MikeJones wrote:

Jari, siksi myös, koska itsekin lomailen smile

Ja saisit pian palata töihin myymään mulle koneita! big_smile

Möttönen wrote:

Loysin tänään sieltä samaisesta p1 ojasta punaisen kiekon saa tuntomerkkejä vastaan takaisin... parin kolmen viikon kuluttua tosin siirtyy meikäläisen kalustoon jollei omistajaa löydy


Jos se on dx beast niin saatan tietää omistajan!

P1:lle hukkaamani Wraith löysi takaisin bagiin. Iso kiitos siitä kuuluu Villelle(??). Jätskirahan arvoinen palautus. Hienoa on ollut huomata, että löytyy noita rehellisiäkin. cool

Mun ääni: Yyteri x1 + Ulvila x2 + Pori x1

Kakkosena: Yyteri x1 + Ulvila x2 + Pori x1 + Arena x1

5

(2 replies, posted in Yleinen)

Juu, hommattu on! smile

6

(2 replies, posted in Yleinen)

Morjens,

jos joltain löytyy käytöstä poistettua ehjää bagiä niin tarjotakaa voisin olla kiinnostunut. Vanha rupee hajoileen eikä viittis uutta ostaa. Vetoisuus n.15 kiekkoo ja vähän taskujakin saisi olla.

Marko wrote:

Löysin jo viime viikolla onkireissullani P1:n vieressä olevasta juovasta kaksi nimetöntä kiekkoa, oranssin ja keltaisen. Tarkemmilla tuntomerkeillä saa takaisin. Ellei omistajia pian kuulu, lisätään kiekot seuran kalustoon.


Mulla on siellä keltaisista Star SideWinder ja Star Wraith (sit on vielä yks punainen Wraith). SW meni jo viime vuonna. Molemmissa piti kyl olla nimi, mut tussi on voinu liota pois. Etäisyyksistä tiiltä vois sanoa noin väylän koivujen kohta +/- 15m.

8

(21 replies, posted in Yleinen)

MikeJones wrote:

Voihan ne pistää vaikka Hondan kyytiin ja maksun sähköisesti.............

Jos Markukselle sopii, niin heitetään ne Mikon kyytiin ja mä maksan ne vaikka nettipankissa suoraan tilille. Tilinumero vaan mulle vaiks privana tai jotain.

9

(23 replies, posted in Liitokiekkoilu)

Mikkoa tuli matkittua tänään ja juurikin samanlainen lätty lensi Ulvilassa 2# väylällä kauniisti ykkösellä koriin! Appiukko joutui valitettavasti todistamaan!! lol

Valtteri wrote:

hukattu punainen discmanian cd 152g. heitin väylältä 7 ja heitto oli paska ja sitten tuuli otti kii ni kiekko oli jossain 4 ja 5 välissä ei löydetty vaikka haettiin. siis hukattu 30.6 en välttämättä tartte takaisin mutta jos löydetään otan mieluusti takaisin (ei tartte varta vasten hakemaan kiekkoa) löytö palkkiota ei tiedossa

Mä mietein esti, että hetkinen.. Millai toi on mahdollista. Mut sit huomasinkin, että puhutaan Ulvilasta eikä Messipojasta. cool

Toivottavasti löytyy.

11

(21 replies, posted in Yleinen)

Markus wrote:

Oon tulossa sunnuntaina viikkiksiin, ja vielä jäljellä olevat myytävät kiekot toki kulkee taas mukana.


Mää ostan ne firebirdit kyllä, kunhan vaan satutaa samaan aikaan radalle.

12

(21 replies, posted in Yleinen)

Mä voisin ostaa noi valkoiset firebirdit jos vielä on jäljellä.  Tai sit jos löytyy vastaavaa Destroyeria, sit jos joltain löytyis ylimääräisiä Valkyrieita star-muovisena 175gr. niin pari sellasta voisin ostaa ja vaiks yhden wraithin star 175 gr. big_smile

Eli tänään klo 19. A1 vai? Koitan saada yhden uuden innostuneen mukaan.

14

(23 replies, posted in Mustavaris.com ja Foorumi)

MikeJones wrote:

Olethan rekisteröitynyt jäseneksi osoitteessa

Totta maar olen joo monta päivää sitten!

15

(23 replies, posted in Mustavaris.com ja Foorumi)

Mites maihtais saada itselleen oikeudet nähdä myös jäsenalueen aiheita ja viestejä, eikä pelkästään yleistä/julkista aluetta???

Onnittelut Jarille voitosta!

17

(8 replies, posted in Yleinen)

Mihin on mahtanut hävitä discmaniasta starwraith? Vai saako sitä sieltä vaikkei nettisivuilla sitä ole, kaikki muut kyllä löytyy! hmm

Jussi A wrote:

Jos se oli valkoinen Star Valkyrie, niin se on minun. Tosin kiekkoni taitaa olla vielä yhdessä puussa, ellei penikat ole käyneet hakemassa sitä.

ei osunut! sad

Ulvilan 8. väylän ojasta löytyi kiekko, ei nimeä ei numeroa, tuntomerkkejä vastaan luovun kiekosta ilomielin!

Jussi A wrote:

No nyt ne viidakon miehet katkoo ykkösen koivut ja tenniskentän aidan.

Siis mitä? smile

21

(2 replies, posted in Porin ratahanke)

Ehdoituksia:

P1. Oja oikealla on OB, myös ojan "yli" eli oikealle puolelle heitetyt ovat OB. Korin takana kulkeva polku on OB.

P2. Polku vasemmalla vois olla OB wink . Olisko mando koivujen välistä? Ehkä ei kuitenkaan, eli menee mistä tykkää.

P3. Ei oobeita eikä mandoja. Kisoissa vois olla polut OB.

P4. Ei oikein selkeää oobee mahdollisuutta, kisoissa vois nurmikentän keskelle tehdä ob-rajan joka uloittuu P5.väylän kummun "ala"reunaan ja niihin mänty? puskiin. (P5. väylälle on jätettävä tilaa)

P5. OB nurmikentän keskelle väylän oikeaan reunaan. (sama raja kuin P4. väylällä) Korin eteen "vesieste". Takana kulkeva polku OB.

P6. Polku OB smile . Mando koivujen vasemmalta puolelta tai "läpi" saa mennä mutta oikeanpuolimmaisen koivun oikealta puolelta ei saa mennä.

P7. Ei oobeita eikä mandoja.

P8. Pyörätie oikealla puolella ja siitä edelleen yli OB.

P9. Pyörätie oikealla puolella ja siitä edelleen yli OB. Kokkeli vasemmalla OB.

P10. Mando edessä olevasta "aukosta" vai onko siinä selvä reitti? Mun mielestä vois ollakin. Korin takana oleva oja OB samoin kokkeli OB.

P11. Oja alussa OB. Pyörätie oikealla ja siitä eteenpäin OB.

P12. Oikean reunan "hoidettu" nurmialue OB:n raja koko matkan korille asti. Aika vaarallinen se valli terävine kivineen ja jyrkkänä reunanaan. Kokkeli ja oja  korin takana OB.

Tällaiset tuli mieleen, katotaan jos keksis joitain muitakin.

-Juha

Jos joku kaipailee 7. väylän kuusikkoon hukkaamaansa kiekkoa, niin minulla on yksi jonka tänään sieltä löysin! Luovutus tuntomerkkejä vastaan! Toivottavasti jollekin kelpaa! smile

23

(14 replies, posted in Porin ratahanke)

Marko wrote:

Viikolla 34 voitas järjestää väylämerkkitalkoot ja merkitä rata. Miltäs kuulostaa?

Hyvältähän toi kuulostaa, kyseisellä viikolla pääsen töistä vasta kello 19. Jos sen jälkeen on vielä käyttöä niin mukana ollaan.

24

(14 replies, posted in Porin ratahanke)

Mites keppien päivitys? Onko se kalkituskone mahdollista saada jostain lainaan?
Olin eilen vähän heittelemässä porkassa väyliä 2,3,4,5. On se kyllä hieno paikka! Varmaksi vaan ei pysty muistamaan missä korien paikat on ja kaikki teepaikatkaan ei muistu mieleen, suurinpiirtein kyllä mutta ei varmasti!

Onko tästä ilmoitus joissain lehdissä tai muuten mainostettu? Laitoin itse töissä sisäisen sähköpostin kaikille, nähdään sitten tuleeko kukaan työtovereista paikalla!