Topic: Maaliskuun video-vinkki

MeresMania on ottanu myyntiin vihdoin Clash -sarjan dvd:tä. Osat 1, 3, 4, 5 ja 6 näyttää olevan hyllyssä. Laadukasta peliä Billy Crumpin värikkäällä selostuksella. Alkupään turnauksissa on hieman äänissä laatuongelmia, mutta ei mitään sellaista, mikä vähentäisi pätkien arvoa. Allekirjoittaneen hyllystä nämä jo löytyvät ja voinkin lämpimästi suositella jokaiselle lajista kiinnostuneelle. Puhekieli on edelleen englanti. Hinta on halpa. Yhteistilausta voidaan edelleen kehitellä, jos vain on kiinostuneita (Laurin ja Matiaksen aiempaan yhdistettynä?)

http://www.discmania.fi/shop/products/365
http://www.discmania.fi/shop/products/366
http://www.discmania.fi/shop/products/368
http://www.discmania.fi/shop/products/367
http://www.discmania.fi/shop/products/369

Vain voitolla on väliä!

Re: Maaliskuun video-vinkki

Ykkösen jälkeen on mielestäni laatu aikalailla tasasesti huonontunut. Tai se kolmonen siinä välillä oli pohjanoteeraus ääniraidan sirinänsä kanssa, mutta sen jälkeen taas ihan kohtalaista laatua. Kuitenkin mielestäni esim vibramin levyillä on enemmän vastinetta rahalle.

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: Maaliskuun video-vinkki

Mulla on jännästi lähes vastakkaiset mielipiteet (enkä puhu teknisestä laadusta): ykkösen - kolmosen jälkeen itse pelisisällöstä on tullut mielenkiintoisempi, ei pelkästään sitä: maailman huiput nappaa best shotissa pirkkoa pirkon perään, kunnes voiton ratkaisee toisen parin eagle. 4 ja 5 osissa pelkästään pelimuotokin tuo vähän tasoeroa peliin. Cliffi oli mielestäni pelillisesti parasta (katsojaystävällisintä) antia, mutta tästä Markus lienee toista mieltä big_smile Kutosessa pelataan taas best shottina, mutta suhteellisen tukkoisella radalla silläkin saadaan värikkäitä tapahtumia.

Kolmosessa oli ikävää sirinää äänessä, mutta ei mitään sellaista, minkä vuoksi dumbbaisi koko levyn. 1 tai 2 taisi olla myös jotain ääniraidassa häikkänä. Nelosesta eteenpäin tekninen toteutus on ollut jo parempaa, mutta alan julkaisuja riivaa vieläkin volyymitasojen heittelyt. Billy Crump kun tykkää hehkuttaa (joo, ja myös niitä paskoja heittoja) ja välillä kuiskii. Joten oikean äänenvoimakkuustason löytäminen omista ämyreistä on tilanteesta riippuen haastavaa.

Vain voitolla on väliä!