

Heit lujempaa!

Re: European Open 2011

Jussi A wrote:

Kisaraportti jatkuu:
2. kierros:
... kiekko ei tahtonyt päästää sormista irti ja lähti oikealle OB:lle 20 astetta väärään suuntaan.

PÖLYPUSSI !

Taidan ehdottaa seuraavassa vuosikokouksessa, että nostetaan jäsenmaksua 5€, ja jokainen jäsen saa tuon pölypussin.  wink

Marko Timonen

Re: European Open 2011

Mikä nyt olis se paras tapa valmistautua?

Tukholman kolmos kierros lainakiekoilla ja hirvittävän aamuhärdellin jälkeen sekä EO:n eka kierros aloittaen kaatosateessa jne. viittaavat siihen, että paine ja vaikeat olosuhteet virittävät selviytymään ja parempiin suorituksiin.
Eilen oli hyvin aikaa valmistautua, aamupala riittävän aikaisin, lämmittelyt ok ja upea keli, mutta ei vaan lähtenyt rullaamaan.

Tänään luvassa mahdollisesti sadekuuroja, joten nyt täytyy tulla hyvä rundi.  wink

Onnea kaikille Variksille lauantain kierrokselle!  smile

Marko Timonen

Re: European Open 2011

Marko wrote:

PÖLYPUSSI !

Markolla riittää näitä "vanha kansa tietää" tarinoita smile Itse lähtisin suolapussilla märkyyttä vastaan. Toiminee lähes yhtä hyvin kuin pölypussi big_smile

- Kärpät -

Re: European Open 2011

Pölypussit oli myyty kuulemma ekana päivänä. Tais tuo ostaa ne kaikki.

Marko wrote:

Mikä nyt olis se paras tapa valmistautua?

No valmistuminen väyläkohtaisesti toimii parhaiten siten, että heittää aivan tolkuttoman mauttoman avauksen jonnekin painajaispyltsiin, jolloin sitä seuraa yleensä heitto, jota ei osaa mitenkään edes uneksia koskaan. Olipas perheystävällinen kuvaus asiasta.

Re: European Open 2011

Pölypussi
Sepä tässä lajissa onkin hauskaa, että tälläkin iällä ja pelikokemuksella voi oppia uusia asioita. Tapasin mm. toisen ratasuunnittelijan (laitan nimen, kun muistan), joka kertoi hankkineensa sen Amerikasta jo vuosia sitten ja käyttäneensä siitä lähtien. Päätösväylällä myös Käpin käsi pöllysi hetken kassissa ennen pitkää heittoa.

Pölystä huolimatta, oma peli meni lauantaina aivan penkin alle, Jussin perheohjelmatyyliä jatkaakseni. Rupes jo rassaan, kun kelit parani ja tulos huononi joka kierroksella, 69, 73 ja 77.

Last edited by Marko (24.07.2011 07:00:32)

Marko Timonen

Re: European Open 2011

Itse alko vasta kisan loppupuolella pääsemään jotenkuten pelimoodiin pitkän tauon jälkeen. Kierrokset 81, 68, ja 67. Ensimmäinen kierros piti huolen, ettei tarvi tänään pelata. Toisaalta ihan hyvä, niin saa pitää lepopäivän ja mennä seuraamaan rauhassa parempien pelaajien heittoja.

Kisassa eniten hukassa tuntui olevan putterilähestymiset, jotka löysivät itsensä usein jostain ihan muualta kuin olisi pitänyt. Usein OB:ltakin.

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: European Open 2011

Mediakatsaus: http://www.pdga.com/european-open-day-2-0
Jauhopussimies draivaa.

Re: European Open 2011

3. kierros (Tuloskorttini: http://opendiscgolf.com/en/playercard/179):
Kakkoselta tuli sitten möhlittyä nelonen, Kolmosella tarjottimella oli par, mutta lähäri lähti liikaa oikealle. Nelosella tuli tehtyä sama töppäys, kuin Anna teki väylällä 18. Siis aivan typerä töppi, mutta par oli pelattavissa. 5-7 mukavasti pariin. 8: Avaus mukavan onnistunut, toinen heitto varmaan tämän vuoden paras draivini järkyttävän pitkälle, jonka jälkeen hysse liian korkeaksi ja kiekko tenniskentälle. Siitä sitten järkipelillä kutonen.

10: Avaus erinomainen, toinen heitto hitto jalkapallokentälle ja vitosta korttiin. 11: Avaus täydellinen 5 metriä kupista ja kakkonen korttiin! 12-14 tyrkkäsi bogia. Väylällä 15 avaus onnistui kuulemma Fiedbergin tyyliin eli erittäin hyvin, josta toinen heitto lähti kuten ennen heittoa arvelin liikaa oikealle metsään. 16 metrinen haaraputti puskan takaa ei mennyt koriin, joten pariin piti tyytyä erinomaisen avauksen jälkeen. 18: Taas kahden OB:n ansiosta kutosta korttiin.

Edelleen 7 metrin putit sisään, 7-17 metrin putit 95% aina metalliin, joten kisaputtiin olen tyytyväinen. Perus 80-90 metrin kontrollidraivit ovat ehkä tällä hetkellä eniten hukassa sekä 40 metrin lähestymiset.

Re: European Open 2011

Juu, kisat oli semmoseet. Päätavoite ei täyttynyt, mutta minimiin sentään taivuin. 3. kierros oli melkoista schaibassa tarpomista ja sijoitukset ropisi entisestään. Viimeisenä heittäjänä selvisin sunnuntaina cutista eli sunnuntai oli pelipäivä (juhlapäivä)!

Viimeiselle kierrokselle lähdin 10:10, joka minun kropalleni on yleensä liian aikainen. Heitot kopisee helposti puihin ja selkä on tukkoinen. Pelisuunnitelma oli seuraavanlainen: jos kierros lähtee iloisesti (etukutosella alle par) niin pelaan tulosta ja yritän nousta sijoja. Jos taas kierros lähtee tahmeasti, pelataan iloisella fiiliksellä ja nautitaan finaalista.

Kierros lähti ns heitollisesti hyvin, eikä tukoksia ollut kropassa. Mutta pari epäonnista hipsua ykkösväylällä muutti pelisuunnitelman tuohon nautinto-asentoon. Ensimmäisen väylän painajainen olisi voinut katkaista monen kaverin selkärangan, mutta onneksi olin varasuunnitelman luonut smile Heikko avaus, mutta seiftattavissa pariin. Lähestyminen skippasi griinillä ja valahti alas pusikkoon noin 15m päähän korista. Sieltä pääsi yrittämään puttia, mutta osuin puunrunkoon joka kikkasi putterin sivuun ja noin 8m putille. Tämä lähti jo kivasti mutta hieman liikaa vasemmalle, josta ketjut sylki kiekon yli alaraudan ja maahan... PYSTYSSÄ! Kiva vauhdikas rolli sivuun korista noin 15m päähän puun eteen, josta ei käytännössä ollut mitään asentoa putata sisään. Yritin kuitenkin ja tuloksena oli se nostokutonen, eli TRIPLABOGI!

Loppukierros meni sitten pelatessa hymy naamalla "yleisölle" (oli jopa yli puolen kierrosta kiertävä katsojarypäs). Yritettiin vähän erikoisjuttuja ja kikkailtiin vähän fiiliksen mukaan. Kivaa oli ja kisasta jäi kyllä mahtava fiilis huolimatta pienestä alisuorittamisesta. Sekin lukko on jo tiirikoitu auki eikä takaraivoon jää harmituksia tongue

Vain voitolla on väliä!