Re: SM 2010, Turku

Joo-o..olipahan räpeltämistä itelläkin. Nyt saa tehä ihan tosissaan hommia, jos meinaa kokonaistuloksen hilata alle parin. Yks triplabogi ja pari tuplabogia tekee aina pahaa kiessille, eikä sellasia kyl pitäis ainakaan tommosissa unelmaolosuhteissa tulla mistään väylältä. No huomenna uus päivä ja 65 korttiin...

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: SM 2010, Turku

Jaahas, sellanen kierros. Melko kaksjakoista fiilareiden suhteen... ei mennyt oikeesti sysipaskasti, vaikka tulos siitä kertoo, mutta toisaalta ei tullut myös niitä ilopissojakaan. Koko kiessiltä 1!!! kakkonen ja se on ehdottomasti liian vähän. Siihen lisätään pari ympyrä kutosta, niin soppa on valmis.

Peli itsessään oli perusvarmaa ja mukana oli muutama oikeasti loistava avaus. Nämä tosin tuli niiltä väyliltä, missä ei pääse heti puttaamaan kakkosta, joten ei näkynyt tarpeeksi paljon tuloksessa. Kierroksella tuntui mua riivaavan myös joku pyltsi-mörkö. Jokainen heitto, jolla oli mahdollisuus olla loistava tai sitten se huonompi vaihtoehto, valikoi noista jälkimmäisen. En jaksa edes muistella, kuinka monta heittoa jouduin ihan vain väkisin suorittamaan, kun ympärillä ei vain ollu tarpeeksi tilaa. Ketuttaa, kun olisi tsäänssi ottaa esim 15 väylältä helpohko pirkko3, niin molemmat pitkät heitot päätyy puskaan, niin ettei meikäläisen heittorepertuaarilla loihdita ihmetekoja sad

Pelisuunnitelmassa tuli pysyttyä uskomattoman tiukasti ja vain yhdellä väylällä annoin itselleni luvan ottaa riskin... ei kannattanut ja väylältä 5 kirjoitettiin korttiin tuplaympyräkuusi big_smile Muutama huutomerkki jo aiemmin päätetyn suunnitelman perään kirjautuu tänään pikkutunneilla ja huomenna niistä pidetään kiinni, kuin tarzan liaanistaan wink

Tsemit taas variksille ja tällä hetkellä ollaankin kolmessa mitalissa kiinni! NICE!

Vain voitolla on väliä!

Re: SM 2010, Turku

Ilmeisesti on niin, että kaikki osa-alueet eivät vaan voi toimia yhtäaikaa ja sillä siisti. Tänään pistin yhtä vaille kaikki alle 10-metriset putit sisään. No kun näin tein niin tietenkään väyläheitot eivät olleet eilistä luokkaa. Parin pelastustalkoissa olin vähintään joka toisella väylällä eikä läheskään aina onnistunut.

Silti runnoin 18 ensimmäistä väylää tulokseen +5 ja olin liian tyytyväinen. Loput 3 väylää meni tulokseen +4 ja taas sai ajaa kotiin vitutuspäissään.

Huomenna on kuitenkin yllättäen taas uusi päivä!

- Kärpät -

Re: SM 2010, Turku

Joo-o täällä on iha kivaa pelata mutta olis varmaa kivempaa jos peli kulkis. Toisaalta ei voi kyllä ensimmäisistä "isoista" kisoista mitään hyvää tulosta odottaakaan. Kisakiessillä ei mikään putti mene sisään ja lähestymiset on huonoja. Tänään olin pelaamassa Laurin kanssa kisakierroksen jälkeen ja avaukset ja lähestymiset ja putit oli hyviä. Kokemus puuttuu kisaamisesta että ei siinä muuta. Kakkosella avasin kisassa draiverilla 40m korista, harkkakiessillä putterilla 10m korista. Kakkonen on 120m alamäkeen. Siinä oli hyvä esimerkki mun pelaamisesta. Pelaillaan toi kolmas kiessi ja jos tulis onnistumisia ja sais tulokseksi 78. Siihen olis hyvä lopettaa.

Lauri Tammisto.

Re: SM 2010, Turku

Lauri T wrote:

Kokemus puuttuu kisaamisesta että ei siinä muuta.

Ja vain kisoja kiertämällä ja pelaamalla sitä rutiinia ja varmuutta kehittyy! Siitä vaan eteenpäin.

Oma avauskierros torstaina oli hyvä. Lähtiessä ja koko kiessin oli hyvä fiilis ja peli kulki. En sortunut joskus vaivaavaan aloituksen jännittämiseen ja tumpulointiin. Kesän mittaan pelatut kisat varmaan auttoivat. Tuloksena piikkipaikka neljän pisteen erolla. Kierros oli sikäli erikoinen, etten joutunut puttaamaan kuin muutaman kerran. Tavalla tai toisella pääsin lähelle koria, eikä varsinaisia pitempiä putteja joutunut edes yrittämään.
Kierrostulos 75, +5.  smile

Perjantain toinen kierros oli kaamea! Fiilis lähtiessä oli hyvä, kuten edellispäivänä ja kaksi ekaa väylää meni hienosti. Sen jälkeen rupesin hakkaamaan vain isoja numeroita korttiin. Yksi birdie livahti joukkoon, mutta muuten ei mikään tuntunut toimivan. Puut kolisi ja putit eivät uponneet sisään. Huono peli kesti ja kesti, niin että kokeneempaakin kehäkettua rupesi hermostuttamaan. Onneksi väylät loppuivat, koska kohta olis tehnyt mieli jo draivata putteja. Kierroksen päätteeksi sain sentään imelän birdie kakkosen. Avaus ob:lla rajatun harjanteen laelle niin, että kiekon sai nostaa koriin. Jotain sentään, mutta laiha lohtu huonosta kierroksesta.
Sijoitus muuttui kärkipaikasta kolmanneksi, mutta hyvän avauskierroksen ansiosta eroa kärjessä olevaan Denis Barmaniin kertyi vain kolme heittoa.
Kierrostulos 84, +14 Huh huh mad

Lievää tervettä kiukkua uhkuen starttasin lauantaina kisan kolmannelle kierrokselle. Kierroksesta muodostui vaihtelevin. Mukaan mahtui hyviä ja huonoja hetkiä, mutta onneksi keskimäärin enemmän hyvää, joten hivutin itseni toiseksi ja vain heiton päähän kärkeen siirtyneestä Ilkka Tammisesta.
Kierrostulos 79, +9.

Huomisesta finaalista muodostuu varmasti finaalin arvoinen finaali! Neljä erityyppistä, mutta tasaista pelaajaa lähtee jahtaamaan mestaruutta tulosten ollessa kolmen heiton sisällä! Manasinkin jo, että vanhoja äijiä juoksutetaan pitkin metsää, kun olisimme hyvin voineet aloittaa pelin huomenna, ja lähtöasetelma olisi käytännössä sama kuin nyt. wink

Odotetusti pitkät avaukset ovat olleet mun heiniä. Uudet tarkkuutta vaativat metsäväylätkin ovat menneet välillä hyvin. Väylät ovat hyviä ja haastavia ja tuovat rataan hienoa monipuolisuutta. Ne on rakennettu hienosti ja siivottu miellyttäviksi pelata.

Kutos väylälle kannattais sijoittaa se live kamera! Olen onnistunut kahdesti heittämään avaukseni melko pitkälle, mutta väylän vasempaan laitaan, metsän reunaan. Täältä on joutunut esittämään kaikenlaisia sirkustemppuja.
Torstain lähestymisen heitin metsikön yli kämmen upsina. Kiekko tippui korin viereen, pomppasi korin ketjujen läpi ja parkkeerasi korin viereen sen toiselle puolelle.
Tänään vähän kauempaa, Mikon kaipaamalla sormirollerilla, ajelin ensin pitkin väylää ja kurvasin korille kuuden metrin levyisestä aukosta ja kiekko parkkeerasi korin viereen.  tongue

En tiedä tuleeko uni, mutta huomenna on jännä päivä, jota on odotettu jo siitä asti, kun lunta oli pipon tupsuun asti! Mestaruus olisi tarjolla, mutta huomenna on onnistuttava. Helpolla se ei varmasti irtoa!  tongue

Last edited by Marko (10.08.2010 00:28:50)

Marko Timonen

Re: SM 2010, Turku

Sunnuntaisen finaalipäivän kierrokselle pääsivät allekirjoittaneen lisäksi pelaamaan seuraavat Varikset:

Avoimessa sarjassa:
Mikko Järvinen, sijalla 49, startti klo 8.10.

Kai Vesa, sija 41, klo 8.30.

Markus Mäntylä starttaa klo 9.10.
Markus petrasi sijoitustaan eilisestä tämän päiväisellä pelillä 8 sijaa ylemmäksi sijalle 23.

Seniorit 40 sarjassa Jari Kyngäs lähtee kuromaan kohti parempia sijoituksia sijalta 8 klo 10.45.
6 heittoa on eroa pronssisijalle ... hmmm, aika paljon, mutta ei mahdotonta jos Jari saa itsensä liekkeihin.

Anna Elo lähtee naisten sarjassa mitallijahtiin toiselta tilalta klo 11.25.
Anne Matilainen on karannut 18 heiton johtoon, mutta hopea ja pronssi on kahden kauppa. Vilja Hulden hengittää Annan niskaan neljän heiton päässä.
Nyt paina paina !

Oma starttini on klo 10.00.

Mitähän sit tekis, kun ei nukuta. Taidan katella kaikki you tuben frisbeevideot.  wink

Marko Timonen

Re: SM 2010, Turku

Onnea Annalle ja Markolle hienoista SM-mitaleista!

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: SM 2010, Turku

Onnittelut Annalle kakkossijasta! Se oli tosi hieno suoritus ja kisadebyytti!

Oma kisa päättyi hävittyyn pronssiin. Ehkä tarkempaa jälkipyykkiä, kunhan saan tuota hiukan pureskeltua. Ehkä pronssi kirkastuu jo yön aikana.

Marko Timonen

Re: SM 2010, Turku

Onnea Annalle ja Markolle täältäkin! smile

Itte sain kyl kovan potkun reenata lähipeliä..

Re: SM 2010, Turku

Onnittelut Kankaanpäästäkin kaikille Variksille tasapuolisesti. Pelkkä sijoitus SM-kisoissa on jo kova sana! Erityisesti tietysti itsensä ylittäneille.

Re: SM 2010, Turku

Onnea Markolle ja Annalle. Ja Marko - pronssihan oli voitettu, otit sen sudarilla.

- Kärpät -

Re: SM 2010, Turku

Hienosta suorituksesta onnittelut Annalle ja Markolle, lippua pidittekin aikas korkealla varisten puolesta koko kisan ajan. Mitalit on aina tervetulleita. Omat kisat menikin aika vahvasti penkin alle joten tähdätään taas ensi vuoteen.

Lauri Lousti

Re: SM 2010, Turku

Onnittelut metallia voittaneille smile

Re: SM 2010, Turku

Omat kisat sai ihan kivan päätöksen, selvästi paras kierros (81). Pystyisin tuostakin ottamaan noin 5 heittoa pois mutta ei sitä kannata miettiä. Tähtään myös ensi kesään. Osallistun ainakin kolmeen kisaan: Taliin, Mukkulaan, SM.

Onnittelut Markolle ja Annalle mitaleista. smile

Lauri Tammisto.

Re: SM 2010, Turku

Ja samalla linjalla. Tali,Mukkula ja SM (:

edit:EnsVuonna siis

Last edited by Elzux (09.08.2010 14:18:17)

Elias M

Re: SM 2010, Turku

Odotetaan nyt ens vuoden kisakalenteria ennenkun mitään löydään lukkoon... wink

Edit: ja tämäkin kausi on vielä pahasti kesken. Ensi viikonloppuna kaikki varikset Finnish Openiin Oulun mahtavalle kisaradalle ja sitten lokakuun lopussa Italia Openiin!

Last edited by Markus (09.08.2010 14:53:08)

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: SM 2010, Turku

Onnitteluni mitalisteille, ja miksei muilekin variksille smile
Ja mitenniin itsensä ylittäneille... mielestäni mitalitaso on perustaso voittajaksi syntyneille tongue

Re: SM 2010, Turku

onnea vaan meille kaikille! oli kuitenkin loistava kisa ja kivaa oli!

meitsiltä tulossa melko viiltävä analyysi kisasta ja omista suorituksista... saattaa sisältää k18 matskua, mut totuus tuodaan julki wink

ps. finnish open kutsuu yhtä suurena haasteena ja leuka on ylempänä kuin viikko sitten! tongue

Last edited by MikeJones (09.08.2010 20:47:44)

Vain voitolla on väliä!

Re: SM 2010, Turku

Kiitos vaan kaikille onnitteluista, vaikka kolmas sija tuntuikin heti alkuun kölin ali vedolta. Tänään tuntuu jo paremmalta ja pronssi alkaa jo hieman kirkastumaan silmissäni.

Turun SM turnaus oli hieno kisa hienolla ja monipuolisella radalla. Hieman maalaillen voisi sanoa, että kisa käytiin helvetin pätsissä käärmeitä kuhisevalla radalla. Pari käärmettä siis nähtiin ja helle kipusi parhaimmillaan kolmeenkymmeneen asteeseen.
Uudet metsäväylät olivat hienoja ja haastavia rännejä tiukkoine käännöksineen ja tarjosivat erilaisia haasteita pitkiä draiveja vaativien väylien lomaan.

Seniorit 50 sarjassa kisattiin ennakko-odotusten mukaisesti huikea ja tasainen jännitysnäytelmä alusta loppuun asti.
Hävisin kisan voittaneelle Ilkalle lopulta 5 heittoa. Löytyy montakin paikkaa, missä nuo viisi heittoa olisi voinut korjata. Perjantain kierros oli kaamea ja sieltä löytyisi paljonkin korjaamista.

Finaalikierros alkoi mukavasti, mutta tärväsin selkeästi omat, pitkiä draiveja vaativat väylät 5 ja 6 heittämällä avaukset ob:lle. Kutosen paikkasin silti neloseksi, mutta tässä olisi pitänyt ottaa eroa toisiin. Muut heittelivät selkeästi lyhyempiä avauksia pitkillä väylillä. Kutosella muut eivät edes lähteneet yrittämään ob kavennuksen yli, joka sinänsä ei tuottanut mulle vaikeuksia. Nyt vaan oli kiekossa hieman väärä lähtökulma.
Metsäväylällä 11 kopistelin rännin ulkopuolella seitsemän heiton verran. Peli neljän koplassa oli niin tasaista, että tuo oli liikaa. Nyt oli pakko lähteä ajamaan kohti kärkeä pienellä riskillä.
Väylä 14 tarjosi edun taas pitkälle avaukselle ja kirjasinkin väylältä ainoana kolmosen. Viidellätoista taas hassasin pitkän avauksen tarjoaman edun huonolla pitkällä lähestymisellä, silti nelonen. Lyhyt alamäkiväylä 17 taisi katkaista kamelin selän. sain vihdoin heittoni perille korin tasalle, mutta se ryömi hankalaan ja läpipääsemättömään paikkaan pienten kuusien taakse korin lähellä. Hankala paikka, josta ei päässyt puuttaamaan , vaan oli tyydyttävä lyhyeen heittoon lähemmäksi koria. Osuma puuhun ja vielä putti ohi ja kirjasin väylältä 2 heittoa enemmän kuin muut. Peli mestaruuden suhteen alkoi olla pelattu ja seuraavan väylän pitkän avauksen paiskasin matkaan vauhdilla ja kiukulla. Uloshan se meni ja pilvet sen kun synkkenivät. Loput kolme väylää olivat läpi pelailua.
Lopulta ja yllätyksekseni olimme Deniksen kanssa tasapisteissä kolmantena. Sijoitusta lähdettiin ratkomaan sudariväyliltä 1-3. Ykkönen pelattiin odotetusti tasan, mutta kakkosella olisin voinut ratkaista pelin pituusylivoimani turvin, mutta "ei kelvannut". Kolmosväylällä saattoi käydä miten vain, mutta tasoissa tultiin sieltäkin. lopulta sijoitus ratkaistiin CTP:nä vanhalla 18 väylällä. Kummankaan heitot eivät olleet kovin häävejä, mutta tyylipisteitä ei jaeta ja olin lähempänä.

Näin vuorokausi kisan jälkeen velat alkavat tuntua jo saatavilta ja pronssi pronssilta.
Nyt kiekot kellariin pariksi päiväksi ja kropalle lepoa heittelystä ja katseet kohti Ranskan EM kisoja. Muutamat hyvät treenit ja puttailua ennen lähtöä joka on 22.8.
SM kisojen perusteella Ranskaan lähtee tasainen kolmikko, jolla on mahdollisuuksia mitaleille.

Last edited by Marko (10.08.2010 07:12:27)

Marko Timonen

Re: SM 2010, Turku

Markus wrote:

Odotetaan nyt ens vuoden kisakalenteria ennenkun mitään löydään lukkoon... wink

Ensi vuosi on todellakin täyisin auki. Tali Open järjestetään. SM formaatista käynnistyi jo keskustelu liiton foorumilla ...

ja liiton hallituksen jäsen tiedusteli pelataanko SM kisat ensi vuonna Porissa ?

Last edited by Marko (10.08.2010 13:20:52)

Marko Timonen

Re: SM 2010, Turku

Vajaa vuosi kisojen jälkeen, tässäpä muutamia kuvia:
Päivä 1: http://bit.ly/hVvb6K
Päivä 2: http://bit.ly/f4KkaK
Päivä 3: http://bit.ly/fuN9KU

Ajattele itseäsi, säästä aikaasi. Älä lue tätä viestiä, ellei se ole aivan välttämätöntä.