Topic: SM-tour Nokia Open

Lähtijöitä?

Fiiliksiä?

Ennakko-odotuksia?

Winkki: Kaksi uutta väylää vaativat metsässä suoran heiton. Toisessa 100m ja toisessa 80m. HELPPOJA PIRKKOJA!!! wink

Winkki2: Muutama väylä hieman helpottunut ob:n osalta, mutta räpeltämiseen ei ole varaa.

Winkki3: kolmosen griini on parannettu. Puska karsittu ja nyt luvassa jopa puttipeliä!

Winkki4: Jos viime vuonna pohkeet oli hapoilla, nyt ne on 2-kertaisesti big_smile

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Lähtijöitä: ainaskin mä.

Fiiliksiä: odotan kisaa kuin kuuta nousevaa.

Ennakko-odotuksia: rentoo heittelyy helteessä.

Voiks no kaks uutta väylää heittää upsilla vai onko oksia tiin yläpuolella?!

Heit lujempaa!

Re: SM-tour Nokia Open

En lähtis upsittaa:

nelosella (100m) griini oksien alla ja heti alussakin tais olla ylhäällä matskua sen verran.

vitosella väylän keskikohta niin pahasti tukossa ylhäältä, ettei saumaa.

Suora heitto on päivän sana!

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Nokian kisarata on yksi hienoimmista, missä olen pelannut. tongue

Väliaikalähtösysteemi antaa mahdollisuuden hyvään keskittymiseen ja rentoutumiseen. cool

Nuorten pappojen finaalipaikkaa lähdetään hakemaan ja Turun kisaa ehjempää suoritusta. mad

Parila väylällä takuuvarmasti rollereita kehiin, 3 ja 11. wink

Kunhan säät sallii, niin hienot kisat on tulossa. smile

Marko Timonen

Re: SM-tour Nokia Open

Alustavana ajatuksena on lähteä katsastamaan Nokian kisarata maanantaina 29.6. Lähtö olis noin 15-16. Tarkoituksenani on kiertää rata ajatuksella läpi useampi heitto per väylä heitellen. Kierrokseen menee silloin 3-4h. Lauri L. olis lähdössä mukaan.

Marko Timonen

Re: SM-tour Nokia Open

Marko wrote:

Alustavana ajatuksena on lähteä katsastamaan Nokian kisarata maanantaina 29.6. Lähtö olis noin 15-16. Tarkoituksenani on kiertää rata ajatuksella läpi useampi heitto per väylä heitellen. Kierrokseen menee silloin 3-4h. Lauri L. olis lähdössä mukaan.

Tulkaa mieluummin tiistaina, niin voisin itsekkin lähteä mukaan. Maanantaina on viikkokisat vihiojalla..

Olen myös tänään menossa Nokialle treenaamaan viiden maissa, joten mukaan vaan, jos joku muukin kerkeää!

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: SM-tour Nokia Open

Mitäs kisafiiliksiä tovereilla?

Oman pelin pitäisi olla siinä kunnossa, ettei kisaan tarvitse mennä häpeämään. Itseluottamus asteikolla 0-10 asettuu sinne 25:n hujakoille. Tiedän mitä osaan ja kuinka sen teen. Edes pienet vahinkolaukaukset ei ole saanut fiilistä karisemaan. Puttipeliin löytynyt vihdoin lääke, jolla aina korin näkyessä lähdetään ajatuksella pistää heitto sisään. AINUTLAATUISTA! cool

Pitkiä kierroksia luvassa ja luultavasti aika rankkoja. Kuumassa kelissä alun metsikön rinteet ja puolen välin porottava auringonpaiste sulattanee pullamössökansan ja taka"ysillä" loistavat ne, joilla fysiikka ja nestetankkaus kohtaa optimaalisesti.

Suurin jännitys kisaa kohtaan on tällä hetkellä pooliarvonta, jota ei ihme kyllä ole vielä tehty. Toivottavasti saisi taas kovaa poolikaveria, joka kirittäisi omaa peliä vielä pidemmälle.

Loppuun vielä ehdotus: lähteekö joku perjantaina ja lauantaina kisakiessin jälkeen joko Alabamaan, Vampulaan, Pattayalle tai Sappeelle? wink

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Eilen käytiin Jussin ja Laurin kanssa tutustumassa rataan. Uudet kapeat metsäväylät eivät saaneet puntteja tutisemaan. Valkyrietä korille on lääke.
Radan "nuotit" tehtiin ja nyt voin pakata kevyemmän kisakassin.  Valkyrie, Orion LS, kulunut Orion LS rollereihin ja JLS ja Destroyer, siinä draiverit useimmin käytettävyysjärjestyksessä. Lähestymiskalusto on lähes museaalista kamaa, mutta niin tuttua ja turvallista, Milleniumin Aroraa, kolme eri kuluneisuusastetta. (Meinasin näistä eilen jo hukata hölmöyksissäni yhden, mutta onneksi eräs ystävällinen nokialainen tuli vartavasten tuomaan sen. Pääsi tyynyn alle yöksi - siis se kiekko). Lyhyisiin lähestymisiin ja pitkiin ässä-putteihin on vielä vanha Aviar "Putt and aproach". Putterina Omega, 2001 SM kisakiekko. Lisäksi on vielä "rutakkodraiveri" väylälle 14.

Kaikenlaisia uusia kiekkoja on tullut testailtua ja odotinkin, että sieltä olisi noussut joitain uusia kisakassiin,mutta ei.  Destroyerit on tuossa uusinta kalustoa. Se on hyvää ja tavoiteltavaa, että valikoima on pieni. Huonoa mun setissä on se, että siinä on useita "korvaamattomia", Jussin mukaan, koulutettuja kiekkoja, joita ei sais hukata. Onneksi useita on useampi kappale.

Radalla on neljä väylää, joita täytyy käydä vielä torstai-iltana testaamassa: 2,9,15 ja 21. 2:lla ja 9:llä on tarkoitus kokeilla rollereita. 15:sta pitkään alamäkeen täytyy löytää Destroyerille hyvä suunta ja kulma. 21 on näistä konstikkain, jos hakee pitkää heittoa. Loiva annukka vai uhkarohkea rolleri?

Muuten eilinen testikierros tuntui hyvältä. Jäitä lippikseen ja vetreänä radalle! smile


Viimeisin säätiedotus näyttää, että voi tulla hieman vettäkin. Katsotaan mihin keli kehittyy?? Aika lämintä kuitenkin on, joten jaikki käy.

MikeJones wrote:

Loppuun vielä ehdotus: lähteekö joku perjantaina ja lauantaina kisakiessin jälkeen joko Alabamaan, Vampulaan, Pattayalle tai Sappeelle? wink

Onks näistä joku ravintola? tongue
Hyvä ehdotus! Voitas lähteäkin. Riipuu poolien aikatauluista.

Marko Timonen

Re: SM-tour Nokia Open

Valitettavasti kaikki listalla olevat ovat paikkakuntia, jotkut lähellä, jotkut kauempana wink Mutta eiköhän jokaisesta jonkinlainen anniskelu mahdollisuus löydy big_smile

Sade olisi itselle isoin plussa mitän pystyn toivomaan. Sadetta ei pelätä ja se siivittää parempiin suorituksiin. Nyt kun on vielä uusi ja iso sotka, niin mikäs siinä pelatessa muniin asti goretexiin pinnotettuna cool

Majapaikka lienee itsellä ?-merkki, kun tampereen varis oli napannut jotain noro-virusta. Putket vuotaa molemmista päistä (tai niinhän putkissa yleensä onkin reikä molemmissa päissä.)

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Joo itsellä kisavalmistelut kuumimmillaan. Painoa on koitettu nyt karistaa oikein urakalla eilisestä asti ja nestedieetti näyttääkin toimivan (sisällä pysyy jo melkein kiinteetäkin). Voi olla, että olen perjantaina jo niin kovassa kunnossa, että pystyn naamioitumaan puiden taakse ja näin hämäämään kaikkia kanssakilpailijoita..

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: SM-tour Nokia Open

Putteriherkistelyä naputeltu aamujumpan kera tänään aamulla. Lötä liitää ja mieli makoisa. P1:llä tosin pieni lipsahdus ja vesireissu uuden karhealle omegalle smile Huomenna luvassa pientä repimistä draiverilla ja jos vaikka pari puttia upottais.

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Ohhoh..kylläpäs arpaonni suosii tällä kertaa ja pääsen lähtemään heti ekassa poolissa klo 11:00. Tautikin näyttää olevan jo likimain voitettu ja huomenna pitäisi jo töihin lähteä. Harmi, että viikon treenit jää kyllä nyt perjantai aamun varaan..

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: SM-tour Nokia Open

Itsellä perinteinen arpaonni ja lähtövuoroa saan odotella kolmisen tuntia. Tosin tämä ei pilaa päivääni, vaan Nokia-lämmittelyn jälkeen siirryn Epilään jo perinteiselle fiilistelykierrokselle. Mukaan saa tulla!

Samaan pooliin valikoitui pari junnua ja avoimen Nils Iso-Markku. Viimeisen kanssa olen jo aiemmin riemuinnut eri radoilla, eikä moitittavaa ole. Hyvää starttia sitten vaan! Perään lähtee heti rauman-hajuinen Matias. Toivotaan ettei ole kova myötätuuli, ettei tarvitse tukkia nenää kisan ajaksi wink

Tsemppiä variksille, olivatpa sitten kotoisin mistä vain!!!!!!!!

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Turun Rantalaiho lähtee mulle kirittäjäksi iltavuoroon. smile  Muut on jo discossa, kun meikäläiset vielä paiskoo kiekkoja Nokian illassa.  roll Startti 16.50.

Marko Timonen

Re: SM-tour Nokia Open

Eka rundi takana. Kivaa oli. Tulos 77 ei lämmitä mieltä, mutta huonomminkin voisi mennä.

Rundi lähti hienosti liikkeelle ja neljän väylän jälkeen olin -2 tuloksessa, vaikka missasin 2 5-6metristä pirkkoputtia. Viitosväylä näytti hampaansa ja seiska korttiin (mm missattu mando ja löytyi jokainen oksa väylältä). Siitä jatkui par-tuloksilla, vaikka olisi tarjottu 5-6m puteilla kaksi birdietä lisää metsäosuudella. 9 väylältä varma 5 ja pari kolmosta taas. 12-14 vierailin näppärästi ob:lla ja rinkuloita korttiin. Väylällä 15 missattu putti ja bogey korttiin, mutta sitten alkoi par-taonta taas. 18:sta puttasin 0cm birdien ja seuraavalla tarjottiin taas birdietä, mutta se 5m oli tänään kirosana big_smile. Loppuun mahtui vielä yksi ob-visiitti. Eli aika tapahtumarikas kierros itsellä, joka olisi "helposti" korjattu jopa ihannetuloksen alitukseen. No, jos huomenna sitten. smile

Turhat ob:t pois ja tarjotut pirkot sisään ja oikeasti taistellaan siedettävästä sijoituksesta! COME ON!!!

Mitkä on toverien kuulumiset? Marko ainakin ottanut 2. sijan smile ja Lauri taistelee mitalista tongue

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Hieman ollaan myöhässä, mutta 2. kierros:

Poolissa oli mukava pelata, Markus L., Risto L ja Rauli L. tarjosivat rennon peliseuran. Peli luisti makeasti ja kierrokselta ropisi yhteensä 8 birdien arvoista suoritusta. Kierrokselle toki mahtui muutama möhlintäkin mukaan, kuten 5-väylältä noin 25m hyppyannukkaputti kääntyikin hyppyhysseputiksi ja täysin turha bogey korttiin. Lisäksi turha ob-vierailu 13-väylältä, vaikka kuinka yritti seifata hyserillä. Seuraavalta väylältä otettiinkin sitten starframe ja homma luisti edelleen. 15-väylä onnistui ja epäonnistui: avauksessa freak käänsi käsittämättömästi yli ja jäi outtiin. Riskillä jatkettiin ja pommihysse nasahti korille par-tuloksen arvoisesti. Tämän jälkeen pari väylää mentiin par-vauhdilla, kunnes sitten 18-väylällä tarkkakorvaiset varikset todistivat ketjuja hieman kilauttaneen avauksen. Birdie-putti sisään ja mieli oli loistava. Kahdella seuraavalla väylällä birdietä oli tarjolla, muttei kelvannut. Väylällä 21 seiftillä avaus keskelle väylää, matala skippilähäri kohti koria, mutta jäi karvan lyhyeksi. Tarjolla oli par, mutta puntti tutisi hermoja raastavalla griinillä ja bogey kirjattiin scoreen. Päivän "kohokohdaksi" jäi viimeisen väylän lopetus. Seiftattu avaus 15-20m päähän korista ob-rajan läheisyyteen. Olo oli hyvä ja päätin lähteä yrittämään hyppäriä sisään. TÄYDELLINEN onnistuminen ja birdie-putti kilahti koriin TD:n, vara-TD:n ja varislauman todistaessa. Kierros -2 lämmitti mieltä, vaikka varaa oli vieläkin parantaa.

Tässä vaiheessa sijoituksena 12 ja paikka viimeiselle kierrokselle 3. poolista.

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Tiivistelmä omista kokemuksista:

Ekalle rundille lähdin ilman mitään odotuksia. Takana juuri selätetty vattatauti ja vatta kipeä vielä perjantaina aamulla. Heittelyksi se kierros sitten menikin. Ekojen neljän väylän jälkeen kuitenkin vielä parissa. Viidennellä väylällä kävi sitten kylmät ja pääsin mandon ohi vasta viidennellä heitolla. Väylältä tuloksena ympyrä seiska, enkä enää tiennyt itkeäkkö vai nauraa. Siitä eteenpäin melko tasasta taaperrusta kunnes tuli toinen paha repeämä väylällä numero 11 (kentän ylitys). Avaus ob:lle pitkäksi vasemmalta ja perään avaus dropilta pitkäksi muutama metrin korista vasemmalle. Sieltä vielä putti ohi ja ympyrä kutonen korttiin. Seuraavalta väylältä pieni valonpilkahdus ja pirkko korttiin pitkähköllä putilla. Siitä eteenpäin taas loppukierros enemmän tai vähemmän rämpimistä ja ob:lla majailua ja kierrostulos 79. Rundin aikana hokasin kaksi asiaa. Toinen oli se, että bogeyt, tuplabogeyt, triplabogeyt ja siitä huonommat ovat omiaan pilaamaan kierroksen ja toinen hokattu asia oli se, etten osaa pitää kiinni mitenkään luontevasti noista pari viikkoa sitten bägiin pesineistä lentokoneista (bossit ja xcaliberit). En saanut niillä käytännössä yhtään onnistunutta draivia koko ekalla kierroksella vaan koko ajan tuntui että ei saa tukevaa otetta. Mietintämyssy päähän ja ajattelin kokeilla uutta grippiä seuraavana päivänä. SM-kisathan ovat hyviä juuri uusien tekniikoiden opetteluun big_smile

Tokalle rundille lähdin tavoitteena parantaa ekaa rundia ja se ei tuntunut olevan kovin vaikea toteuttaa. Monia bogeja ja pari tuplabogiakin sisältänyt kierros päätyi kuitenkin lopputulokseen 74. Yksittäisinä valopilkkuna väylän kolme pirkko noin 3m putilla, se lämmitti smile Uusi grippi tuntu olevan pientä hiontaa vaille toimiva ja sainkin jo esim väylällä 21-loistavan avauksen ja heitin hyssen noin 6-7m korista pitkäksi ja kakkosputti sisään. Myös 22-väylällä avaus noin viiteen metriin korista mutta putti yläpantaan. Kaikenkaikkieaan hyvillä mielin odottamaan viimeistä kisapäivää. Ilosena uutisena vielä lauantailta, että Mikko oli vetänyt hyvän rundin 69 ja singahti kohti kärkeä.

Kolmannelle rundille lähdettäessä grippi vielä mietitytti mutta muuten oli ihan hyvä fiilis. Ekalla väylällä upsi taas samoihin koivuihin kuin muillakin kierroksilla, mutta tällä kertaa lähestyminen jäi hieman vajaaksi ja jätin vielä jännän puttipaikan itselleni. Putti onneksi sisään ja kierros alkoi parilla. Kakkosväylällä onnistunut hysseavaus noin 5m päähän korista ja kakkonen korttiin. Kolmosella onnistunut avaus ja lähestyminen toivat noin 7m puttipaikalle. Putti kuitenkin ohi ja par korttiin. Nelosella huono avaus oikealle heinikkoon ja lähestyminen meni ikävästi pitkäksi. noin 8m putti kuitenkin onneksi sisään ja par korttiin. Vitoselle tultaessa alkoi taas pelottamaan. Alla edellisiltä kierroksilta seiska ja nelonen. Tällä kertaa heitin avauksen suoraan mandopuuhun josta se pomppasi noin pari metriä takaisinpäin. Siitä forella vasemmalle heinikkoon. Sieltä putterilla noin 6m korista, mutta putti ohi ja vitonen korttiin. Ei voi olla noin vaikea väylä! roll
Kutoselta onnistunut avaus korin viereen vasemmalle ja pirkko korttiin. Seiskalta taistelujen kautta par ja kasilta pirkko. Ysillä hyvä hysseavaus, mutta huolimaton lähestyminen ob:lle. Siitä huonohko lähestyminen jota jouduin vielä paikkaamaan toisella, ennenkun sain laittaa kiekon mukiin. Korttiin 6, ei hyvä. Kympiltä käsittämättömän huono avaus heti ekaan mäntyyn ja lähestyminen lyhyeksi. Noin 7m putti ohi ja nelonen korttiin. Yhdellätoista onnistunut hysseavaus bossilla ja uudella gripillä ja kakkonen korttiin. Sen jälkeen kunnon draamaa kahdellatoista. Avaus meni niin lähelle takalaitonta, että päätettiin, että heitän varakiekon drop zonelta (spottereita ei näkyny missään). Varakiekkokin päätyi niin lähelle ob:ta, että päätettiin, että heitän toisen. Toinen varakiekko selvästi ob:lle ja rupesin jo miettimään, että tästähän tulee nyt vähintään 8. Toiset menivät kuitenkin tarkistamaan sillä välin ja sekä avaus että eka varakiekko olivat sisällä. Tästä innostuneena putti sisään ja kakkonen korttiin. Fiilis oli mahtava kun vähintään kasi vaihtui yht äkkiä kakkoseksi. Väylällä 13 heitin seiftaillen vasemman kautta kolmosen. 14 avasin noin 7m pitkäksi ja putti alarautaan. Par korttiin. Väylällä 15 avaus hyssellä hyviin asemiin ja lähestyminen noin 9 metriin. Putti sisään ja pirkko korttiin. Väylällä 16 hyvä avaus ja lähestyminen vähän korista pitkäksi heinikkoon. 6m pirkkoputti ohi ja par korttiin. Väylällä 17 liian jyrkkä hysseavaus forella ja männyn oksien kautta syvälle heinikkoon. Sieltä puttilähestyminen korin juureen ja par korttiin. 18 ihan ok avaus korin oikealla puolella olevaan heinikkoon. Sieltä kuitenkin noin 5-6m pirkkoputti ohi ja par korttiin. Väylällä 19 pienellä onnenkantamoisella suora avaus tiibbarilla puiden oksiston läpi korin tasalle, noin 15m vasemmalle. Putti kuitenkin oli kovin ponneton ja par korttiin. 20 avaus noin 15m korista vajaaksi ja jälleen ponneton putin yritys ja par korttiin. Väylällä 21 oli taas hyvät fiiliksit viime kierroksen onnistumisen jälkeen. Avaus jälleen bossilla hyssenä vasemmalta, mutta näytti kuin heitto olisi päätynyt tällä kertaa vielä vähän enemmän pitkäksi, jopa ob:lle asti. Korille päin kävellessä kiekko alkoi kuitenkin iloisesti loistaa ojennusetäisyydelta korista ja jälleen tältä väylältä pirkko korttiin. Viimeisen kierroksen viimeinen väylä ja pirkonkiilto silmissä koitin laittaa xcaliberia mukille. Heitto lähti kuitenkin hitusen liikaa oikealle sekä pitkäksi ja päätyi noin 7m päähän korista innovan mainosten viereen. Onneton putti (kuten melkein koko kieroksen ajan) ja par korttiin. Fiilikset oli silti erittäin hyvät. Ensimmäinen ja ainoa hyvä kierros itsellä viikonloppuna. Tulos 68, joka osottautui sunnuntain toisiksi kovimmaksi. Harmi, että kisat loppuivat juuri kun itsellä olisi alkanut kulkea smile

Kaiken kaikkiaan hienot kisat ja oma sijoituskin on enemmän kuin tyydyttävä, kun ilman tulostavoitteita pelasi. Kauden tavoitteena oli SM-sarjan top-20 ja tällä hetkellä 17. Ajattelin jo jättää Tammisaaren kisat väliin, mutta kyllähän sinnekkin nyt on pakko mennä, jos vaikka kauden tavoite täyttyisi big_smile

ps. Kuka väitti, että puttaamisella nää pelit ratkastaan. Ekana päivänä mulla kulki putti ylivoimasesti parhaiten koko viikonloppuna ja jälkimmäisellä kierroksella huonoiten. Jälkimmäisen tulos 11 heittoa parempi. Jätetään tämä asia muhimaan, mutta vinkkinä: distance puhuu! wink

Last edited by Markus (06.07.2009 13:34:45)

"play for show, work for dough" -Lloyba

Re: SM-tour Nokia Open

Tällaiselta näyttää varisten keskinäinen kisailu Nokialla.

sijoitus
omassa
sarjassa    nimi       R1.  R2.    R3.    +    tot
14. avoin    Markus   79    74    68     8    221
18. avoin    Mikko     77    69    78    11    224
6. sen 40    Marko    74    78    83    22    235
28. avoin    Matias    85    72    79    23    236
3. jun 19    Lauri      81    85    78    31    244
53. avoin    Jussi      90    84    83    44    257

Marko Timonen

Re: SM-tour Nokia Open

Jooh, voin omalta osaltani sanoo sen, että oli peli hukassa ekan kiessin sen verran, että meni toiveet hyvästä sijotuksesta heti alkuun. En ollut omassa "zonessani" oikeastaan kuin tokalla kiessillä jonkin aikaa ja siitä kohtuu tulos 72. En lähde sen enempiä analysoimaan. Rata itsessään oli paras missä oon pelannut missään, koskaan.

Heit lujempaa!

Re: SM-tour Nokia Open

Marko wrote:

Uudet kapeat metsäväylät eivät saaneet puntteja tutisemaan. Valkyrietä korille on lääke.

Eipä tahtoneet Valkyriet löytää koreille yhtä hienosti kuin harkoissa. mad

Marko wrote:

Lisäksi  on vielä "rutakkodraiveri" väylälle 14.

Tämä sentään toimi. roll

No empä saanut minäkään aikaiseksi sellaista ehjää peliä, kuin oli toivonut. Tulos huononi joka kierroksella. Rata oli hieno, mutta vaativa. Ob:t olivat tiukat ja meikäläinen ei tykkää varmistella. Tämä osin kostautui.
Oli hyviä ja huonoja suorituksia, eli peli oli epätasaista. Ei siinä kumempaa selittelemistä.

Hieno kisa, ja yön yli nukuttuani lähtisin kyllä uudestaan. smile

Marko Timonen

Re: SM-tour Nokia Open

Rata oli kyllä hieno vaikka olikin erittäin tiukat ob-rajat. Pelatessa rataa tuntui, että rata on huono ja kiusallinen niin kuin tuloksetkin kertovat vian olevan radassa eikä heittäjässä smile Kisan loppua kohden peli rupesi maistumaan paremmin vaikkei tuloksissa päästykkään kovin hyvään eikä mielyttävään lopputulokseen. Radan osalta oli nähty vaivaa ja jälkeenpäin rata tuntuu aina vain paremmalta. Kolmipäiväiset kisat väliaikalähdöillä tuntui paremmalta kuin kaksi päiväiset. Tuntuu kyllä väärältä, että tuollaisella tuloksella kun heitin, sijoittuu kolmanneksi sm-kisoissa smile koitetaan tsempata seuraavaan kisaan...

Lauri Lousti

Re: SM-tour Nokia Open

Komppaan Lauria eli aluksi rata oli "yksi helve*in paska", mutta sunnuntaina se oli jo erittäin mukavan haastava. Todennäköisesti heittotuntuman omaksuminen nosti fiiliksiä lajia kohtaan.

Markuksen tiivistämätöntä selostusta odottaessa... neutral

Re: SM-tour Nokia Open

Onnea Laurille 19v junnujen kolmannesta sijasta! smile Turha kainostella tulosta. Eivät muutkaan paremmin heittäneet. Sija on ansaittu!

Markusta ja Mikkoa voi myös onnitella hyvästä sijoituksesta avoimessa!

Hienoa, että kisassa oli mukana kuusi varista! smile

Marko Timonen

Re: SM-tour Nokia Open

Mua voi onnitella yhdestä ok-kierroksesta ja kahdesta putti-hukassa -kierroksesta big_smile

Varikset ne vaan lisääntyy ja toivottavasti ensi vuonna vielä suurempi parvi liitelee pitkin sm-ratoja!

ps. kolmannen kierroksen pika-analyysi tulossa, vaikkei kukaan siitä olekaan kiinnostunut big_smile

Vain voitolla on väliä!

Re: SM-tour Nokia Open

Joo onnea Laurille palkintopallisijoituksesta! Se on aina hyvä saavutus!

On kyllä hienoa ollut tänä kesänä nähdä aiempaa aktiivisempi varislauma kisoissa, toivottavasti jatkossa saataisiin vielä uusia naamojakin mukaan. Kilpailutoiminta on mielestäni lajin suola ja pitää mielenkiinnon yllä treenaamiseenkiin. Samalla kisoissa tarttuu mukaan myös jos jonkinmoisia eväitä jatkon ja oman kehityksen kannalta. Milloin vain apinoimalla toisten suorituksia ja milloin ihan sanallisista ohjeista ja vinkeistä. Myös kilpailuissa heittäminen on ihan oma lajinsa sinänsä pienine jännityksen tuomine lisineen. Suosittelen lämpimästi jokaiselle tulostasosta tai harrastusajasta riippumatta!

"play for show, work for dough" -Lloyba